Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Neříkám, že je dobře, že se navážejí do lidí, ale to, že když se budete rozčilovat a budete je mazat tak tím spíše toho nenechají protože to je na tom těší. To, že vás to štve a chcete je smazat. Zkuste nejdříve cestu "je mi to ukradené, mě neštveš, mě nerozházíš, já tě prostě nevidím... ignoruju tě" a pak je teprve mazejte pokud je to potom nepřestane bavit. Oni se prostě chtějí bouřit... zkuste zmírnit režim a uvidíte. Třeba toho nechají a pokud ne tak je pak upozorněte a smažte.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Aha, takže už vím, proč se ti smějí...
Promiň, Maveve, ale na mých slovech nebylo zbla nic, co by tu nemohlo být. Stupidní humor je, když si dají ikonku tvého obličeje a přeškrtnou to. Stupidní humor je, když ti sprostě nadávají a zesměšňují tě. Ale stupidní humor není, když se hádají o svá práva.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Jestli tomu správně rozumím, urážet a ponižovat je pokrokové, je to znak svobodomyslnosti. Chtít trochu slušnosti, to je projev stagnace a bránění přirozenému vývoji. Urážet se smí, hlavně že je to od srdce. Ale pokud se proti tomu někdo postaví, je okamžitě označen za někoho bez nadhledu, někoho, kdo nemá právo se projevit, protože je neupřímný, a navíc je bytostí degenerující.

Tak to je skvělé. Ale ráda bych se ohradila. Nelíbí se mi, že někdo uráží mé kamarády. Nelíbí se mi, že někdo uráží mé potencionální kamarády. Nelíbí se mi, že někdo uráží lidi, které nemám příliš v lásce. Nelíbí se mi, že někdo někoho uráží, že někdo někoho ponižuje - a dokonce mi to vadí i v případě, že si z toho cíl urážek moc nedělá. Ale hlavně mi přijde špatné, že je toto považováno za správné a potlačení toho za diktaturu. Nehodlám být v tomto vůbec nad věcí, protože mi to přijde špatné, omezující mou svobodu, útočící na mé osobní hodnoty. Každý má své hranice, co je pro něj vtipné - ale domnívám se, že existují hranice, které uznává docela dost lidí. A příjemné společné soužití je možné jen za předpokladu, že se budeme všichni snažit držet alespoň nějakých základních pravidel slušnosti, nastavených v naší společnosti.

Ikonka uživatele Mavev

Uživatel úrovně 5

Promazáno. Svůj stupidní humor prezentujte na svém blogu. Své výměny názorů přesuňte na icq/skype a jim podobné.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Vypadl jsem právě v čas, jak tak koukám :-)

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Snorč vlastně říká, že věci jako šikanování jiných uživatelů, otravné výlevy puberty, vulgarismy a vyjadřování na úrovni pouličního, ale namachrovaného sběrače zvratků šly hodně do hloubky.

Uvědomte si, drahý Alfiku a Snorči, že taková "zábava" na cizí účet je podřadná vzdělaných a slušných lidí. Když pak Snorč píše o obětování, působí dost komicky.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Drahý smrťáku,

je snadné se pokaždé bránit větou "Berete to moc vážně". Ono ani tak nejde o toto. Spíš jde o to, že se tu nebavíte jen vy.
Já se chci také bavit. A to jde těžko, když tě někdo pořád prudí. Je humor a humor. A humor, při kterém se bavíte na úkor jiné osoby, mi nepřipadá vtipný. Humor založený na neustálém slovním napadání mi také nepřipadá vtipný. Alfik a Snorch nejsou mazáni za to, že to tady neberou vážně, ale za to, že zde znepříjemňují život těm, kteří se tu chtějí bavit (jiným způsobem než oni) a kteří sem chtějí chodit.

Snorč

Význam našich činů bude možná v plném rozsahu rozpoznám až po mnoha staletích. Ale jedno vím již dnes. Člověk, který nemá dost odvahy a trpělivosti k oběvování a zavrhuje věci nesnadné, jež jdou do větší hloubky a především člověk, který odmítá věci paradoxní se stává bytostí stagnující, bránící se přirozenému vývoji, bytostí statickou, degenerující, která se krčí někde v koutě tmavé místnosti místo toho aby se rozeběhla. Ale co rozeběhla, rozlétla se po obloze a hltala plnými doušky z číše nepoznaného. Abychom se společně odlepili od země vzhůru k obloze, nesmíme se bát. Je třeba obětí a my musíme být připraveni je podstoupit.
Jeden z nás musí povstat a vzít na sebe plnou odpovědnost. Rozhodnout co je správné a co správné není. Kladu-li si otázku, jsem hoden takového úkolu, tak si zároveň musím odpovědět: Ja, es ist mir wirklich peinlich, immer hier zufurtzen, aber ich bin wirklich fuhrer.

Když Vás naplněn pocitem nejvyššího štěstí pozoruji, tak vím. Můj životní boj nebyl bojován nadarmo. Mé dílo nebylo nadarmo konáno.

Uživatel úrovně 0

PS: Už jen ten proces schvalování bylo pro mě jak jít před celosvětový soud.

