Mám nový stůl, heč!
Stůl Klany, syndikáty, cechy, řády, sekty
... a jiná společenská havět, aneb seskupení lidí za určitým účelem, jejich hierarchie, cíle, metody, tradice.
ID stolu: 2267
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Kdo jste se účastnili Literární soutěže: Již je známo, která díla zvítězila. Výsledky naleznete na http://www.webhumanita.cz/soutez
áve!
Sháním 1 až 2 hráče nebo hráčky na hraní DrD+ v Českých Budějovicích od října 2008.
Bude-li mít někdo zájem podívejte se na www.deniksilenehopj.wz.cz/odruzine.html
kde najdete více informací a pak mi případně napište mi do pošty nebo na mejl.
Gonzáles
S ohledem na výsledky níže zmíněné ankety jsou všichni případní zájemci srdečně zváni k diskusi nad časem a obsahem níže avizované přednášky.
Zdravím, necu tu příliš reklamovat, ale toto je značka nutné, spěchá, tkaže se předem omlouvám:
Toto se týká všech, kteří by si rádi udělali čas 4.7 - 6.7 tohoto roku na jeden LARP nedaleko města Strakonice na jihu čech.
Ano je to na poslední chvíli a omlouvá se, že jsem nedal vědět dřívě, ale snad se najdou někteří, kteří by se tma rádi podívali a zahráli si.
Více informací prosím u stolu 2076 (V odkazu na diskuzi na aragorn.cz)
Připomínám, že již pouze dnes a zítra je možno u příslušného rubrikového stolu hlasovat o anketě
"Chci, aby redakce Bestiáře připravila pro GC nějakou přednášku/workshop atd.?"
Ale nepřehánějte to s průmyslem, nezaměstnanost je zase na nule: http://dracidoupe.cz.myminicity.com/
Vyhlašuji zápis dýmek na GrillCon.
Každý, kdo poveze dýmku, ať se ozve. Tady, nebo do pošty, ale ať se ozve. Formulář ve tvaru "Jméno majitele - jméno dýmky - velikost dýmky - tabáky k dispozici - zásoby uhlíků - jak se dýmka těší" (zhruba) bych prosil co nejdříve.Zomreli vtedy cennejšie tvory, než nejaký kus skla... šťastný ten, kto stratu za peniaze nahradí.
Ale nenechajte sa odradiť mojimi výlevmi, je to pekne napísaná správa o srdcu blízkej veci ;)
Mám pro vás všechny špatnou a zarážející zprávu.
Bono zemřel.
(He's walking on sunshine now)
Stalo se to v pátek, třináctého června, AD 2008 cca sedm minut před osmou hodinou ranní.
Není důvodu k panice, jeho tělo, srdce, hlava a roztomilý ocásek jsou v relativně stabilním stavu. Pouze jeho křehká azurová duše byla mou neopatrností rozbita na tisíc kousků.
Tyto jeho pozůstatky byly řádně pochovány za doprovodu narychlo vymyšlené ceremonie, v níž figurovala láhev tequily, něco slin a slz. Místo jest označeno klackem, bez průvodce ho bohužel lze snadno přehlédnout.
Místo jeho posledního odpočinku se nachází v Lužánkách, nejstarším Brněnském městském parku(http://www.mojebrno.wz.cz/inka--brno-parky-luzanky.html).
Hned několik hodin po této tragické události byla objednána a vyzvednuta nová duše. Větší, bytelnější, a celá černá. Bono povstal z prachu a střepů daleko mocnější než kdy dřív, daleko strašnější, hrozivější a uživatelsky příjemnější...povstal jako:
Darth Bono
("Darth Bono?"
"Yes, my master?"
"Bubble...")
Myšlenka nemůže zemřít. Bono Toridas!
Už môžeme budovať priemysel!
http://dracidoupe.cz.myminicity.com/ind
Shadowmage: Co je to DotA?
Všem bych chtěl sdělit, že jsem se naučil mlčet. :B
Vostraváky ne!
Salmar: Hele, a vostraváky byjste brejvávali, hem?
Kdyby neexistovala DotA, tak napíšu klidně do pěti rubrik něco...
Já čekam jen na čas :-D
já něco vyplodím:-D ale ono to musí přijít samo;-)
Darian: Well, od koho jsi to čekal? :B
... a to Slovo bolo od Nathaku...