Nemusíš hned, anarione :-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Falhir: Jo, bezva, něco napíšu.. bohužel nemůžu hned, vím autora a nakladatelství... ostatní informace mi chybí, což stěžuje pisálkům práci, pokud knížku nemají po ruce :)
Falhire, ono se ví, ale kupříkladu já se odhodlávám již několik měsíců zapsati aspoň jednu ze stovek knih, které přečtu, jen ten čas není...
Tak málo čtenářů se najde? Musí Literární klub upadat? Tak pěkný námět má stůl, tolik knižních titulů k nabídnutí... Tolik zdařilých recenzí. Sice nejsem správcem stolu, i tak Vás ale zvu. Pojďte se podívat a nezapomeňte tam nechat nějakou tu pěknou recenzi :-) Však my si rádi počteme. ID stolu: 1836 (pro ty co nevědí)
Fajn. Tohle by vám mohlo na týden vystačit. Další dávka bude za týden. Díla mám prakticky připravená ke schválení, ale některá z nich musím zkonzultovat s pomocníky, u jiných si chci ještě promyslet hodnocení.
Darjeeling je výborný životabudič...
Hlína jako za starých časů. :-)
Dva fialoví a jeden žlutý, cítím se tak podřadný...
Pavetta: ... no lol
Stůl Reklama nejen na stoly v putyce.
ID 1349
!!!
Nevím, kam to zařadit.. ehm O:oP
Pro probírání Levelsystému je v Putyce stůl.
Hm, našel jsem jeden printscreen z bůh ví jaký doby, s jedním zajímavým hlodem:
Barvínek: Astrální oko, co je podle tebe elfí nesmrtelnost? :-)
AO: jak vidíš, tak o nich někdo neví. IMHO si stejně myslim, že až na pár lidí nikdo nezná přesný podmínky. Dá se to teda dobře vypozorovat no...
A ono se o nich neví?
Kdyby byly tajné,tak o nich ví celý server:D
Falhir:
To je v Dračím manuálu. Konkrétní podmínky jsou pro většinu uživatelů tajné, aby nedošlo k zneužívání levelsystému...
Mám dotaz: kdy obdrží uživatel modrý level? Za jakých podmínek?
Vskutku, milé AO, vskutku...
Velmi hezký, Falhire, ovšem trochu s křížkem po funuse, což ale vůbec nevadí. Stejně se mi moc líbil.
Něco na tom bude, Cohene. I přesto jsem ale u stolu "Serverové epigramy" složil výstižný epigram. Nikoho ale neuráží a je věcný.
Korgen: Noc je přece daleko lepší než den. Ale s tím tulipánem jsi u mě zabodoval...