Uživatel úrovně 0

Smrťák má naprostou pravdu. Podle mě to berou moc vážně a měli by trochu zmírnit přístup jelikož na server, kde bude vládnout pomalu diktatura přestanou podle mě za chvíli všichni chodit a s trochou spolupráce... tedy vzájemné domluvy... si založí server vlastní a budou na tom lépe.

Uživatel úrovně 0

Tak se zas jednou cítím tak morálně pokleslý a zvrácený, ale čím víc jsem si pročetl všechny ty nesmyslné debaty ohledně Alfikova a Snorchova smazání, všechny ty důležité morální a estetické poznatky všech těch, pro něž tento server už pomalu znamená víc než normální život, musím říct, že stále víc a víc chápu, proč tohle Alfik udělal. Kdybych měl ještě chuť trávit na tomto serveru tolik času jako dřív, tedy být tu denně podobně jako smazaní "provinilci" asi by mi dřív nebo později taky ujely nervy z toho, jaké věci tu někdy lidi řeší, že snad počet čísílek u svého jména na tomto serveru považují za nějakou životní hodnotu, že opravdu věří, že hodiny strávené an tomto serveru k něčemu jsou. Ano asi bych se jim taky krutě vysmál.

Nezbývá mi tedy nic jiného než říct (a to i s vědomím, že už jsem nestihl bohužel plnou verzi, protože bylo již mnohé smazáno)... Já se bavil. ... (a vy se jděte projít, život je jinde)

Tribun Alfik

Když už jste mě smazali, tak mi prosím neměnte popisek. Chci mít jezky za porušování řádu ěmsta odsouzen do vyhnanství. Ne popisek ala Melegant. Děkuju.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Jinak omluva - Mgr. Holger, Shelag, Legar, Darian, Corwin, zerafel. Na ně naše kecy o zlé redakci a podobně neplatí. A Suka samozřejně. :-)

Myslím, že mluvím za celý Snorč Kon.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Zdravím,
vrátil jsem se ze Snorč Konu (checheché). Požádal o odblokování účtu, přihlásil se, přečetl si poštu a rozhodl jsem se reagovat.

Takže od kud začít.

Byl sjem opilý, skoro nic jsem pod svým nickem nepsal. Diktoval jsem, přece se nebudu namáhat. Příjmám plně zodpovědnost.

A teď k jednotlivým věcem.

Mrzí mě mazání odkazů z fora, byly zábavné, Alles Gute je vtipná satyra a my se u ní skvěle bavili (http://youtube.com/watch?v=XyTWCKztzpA http://youtube.com/watch?v=sXe7FTIGAvE ),
Pak Snorč Kon a Rasizmus - zkopíruji sem svůj příspěvek z diskuzního Fora Onlinegmarsu.
Chlapče, víš proč sou cikáni takový jaký sou? Protože jim někdo (čest práci, soudruzi!) sebral jejich cestovní karavany. A ty chytřejší vyvraždili zase jiní (Ech, ti co se vyznají poznají na co narážim, když použiju zkrtaky 18 a 88).
Ale především protože se tak naučili žít! Protože se na ně všichni vysrali a vyčlenili je na okraj společnosti, protože když ci_kán (ubohost dát slovo kterým se sami označují jako nepovolený výraz, filtry na sprostý slova sou největší kaše) příjde do třídy co se dozví? Černá hubo, negře cikáne! Co jinýho ho napadne, než jít ke svým? Chovat se podle nich, vždyť bílí ho nechtěj a to jim ještě nestihl nic udělat. Ano, kradou, mlátěj a sou hluční, ale protože nic jinýho neznaj. Řekové taky křičí a nikdo proti nim nic nemá. Je to začarovanej kruh a nejde v právní a demokratické zemi rozseknout, museli by se snažit všichni lidi a nesměli by bejt tupci co zvedaj pravici, nosí pevný boty a křičí 88 a 18. Pan Sládek je čů.rá.k, to že před jeho jménem říkám pan je to že mám dobrou náladu. Ten člověk nemá v Čechách co dělat, je to člověk dobodnej Hitlerovi, ve všech směrech, má jen tu smůlu, že v dnešní době se podobným zatne tipec a po jednom volebním období (kdy mimochodem pana Havla jeho strana nazvala lhářem a podvodníkem . Havel byl jedním z nejčestnějších lidí v české politice) už se tam nevrátili.

V Průběhu Snorč Konu jsme potkali tři slušný Romy, jeden v zal Snorče stopem, druhej s náma kecal, když jsme se Snorčem chodili ve Městě v županech, třetí dělal průvodčího a byl to týpek.
prostě nikdo z nás není rasista. Mám kamaráda, povahově bych ho přirovnal K Lischaiovi tedka se dostal k policajtům. On sám říká, že když o někom řekne, že je Cikán nemyslí barvu kůže ale myslí chování, a že by cikánům pěkně ukázal.

