anarion: "Zrušit procentuelní výpis rádce..." znamená zrušit veškeré hodnocení rádců?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Smazat Maveva? :-)
já jen doufám, že bude redakce brát v potaz, výsledek aktuální ankety...
prváě jsem měl kus salámu a k obědu kuře ... je Ti to málo? :D
a ty jo? :o)
nežereš maso - nerozumíš vtipu...
a ty jo? :o)
a s ušima něco neumíš?
Dva žlutí, šest orandžových, tři zelení a jeden červenej. Binec, toto...
10 barevných / 3 žlutým
A pak je vidět, co dělají barevní po večerech.
Dracona: je to příšerná na náhodě založená blbost; nech si povykládat od Maris, jak tu hru hrála její kamarádka.
Máte někdo zkušenost s Dračím hradem? Docela mě zajímá, ale jeho cena je poměrně vysoká. Ozvěte se mi prosím do pošty. Zajímají mě vaše názory, které mohou mít vliv na to zda koupím či ne.
Zdenál: tak to neni pravda .. k nčemu je ...
Na PGC bylo.
Da se nekde sehnat jeste Proroctvi? Prosim, prosim
To máš pravdu, ten nápad na kterej ste došli fakt k ničemu neni.
Zdenál: nj.. jenže to asi kničemu nebude ...
On není mrtvý! On žije!
A jéje! Diskuse se 4ma repkovejma na 54 příspěvků o levelsystému. Téda, schválně to du projet esi tam budou aspoň 4 věci co sem ještě neslyšel.
Suk?