Gr: Třeba jen ty úryvky z českých medii? To mi nepřišlo moc vtipné a dosti pravdivé (třeba obraty pana premiéra). I to samo o sobě je dosti smutné....
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
stepanm: podle me to neni bolsevicka propaganda, ale proste a jednoduse kravina, to co tam rikaji nemuze brat inteligentni clovek vazne (az na par veci, ktere jsou ale docela irrelevantni)
Výhružka splněna a hlasování v Ohyzdě uzavřeno ,)
Zdravíčko ... chtěl bych obnovit diskusi u stolu o netradičních postavách (tzn. hraní za něco jiného než barbar válečník, navrhuji i debatu hraní za démona tak dále .. fantazii se meze nekladou že ano), tak kdo by měl zájem:
ID stolu: 1386
Budu rád když ho navštívíte, děkuji.
Damnum
Otec, který ze všeho nejvíc miluje sebe, USA a radar o tom prohlásil, že je to bolševická propaganda :o). Pro měje to jen další důvod proč být proti.
http://video.google.com/videoplay?docid=8988743492919612368&%3Bhl =en
zajimavy video o radaru v CR. nebudu komentovat obsah, duveryhodnost atd. podivejte se a nazor si udelejte sami.
tak díky a kdy myslíš že bych si mohl zapařit
Marsia: Třeba já :o)
Nechci tady rozemílat staré zákroky, ale znal jsem případy mazání kritiki u starších děl, i kvalitních. Ano, pokud napíšeš kritiku ke staršímu dílu, můžeš být nařčena z posthunterstvý *nereaguji na poslední dny, ale na delší rámec*
Rillian: Určitě se najdou autoři, kteří se čas od času kouknou ke všem svým dílům, i těm starým.
Anarion: Ono je zakázáno psát ke starším dílům?
Děkuji všem, kteří se zúčastnili dnešního CPstormu, tedy jmenovitě CrazyMys, Elwin, Gurkh, Heulwen, Octopus. Za to, co bylo na akci úspěšné, vděčím vám.
Alamdovi odpovězeno poštou ;)
Hráč DrD:
No... Asi ses špatně koukal... ;-)
Tak opilí tam nikdo nemohl být, ne?
Včera DakrConu mi někdo sliboval, že by se pustil do jistého RPG designu. Bohužel už si nepamatuju kdo to byl, nechť se mi proto prosím ozve do pošty, kde mu budou dodány dodatečné instrukce ;)
anarion: To byly masové zákroky proti masovým kritikam ("Dobré" u 40 děl za 20 minut.
Krtecek: Vždyť jo, já o ničem jiném nemluvím. Jde tu o to, že dost lid má názor, že kritika u starších děl je automaticky zakázaná a dříve jsem znal masové zákroky.... proti těmto kritikám
anarion:
Nebudu mluvit za celou redakci, ale za rubriky, které spravuji.
Pokud bude kritika u díla, které si to zaslouží (čili nikoliv díla jednovětná) a bude to kritika tvůrčí (tedy ne "Blbost!" nebo "Super!" byť rozvedeno na půl strany A4), je mi upřímně jedno, zda je u díla starého dva týdny nebo čtyři roky. Pokud si to taková kritika zaslouží, mohu jí dát i kladnou reputaci (ovšem u díla z roku 2003 se nemůže nikdo divit, když si jí nevšimnu).
Za posthunting sázím podle nalezeného rozsahu až do -5 bodů.
anarion: Na staré díla se už nikdo moc nedivá. Většinou ani majitelé...
Almad: Právě... takových děl je tady mraky. Má to být pořád zakázané? Pokud neznáte, mohu některá díla jmenovat, ale nemyslím, že bude třeba.
Alcator: Na druhou stranu i mezi takto starými díly lze najít kvalitky. Možná ne sáhodlouhým provedením, ale nápadem rozhdoně.