K tomu co se psalo na Foru a k vtipnosti. My se smáli, nebyli jsme sami, psali jsme si s lidma od na ICQ a přišli nám pobavení, někteří.
Pokuď jste se nesmáli, hold máte jiný smysl pro humor. Možná horší, možná lepší, možná civilizovanější. Nicméně my vám váš nebereme neberte nám vy náš.
Odsuzujete jeho "krutost" k jisté osobě (která z toho má údajně srandu)? Schválně koukali jste na vyvolené? Řekli jste někdy ve vtipu "Co by za to dali černoušci v Africe"? Nebo jste si někdy z někoho udělali poněkud krutou srandu? Nikdy ste nedali nějaký SPam, nebo podobně na forum? Nikdy? Jste bez vinny? Jste čistí duchem? (A je čistá vaše rasa? Hahaha) V tom případě Hodte Kamenem!. Jinak nás prosím nepoučujte o morálnosti. Možná že o ní máme co mluvit víc než vy.

K nočnímu telefonování - toho koho vzbudilo, neměl z něj radost, nebo podobně jen zdělím, že nejvíc jsme na něm utrpěl já, respektive můj účet. Haha, víc jak 14 dní si nezavolám po dvou týdnech jsem dosáhl flexistropu a přišla mi sms která začíná slovy "Vodafone přeje krásný den". Takže se mi škodolibě smějte. Pokud jste rádi, tak už byste asi neměli moc házet kamenem.

Asi ještě jmenovitě napíšu Tobšovi -
Drahý Tobšo, po tvém příspěvku jsme zavzpomínali, jak jsi u Astrálu slintal po moci, jak jsi nás - Astraly legaty a Astraly Dominy - prosil, aby jsme ti pomohli se dostat do MS. Pomohli jsme ti a stal jsi se moderátorem. Jak jsi nám pochleboval, jak jsi (u toho jsme já nebyl) byl velký kamarád se Snorčem a Melem na DarkConu. A Ejhle Astrál zmizel, a zmizel i Tobša co je s námi kamarád, ted je stoprocentně za redakcí a píše nám jak by jsme zasloužili banány. Obdivuhodný charakter.
Nereaguj, nezajímáš mě. Jsi ubožáček. Jsi s tím, u koho se ti zdá, že budeš oblíbenější a výše postavený. Jen se nad sebou zamysli, je mi jasné, že teď lidi co jsme naštvali budou říkat, jak tě nemám poslouchat a jaký jsme chuj a podobně. Je mi to jedno, ať mají zacpané uši, já jim v tom nebráním.

Mimochodem to s tím, jak si pohrál někdo s tou fotkou bylo vtipné. Nicméně Elwine my ti to nějak vrátíme, zneužívat hesel co jsou ti propůjčena pro pomoc a po tom co si o něj řekneš je pěkně podlé, hele nejsi ty redaktor? :-)

No, Lischai, jestli ti to příjde vtipné, snad se v budoucnu shodneme na jiném stylu humoru. Doufám,ž e tě někdy uvidím a vylepšíš si na mě a na Snorče názor.

Přeji příjemný den a prosím nemažte to.

Uživatel úrovně 0

PinHead: Výsledky už vyhlášeny byly a na stránce se soutěží jsou vidět. Jen se čeká na spuštění automatického skriptu, který přidělí šesté hvězdičky respektive dráčky všem vítězům. To nastane, hmm, no, do zítra by to být mělo.
Kdy budou podrobné výsledky, nevím, měl jsem teď trochu napilno, ale začátkem příštího týdne. Snad.

Ikonka uživatele PinHead

Uživatel úrovně 0

Můžu se zeptat, kdy budou vyhlášeny výsledky OHZD? Přece jen už jsou to téměř 2 týdny od uzavření hlasování. Díky

Ikonka uživatele Suk

Uživatel úrovně 5

Přímáš plnou zodpovědnost? To je dobře. Jaký žě tě postihne trest? Za odměnu budeš smazán.

Uživatel úrovně 0

Dobrá, přijímám plnou zodpovědnost za to, že jsem byl rozespalý a nechal si "změnit ikonku". Ach, jaký že mě postihne trest? <zívnutí>

Ikonka uživatele Gandalv

Uživatel úrovně 0

Obecně bývá zvykem, že každý uživatel si nese plnou zodpovědnost za svůj účet a za veškerou činnost, která je pod tímto účtem vykonána ať to fyzicky byl kdokoli....

Uživatel úrovně 0

Smazání předešlých příspěvků asi nejlépe vystihlo mé vyjádření; moji sladcí hoši, máte se ještě co učit, abyste dosáhli mé stylovosti... Víte, odpustil bych vám cokoliv. Jen ne to, že jste mě podepsali jako přítomného účastníka. A že jste mě podepsali na stejný řádek jako abbého a jiné.

Ostatním se omlouvám, jejich fóry nestály za nic a mohly být vtipné toliko po páté sklenici. Pokud vůbec.

Čímž se ale pochopitelně neomlouvám za žádný jiný bordel - toho jsem příznivcem. A ještě (nyní již do putyky) dodám pamflet na Gandalvy, Tobšy a Pavetty. Nikdo nebude shazovat mé přítelíčky.

Měním si heslo, aby nebylo tak snadno zjistitelné.

Toto je de facto mé oficiální vyjádření, nemazat.