Tobša: A nechtěl by si to sloučit? Já přemýšlel o nějaké koprodukci... že by se to odeslalo pod skupinou... Lord Kenwick: Hodim tam očkem ;)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Kdo se zajímá o cestování časem, nechť navštíví stůl Stroj času. ID stolu: 2227
Zatím ještě probíhá diskuze, vztahující se k tomuto tématu. Kdo má nějaké připomínky, rady, návrhy, může se vyjádřit. Diskuze už nějakou dobru běží, to ale nikomu nebrání v tom, aby přispíval. V blízé době se bude rozjíždět příběh, který je postaven na bázi "cestování v čase".
Bližší informace přímo u stolu.
Mě se líbí jak mi po několika letech stálice strašně skáče. :)
abbé:Jeden stůl podobného tématu již v Putyce je.A zrovna stojí.
Alkohol a omamné látky (ne)jen v DrD
ID stolu: 976
abbé: Já už na něčem podobném pracuji :^)
Měl bych malý návrh, pracuji na zpracovaní drog do herního světa DrD, do rubriky Rozvoj DrD, kdo by měl zájem na spolupráci, nšecht se mi ozve do pošty, podle zájmu budu uvažovat o založení stolu, případně vlákna v MS, děkuji :-)
abbé
Lord Alfik: To bude těžký se jí zbavit. Protože s fialovou nepočítám, teda já jo, ale Mavev a jeho kamarádi s ní nepočítaj ;)
A dolu, jo, to možná půjde časem. Jinka máš taky hezkou hvězdičku.
f6a1d6911f5387cd745caf770aae7235
Darian: Možná se místo brouzdání po doupěti učí :)))
Aj ja Tebe - a rovnako aj ostatným maturantom, ktorí, zdá sa, v sebe nenašli dostatok sarkastickej odvahy, aby sa k svojmu údelu takto verejne priznali :-).
No, slovina je jediné, z čoho mám trochu obavy, z AJ by to malo byť v pohode. Ale okrem slohu by sa aj SJ mal dať zvládnuť...
Držím teda palce ;)
Ja.
Slovina bude nehumánna.
Tak, kto so mnou ešte zajtra maturuje? :)
Snorči, ta oranžová je nechutná, zbav se jí. :)
Prodám DrD pravidla pro Začátečníky (verze 1.6 B), pokročilé (verze 1.6 D), expert (verze 1.6 A), expert svět (verze 1.6 A). Dále Moduly Asterion Písky proroctví, Obloha z listí a drahokamů, Zlatá pavučina, Čas temna. Dále pravidla pro DrD+ pro hráče (verze 1.0 A). Všechny tyto komplety jsou málo listovány a dodatky neroztříhány. Zájemci pište na ICQ: 302-965-611 nebo piště SMS na číslo: 605349168
Rád bych všechny příznivce CS 1.6 pozval na DraDou bitku v této skvělé hře, která by se měla konat tuto neděli:-) hrát se bude nejspíš fy_snow nebo aim_bot necháme se překvapit:-) Kdo by byl ochoten zahrát si, nechť mi písne na ICQ, nebo ke stolu id2223
Tak nám stojí dříve velmi populární stúl:
Stůl Síně Hraničářů
by anarion
ID stolu: 524
Ovšem s tím by jsem vás neotravoval že? Ani pouze s tím, že teď tam nikdo nemluví, ale
Máme nové téma a né tak ledajaké... myslím že většina uživatelů by k němu mohla něco říci a mi by jsme si mohli rozšířit obzory o to, co vás upoutalo. Nebudu nic prozrazovat, račte ke stolu, jste vítáni :o)
s úctoiu
anari
V utorok 4.3.2008 ráno zomrel na srdcové problémy Gary Gygax, spolutvorca Dungeons & Dragons. Pre RPG aj fantasy všeobecne bol prinajmenšom tak prínosný, ako Tolkien, ak nie viac. Aj vďaka nemu dnes hráme DrD (a mnoho podobných hier). Bolo by zbytočne teatrálne žiadať o nejaké minúty ticha, ale myslím, že by to mali všetci vedieť...
Nový stůl je na světě. Nazývá se Stroj času a jak už napovídá název - jedná se o putování do minulosti i budoucnosti.
Zpočátku bych se věnoval diskuzi, později se začne sepisovat příběh, u kterého si vymyslíme hlavní postavu a ta bude pak cestovat v našel příběhu do různých časových úseků. Každý bude připisovat příspěvky, aby navazovaly na ty předchozí a vztahovaly s k našemu příběhu/ději.
Budu rád, když zavítáte. ID stolu zní: 2227
Zdravím,
chtěl bych všechny pozvat na začínající stránky o historii, přesněji říše, národy, civilizace a tak... Doufám, že příjde co nejvíce lidí a nebude si nic dělat z toho, že na webu toho ještě moc není, protože na fóru už přece něco je.
http://narody.ic.cz
Děkuji, Rotrigo