Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Hlupák je jedině ten, kdo se nepoučí ze svých chyb, drahý Falhire. Ale to ty jistě nejsi. Takže už do RINGU chodit nebudeš a jakékoliv zdejší "dusno" se tě nebude vůbec týkat, tak jako se tě netýkalo doteď. To bude mnohem lepší, co myslíš?

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Tak tak, dobrá rada, Cohene. Že jsem to již dříve neudělal? Já hlupák.

Uživatel úrovně 0

Ano, Falhire, čím subjektivnější, tím lepší. Pokud tě ubohé žabomyší hádky zdejších uživatelů nudí a obtěžují, nemusíš do RINGU vůbec chodit.

Uživatel úrovně 0

Až se někdy sejdeme na chatu,pokisím se ti to vysvětlit,budeš-li mít zájem.

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Přidávám tento názor, jakožto můj pohled na věc. Tohle je fórum, kde se volně diskutuje. Proto se takto vyjadřuji.

Uživatel úrovně 0

Tvůj pohled,tvůj názor. Jsem zvrhlík a jsem na to hrdý. Ono....to chroupání popcornu má taky nějaký význam.:)

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Dívám se na RING, čtu dvacet až třicet posledních příspěvků, a ani již nejsem překvapen, jako spíš unaven. Povzdechnu si a zeptám se sám sebe: Je tohle nutné? Baví vás to? Není to ohrané? A ti vzádu - oni už ví - tam jen "chroupají popcorn" a přihlíží na to divadlo. Jako parta naprostých zabedněnců. Říkám si, zda je tohle opravdu nutné. Možná patří hádky do našeho života, stejně jako mnoho jiných věcí a emotivních výjevů. Zřejmě ano, leč tohle jde pořád dokola a já vidím jen bláznivý smích okolostojících, pohrdání, výsměch a nenávist. A vrtá mi hlavou, proč je tomu tak. RING je tu pro ty, co se chtějí pohádat a sdělit nám tam své negativní emoce. Záleží to ale jen na Vás, jestli tam chcete chodit, hádat se, či se dokonce bavit hádkami jiných. Je to zvrhlá zábava. Nemohu si toto pomyšlení odpustit. Zřejmě je to můj subjektivní pohled na věc.

Ikonka uživatele Korgen

Uživatel úrovně 0

Barbar Cohen: no pán temnot možno nie si, ale ako pozerám, čo chvíľ ťa budeme môcť pomenovať pánom noci, vzhľadom na tvoje vyčíňanie v stole "Nad ránom", kde tvoríš 6,5% príspevkov, a že je ich dosť... ešte je tu síce Almad, ale to je Pán Pán (heh, a pasuje mi tu tulipán, ale to iba tak btw).

Uživatel úrovně 0

A,výborně...nechcete i s tímhle ke RING!u?

Uživatel úrovně 0

Nejsem žádný pán temnot, nejsem žádné slitování ani milosrdenství. Jsem jenom kluk, fantazák a metalista, který nadšeně zareagoval na zvířené vody serverových vztahů, jejichž rozebírání se tu stará alespoń o minimální míru zábavy. Dokážu se zabavit i jinak, netřeba mít starost...ale když už sem pravidelně chodím a vidím, že se lidé, které znám(více či méně) do sebe pustili(ať už v jakékoliv rovině), chci z toho taky něco mít.

Co se týče krve...jsou i jiné druhy zla, takové, které jsme si nevybrali, které jsme na sebe nevzali jako divadelní plášť a masku Pána zla. A možná jsou i lidé, zlí jiným způsobem, zlí beze všech RP parádiček a bez jakéhokoliv humbuku, zlí jednoduše tím, že je těší pohled na lidské utrpení, na cizí krev a cizí slzy.

Nebo možná nejsou ani zlí, možná jenom mají nějaký problém sami se sebou. Ovšem ve výsledku...kdo by to rozlišoval.

