Natahka mele nesmysly...nechceme policejní město...
http://dracidoupe.cz.myminicity.com/
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
dracidoupe.cz.myminicity.com/sec
Pořád ještě existuje, tak neváhejte a pomáhejte, tentokrát s bezpečností našeho krásného městečka.
Nepřipadne vám, že serverová generace stárne? Měli bychom šetřit na důchod?
Lidi... nezapomínejte že i v Galerii běží soutěž, měsíc za nami a ještě ani jeden obrázek... no tak :)
Na kus dračáku přijdu.
Ahoj!
Rád bych Vás pozval na víkendovej dračák u mě. Zápletka bude tajemná, možná dokonce mystická, zábavy bude dost pro všechny, pro zájemce by se snad našel i nějaký ten alkohol, případně ve večerce, která je kousek, mají stáčené víno za čtyřicet nebo padesát korun za litr.
Kdo si máte zájem zahrát, napište mi mejl (Saladin.knight@gmail.com), napište mi zprávu na ajsikju (pro jistotu: napsat zprávu neznamená zapříst rozhovor) nebo bývám k zastižení na 739 248 113.
Beru ty nejlepší a nejrychlejší, pokud Vás vezmu moc, možná bude nutné použít nějaké spacáky, ale místa je dost.
Čus Temnotě,
S.
To je prasník Bonovy osobní gardy. A až se tato genetická mutace dostatečně rozšíří, vyvinou se z prasopic noví lidé...kteří budou ještě daleko větší prasata než tihle lidé.
Potok nebyl jen multinick.
Odpočívej v pokoji drahý.
Pre tých, čo nečítajú aktuality:
Na Hřbitově sme spustili literárnu súťaž s názvom "Dopište Lyrii".
Viac informácii na oficiálnom stole rubriky (ID: 1053).Redakce OCHK se rozhodla, že jednou za čas změní hlavní téma tohoto stolu a že vám dá možnost, abyste se vyjádřili i k něčemu jinému, než jsou naši báječní uživatelé. A tak jsme vám vymysleli - myslím že dobré - téma a tím jsou:
Prázdniny a dovolená
Jak si je zatím užíváte? Kde jste byli, co jste viděli, koho jste potkali? Viděli jste něco zajímavého? Byli jste na nějakém úžasném místě nebo akci, které byste nám doporučili?
A kam se ještě chystáte? Kam pojedete, půjdete, u koho přespíte a s kým se chcete seznámit?
Své zážitky sem můžete psát pokaždé, když něco prožijete - do konce prázdnin je stůl otevřený všem řečem o prázdninách a dovolených.
Redakce OCHK vám přeje skvělé zážitky a doufá, že se o nich nebudete stydět vyprávět.:-)
L+S+F
Textoris:
Ahoj, nehci te urazit, ale tvá ikonka se mi zdá nevhodná..."Co když se někde u kompu objeví nějakej homosexuál a udělá si díru do obrazovky?"
Tohle prosím neberte jako spam či sprostý příspěvek. Ale chci tím říct, že nějací uživatelé měli na severu ikonky i horší a jen proto že ty máš oranžoví level ji můžeš mít ?
Nechci tady nikomu rozkazovat, je to JEN můj Názor...
S pozdravem
Sheil
Alcator:
Krutá to pravda, málo krve na provoz obou mozků :)
Nefunguje to tak, jak by si člověk přál ("Hro! Sejmi toho šmejda támhle na kopci raketou do hlavy!") :-) Krom toho připomínám, že i Kryton usoudil, že nechat Listera pobíhat po lodi s umělou rukou ovládanou myšlenkami není bezpečné (zejména pak pro slečnu Kočanskou, co se rýmuje se slovem punčochanská)... Nezapomínejte, že Bůh nám dal jen tolik krve, že nemůžeme používat obojí zaráz...
Mno nevím zda to funguje, já to doma nemám :)
Funguje to?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54291
to chci... ;)
tedá, udělat z jednoho dobrýho fórku tak trapnou debatu, kam se přijde každej ocas zeptat na to samý....
Btw. přesně tenhle stroj má moje drahá polovička, tak se zeptám :D ...
Ale žeto tak řeší... :-) Ajťáci no :-)
Pro takové, co se smějí vtipům století elektronického:
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P94B66DC9 7EFBE3EDC12572A50054E4DD.html?ansid=26
-- Čtěte diskusi
(pozor na mezery)
Já jsem vůl...