Tak, dal jsem pánům své heslo, posledních pět dní jsem na server nepáchl... doufám, že se tu s vámi pobavili. Přečtu si, co jsem vlastně "napsal" a pak se k tomu vyjádřím.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Astrální oko: To by mě možná mohlo potěšit. Ale více potěšující by bylo, kdybyste přestali poškozovat tento server tím, co nazýváte zábavou.
Astrální oko: A co kdybyste se bavili tupostí davu někde mimo tento server. Máte svůj SnorčKon, tak si tam intrikujte, urážejte (se), pomlouvejte (se), jak je libo. Ale netahejte to sem, když námi tak pohrdáte. Tady, obávám se, na vaši "zábavu" není nikdo příliš zvědav.
Tobša: to zní jako plán :)
Lischai: všichni jednu holku? Chudák :D....
Pavetta: Tady už facka nepomůže...
Normálně smazat a zablokovat IPčka a hotovo.
Co to do vás vjelo?
Už několik týdnů je fórum nečitelné kvůli vašim zastydlým vtipům. Čtete po sobě taky někdy to, co píšete, nebo umíte jen žvanit a slintat nevtipné hlášky?
Pokud máte o prázdninách moc času, hrajte Dračí doupě, vypadněte na larp a nebo - a to je řekl bych nejideálnější cesta - si najděte holku.
Že tuhle opožděnou pubertu vidím u nicků, které neznám, mi je celkem jedno, ale že se v tom rácháš i ty, Alfíku, to mě opravdu překvapuje.
Legárku, ty paka, jsou horší u telefonu. Opravdu krása, když volají v půl dvanácté a když jim to típneš, volají znovu a pak ti vnucují to, jak děsivě jsou dobří, že si umí pořádat kon a ještě se na něm pořádně opít... žel... vnucují ti to i ve chvíli, kdy jim řekneš, že vstáváš v půl čtvrté ráno. No krása... opravdu!!
Profackovat je málo.
Ach jo, alkohol u počítače, to je snad ještě horší, než alkohol za volantem...
"po prvý" se píše dohromady....
Ani tohle mě nedojebe a mě by zajímalo, kdy vás pokusy nasrat mě přejdou. :-)
A propos, číslo mám u stolu kontakty. :-P
Volání Nathovi
"Ahoj nathy, jak se máš?"
"Mám se výborně"
"Už ses koukal k dílům?"
"Jo, blá, blá, blá"
"Koukali jsme na průměr a zjistili jsme, že ti ostatní jsou nuláci, páč se liší o tři hvězdy a my maximálně o dvě."
"Zrovna se dívám na želvu, je hnusná, Snorchova. Ale ty jsi mnohem hnusnější."
Snorch: "Zrovna tady pijeme fakt hnusný víno, ale ty jsi hnusnější."
"Za pár hodin ho přijede ochutnat i Ily…."
Nath: "blá, blá, blá, blá "
Snorch: "Já tě stejně neposlouchám, vůbec nevím co mi říkáš, páč mě to stejně nezajímá. Tady máš Alfika."
Alfik: "Jo a Ily přiveze tu bonboniéru, cos jí dal o pragoconu."
Snorch: "Sdělila mi to po icq, těší se až ji tu sežerem a obal znesvětíme."
Alfik: "Piju ti fakt strašně nechutný víno, chce se mi blejt jenom když ho piju, ale rozhodně míň, než když jsem tě viděl po prvý."
Blá, blá, blá, blá
Tů, tů, tů, tůůůů
Za číslo děkujeme Charlottce
To mě nedojebe. :-)
Tak už sakra jděte na ten andor, když je to tam tak cool, a přestaňte otravovat tady....
Už prestaňte, prepána, kopírovať tie veci z chatu. Nie je to práve košér, a to ani nehovorím o tom, že zasa zneužívate chýbajúce väzby na zmazané príspevky a udalosti. (Kurňa, a to tu ani nie som z vlastného pc a na chvíľu...)
http://dracidoupe.cz.myminicity.com/
A teď potřebujeme populaci.
Darian tu není, svěřil mi mop. Tak jsem zamopil. Kdo mě donutí k pětovnému vytírání, na toho budu zlý.
Z důvodu podezření ze zneužití jsem zablokoval několik účtů na serveru. Dotyční by měli dostat ode mne e-mail. Pokud ne, ozvěte se mi, prosím, zde. Děkuji.
SnorchCon = Snorch, Alfik, abbé Faria, Charoltte Belaqua, Gillette, Demis, Dryssom, Sephitan z Elisoru, Ily, Orgo, Ewa Farná + pálení fotek vy víte koho (Ne, Alkátor to neni)
http://youtube.com/watch?v=sXe7FTIGAvE
A vůbec jdeme na Andor!
--Snorch, Alfik, abbé Faria, Charoltte Belaqua, Gillette, Demis, Dryssom, Sephitan z Elisoru, Ily, Orgo
Stůl Anketky, ač je archivován, probíhá nyní úžasná anketa a připojte se k hlasování
ID stolu: 1370
--Snorch, Alfik, abbé Faria, Charoltte Belaqua, Gillette, Demis, Dryssom, Sephitan z Elisoru, Ily, Orgo