Proto se těším na tvůj další otevřený dopis, bude-li jaký, ať už bude adresován komukoliv.

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Ano, v RINGu krev neteče, protože nemám zapotřebí, aby tekla, Cohenku, už jen proto, že vy po ní bezdůvodně lačníte, možná, že budete dalšími, komu otevřený dopis napíši, protože pořád to jsou tady jenom slova… Varování nebylo prvním kamenem a proto nechápu, že vy jste je začali házet, to varování nebylo od toho, abych s AO šla do krve, bylo od toho, aby si uvědomil, že to není dobré, že jsou dva světy a že je nelze promíchávat a o to šlo i v RINGu, kde jsme oba uznali, že oba ty dva světy rozlišujeme… o víc ne, jenže ne každý má touhu si tu na něco či na někoho hrát a proto sem tam prostě nepochopí naše jednání. Tady na foru já psala z kamenné reality a AO mi odpovídal z kybernetické. V RINGu už byla diskuze rozpolcena ve dví… Upřímně, nelíbí se mi, jak se to rozvinulo, ale tak… Každá akce má svou reakci… takže doufám, že ta má bude mít odezvu Kladnou.

Ad RING, někoho naplňuje být sprostým a někoho naplňuje, když si hraje se slůvky… záleží na postavení duše a mysli. Přeci jenom má například dnešní společnost raději psychologické horory, než ty akční… Ad já, já se zase prozatím stáhnu, už jsem řekla vše, co jsem chtěla… Přeji krásný zbytek dne (života)

Ikonka uživatele Suk

Uživatel úrovně 5

AO:

RP skvělé, máš za 1 ze slohu (tedy alespoň dle mého soudu), škoda, že svou energii a fantasii nekočíruješ jiným směrem...

Ad obsah, hm, není to poněkud velké sousto?

No, uvidíme, čí pravidla budou brána jako zákon a po porušení kterých pravidel budou následovat tresty... a kdo už nebude dále překážet a škodit... tvá slova, jen jim dáme čas... Hlavně žádné unáhledné soudy.

Uživatel úrovně 0

Tenhle RPG blábol? Ne, v RPG nikdy neteče skutečná krev. Ta teče jen ve skutečnosti. Ach bože, ty prsa jsou umělý, já vím, ale bože, ty slzy jsou pravé...

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Myslime ze Conan pude k RINGu, aby si uzil krve...

Uživatel úrovně 0

No jen se na ty dva v ringu podívejte, není to roztomilé? Neteče tam krev, ale slzy...ách, jsem z nich naměkko. Co myslíte, vezmou se?

Uživatel úrovně 0

To určitě ne, navíc výhoda jakéhokoli skinu pomocí obrázlů (ne všude, jen pár dekoračních ... ) se načte jednou a nestahuje se při načítání další stránky (jen u lidí, co pořád mačkají F5 :D ).

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

jestli se ty obrázky nebudou načítat půl hodiny a bude pěknej a použitelnej, tak to smysl asi má:)

Uživatel úrovně 0

Bytosti (:oD) právě si jdu vytvořit osobní soukromý skin pro tenhle web, aby to nějak vypadalo ... uvažuji o tom, že bych ho pak navrhl po zařazení na web .. vychází ze základního, jen bude trošku "obrázek" -> čím víc obrázek, tím víc adidas, jen nevím jestli to má smysl :o) pro sebe si ho udělám určitě :o)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Davem se nese hrůzu nahánějící skandování "my chceme krev!" Zdá se, že s tím začal nenápadný mladík sedící nedaleko střídaček. Pravděpodobně typický fanoušek zámořské NHL...

Moment co se to děje??
...
hlavní rozhodčí ukončil hru.
Ne pardon, prý se hra přesouvá na speciální stadion, postavený pro agresivnější hru, kde hráčům nehrozí takové nebezpečí úrazu.

Bohužel, nedá se nic dělat. Přeji příjemný zbytek večera. Byl to napínavý zápas. Nashle

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Aby netekla fialová...