Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Jinak vám přeji mnoho úspěchů s vaším "flash mob"em, dokud tím nikomu neubližujete a nevinné kolemjdouci do toho zatahujete jen tím, že náhle znejistí, protože se chováte "divně", je to ještě OK.

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Alcator: konečně rozumná řeč:-D

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

- "Já vím, Holly, ale Rimmer?!"
- "Je to člověk, kterého nejlíp znáš - celkem přes 14 milionů slov..."
- "No jo, jenže sedm milionů je, když jsem mu říkal Polib si!, a druhých sedm, když mě za to Polib si! dával do hlášení!"

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Lenucha: Google- Výsledky 1 - 10 z asi 45 800 na dotaz "freezing prague". (0,19 sekund) Myslim, že to řádně rozhlášený je

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

Pro lidi, kteří mají rádi podobně ztřeštěné akce:

Zombie Walk Prague 17. 05 2008

www.zombiewalk.cz

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

Lenucha: Při tom, kde všude to je, to je ohlášené velmi dobře. Stačí mít oči otevřené.

Uživatel úrovně 0

Mně to přijde docela vtipný, akorát by to chtělo řádně rozhlásit, jeden zmrzlej člověk to fakt nevytrhne...

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

Pardubice
Podle dnešních zpráv se město chystá schválit vyhlášku, která by zakazovala pití alkoholu na veřejnosti.

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

mazeeeec....nezapomeňte to taky točit:-)...protože zblízka to asi neuvidím:-(

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Ještě že nejsem z Prahy, takže se mě netýkají vaše veselé akce.

Uživatel úrovně 0

Tohle je parádní. Ale ty dvě minuty jsou vskutku málo...

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

BC: napiš pořadateli;)

Uživatel úrovně 0

Zkus klečet 10 minut na jedný noze, nebo předpaž ruku s banánem:) Já si myslím že takhle to stačí, a je to super nápad.

Uživatel úrovně 0

Dejte to aspoň na deset minut, ať si toho někdo všimne...

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Freezing Prague 2008

Kdy: 18.3.2008
Kde: Vestibul metra Muzeum před drogerií Rossman
Sraz: 17:00
Začátek akce: 17:10
Doba trvání: 2 minuty

Popis akce: Zmrznutí na místě v jednu chvíli tolika lidí, kolik se sejde. Pokud zrovna jíte banán, tak uprostřed kousnutí, po dobu dvou minut.

Sejdeme se před drogerií Rossman, vestibul metra Muzeum v 17:00. V 17:09 sejde do vestibulu člověk, oblečený celý do oranžového. Obejde celou pasáž, aby všechny upozornil, že akce za chvíli začne a zhruba před vchodem do drogerie Rossman „zmrzne.” Budiž to považováno za signál pro všechny. Lavinovou reakci zmrzneme všichni v pozici, v jaké se právě nacházíme. Nemusíte tedy vidět přímo na něj a čekat, kdy zmrzne. Stačí vidět na dalšího účastníka, můžeme se tak rozptýlit po velkém prostoru. Po jedné minutě oranžový člověk „rozmrzne” a rozejdeme se.

Jak to vypadalo na Grand Central v NY lze vidět tady: http://www.youtube.com/watch?v=jwMj3PJDxuo

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Je to oranžové, jako přezrálý pomeranč! :-)

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

PinHead: Máš narozeniny, už jsi muž nebóóó ... ? :-D

Ikonka uživatele PinHead

Uživatel úrovně 0

Zdravím, lidi. Musím se pochlubit. Hádejte čím:-)

Uživatel úrovně 0

Chtěl jsem, abyste volili Vedro...zvolili jste Vedro. Budiž vám díky.

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Larpy(.cz) jsou pro každého!

Po mnoha měsících příprav a ladění bychom vám rádi představili portál Larpy.cz..

Stránky larpy.cz slouží jako informační portál věnovaný fenoménu „hraní rolí naživo“, zvaných larp (z anglického Live Action Role-Playing). Je určen jak pro samotné hráče a organizátory larpů, tak pro širokou veřejnost.

Cílem portálu larpy.cz je přiblížit tento druh zábavy široké veřejnosti, informovat o novinkách ze světa larpu jak v Česku, tak v zahraničí, přinášet pozvánky na zajímavé akce, prezentovat nové projekty a v neposlední řadě také přinášet reportáže z proběhlých larpů.

Budeme rádi, když se stane vaším oblíbeným portálem.

http://www.larpy.cz