Co znamená, že někteří mají k heslu přístup zevnitř? To znamená lidé, kteří se starají o technickou část serveru?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Tak moment, já nikomu své heslo nedala a TO je ten problém. K heslu mají ovšem někteří přístup nejspíš zevnitř. Takže si odpusťte tyhle trapné narážky.
Jaris: PRohlédl jsem si tvoje stránky a musím zkonstatovat že jsou celkem dobré, a abych pravdu řekl jeden z obrázků v galerii pokud ta máš jen svá díla by stál za uveřejnění zde na serveru, přihodím tvůj odkaz ke stolu Brouzdaliště... ID:12
http://drdstudna.wz.cz/ - moje stránky o DrD
silný válečník: Vlastně ano /*pokrčí rameny*/. Ale bylo tam pár rozdílů mezi ním a ostatními (byla jich opravdu spousta a v naprosté většině žlutí): Bre.ber.ka se k účtu dostala dřív, než zneužití někdo odhalil a stačila provést příslušná opatření. Ostatním zase šlo poslat nové heslo. Teď vidím, že Jackův mail už nesměřuje na Karbouse, ale někdo jiný už byl s mazáním rychlejší... Je mi líto, ale v tu hektickou chvíli moc jiných možností nebylo, kontrolovat, jestli maily opravdu vedou na správnou adresu není v silách nikoho z redakce.
Každý je prostě odpovědný za svůj účet, ať už ho používá kdokoliv. Kdyby se Snorch jen přihlásil, tak nikdo nebude mít důvod pátrat po tom, co se stalo. Bylo by samozřejmě možné nick Jack of Blade obnovit (nikdo o to nepožádal), ale když jsem se díval do líhně, tak si myslím, že to ani potřeba nebude...
Dne 12.08.2008 01:13 byl udělen ban (zákaz přístupu) od admina/správce apophis.
Důvod: Moc filozofické téma na noční hlídání chatu! :D
Jó, to je pak těžký...
Jack of Blade byl smazanej za to, že sdělil heslo Snorchovi, kterej používal i breberky účet..
(předpokládám, že je to velké úložiště metalových empétrojek. Název by tomu odpovídal) ;-)
Alcator: ...prednostne jsou tam jiny veci, nez doupe :-P
Nejlepší jméno pro server: Řevy.
Revy si spokojene hovi v serverovne. K presunu doupete zatim nedojde (s presunem je spojena pomerne brutalni zmena konfigurace, coz vzhledem k nasi nepritomnosti nebudem zatim riskovat ,))), lec presunou se nektere kolegovske stranky, cimz by se melo Kenshinovi uvolnit a snad dojde ke zrychleni.
Pokud ne, budu to resit v zari a snad i definitivne vyresim ,)
Pokud ma nekdo z minulych presunu zaznam v etc/hosts, necht si ho smazne, aby se potom nedivil.
Příspěvek Bre.ber.ky má svůj smysl. Alespoň každý ví, jak nebezpečné někomu prozradit své heslo. Komukoliv. Když jsem od někoho vyzvídal, jestli heslo někomu dal, řekl, že ne... Jen bráchovi a ten by nic takového neudělal... No, udělal nebo ho minimálně předal dál.
Kdyby se měly mazat všechny zneužité nicky, za poslední měsíc by jich bylo asi dvacet! Smazán byl z tohoto důvodu jen Jack of Blade, protože nebylo v mých silách doručit mu nové heslo nějakým bezpečným kanálem. A jelikož byly poskytnuty výjimky ostatním, nebude nikdo postihovat ani Bre.ber.ku. Jinak ano, podle Dračího manuálu je přihlášení za cizí nick považováno za multinick a měly by být smazány obě identity.
Proto bych rád vyzval všechny, kteří své heslo prozradili někomu jinému nebo jsou v podezření, že jej mohl někdo zjistit, aby si heslo co nejdříve změnili. Ušetříte tím spoustu času sobě i vedení serveru. Děkuji.
Má niekto skúsenosti s Call of Cthulhu RPG? Pošta prosím.
Když jsem si četl příspěvek od Breberky, napadlo mi stejná otázka jako špajze, ale asi bych to vyvrátil typicky serverovsky "Má červenou, nechme to být."
Shadowmage: Já nevim, to že dala někomu své heslo a ten někdo, ho zneužil, to je čistě její problém, pokud ten někdo rozdával reputaci, má ji vrátit do původního stavu a omluvit se mu poštou, a ne to sem psát stylem jako kdybychom za to mohli všichni, ať se na mě nikdo nezlobí ale, přijde mi to tak...
smycma
Toť otázka pro filozofy...
Nemazali se tu lidi i jen za to, že poskytli heslo?
Proč to oznamuje nám? třeba proto, aby se lidi nedivili, až najdou něco, u čeho je její nick, ale ona by to nenapsala. Dát někomu heslo je jedna věc, zneužití věc druhá. Na to první má Bre.ber.ka právo, na to druhé ti zneužívající ne. Asi takhle.
Bre.ber.ka:
Nám to neoznamuj, vyřiď si s tím, kdo za tebe páchá škodu. A propós, proč vůbec někomu dáváš svoje heslo?
Bre.ber.ka: No já nevím proč se rozčiluješ, jelikož heslo je od toho aby jsi ho znala jen ty, já své heslo nedal ani člověku kterýmu fakt věřim že by se za mě ani neořihlásil natož, něco dělal, takže absolutně nechápu smysl tvého příspěvku, to že ty jsi hloupě dala kispozici své heslo... to je čistě tvůj problém řekl bych...
s úctou
smycma
Vážení a milí uživatelé a návštěvníci tohoto servšeru. Doneslo se mi, že tu někdo užívá neoprávněně můj nick. Nevím ještě přesně kde všude se tak stalo a jak s ním bylo nakládáno, ale takové jednání mi po letech, kdy jsem se snažila pro tyto stránky něco užitečného udělat, sprosté. Vzhledem k tomu, že zneužití nicku předpokládá i znalost hesla, musím konstatovat, že mě to i dost mrzí, neboť přístup k heslu mají právě ti, které jsem pokládala za přátele nebo jsem je alespoň v rámci možností podporovala. Jakmile zjistím rozsah škod, jsem pevně rozhodnutá změnit si nick i heslo, pokud vůbec ještě najdu chuť se tu někdy ukázat. S pozdravem, po několika týdnech nepřítomnosti a o to znechucenější, bre.ber.ka