Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Klasik

Vypadá to, že se budeme muset vrátit ke klasice.

Uživatel úrovně 0

Hrabě Dracula: Víš co? Nestresuj se. Klid prodlužuje život (v případě Suka a jemu podobných stoprocentně :)). Fórum je od toho, aby si každej řek, co chce, a ne aby mu pořád někdo komentoval a opravoval, co řekl (neříkám, že se to neděje, ale je lepší nepřekračovat míru).Navíc (nevim, jestli se mnou bude Suk v tuto chvíli souhlasit), nevim proč obtěžovat tribuna, nebo redaktory nedůležitými věcmi (když už, pošli jim zprávu poštou). Takže - klídek, pohoda a nech Suka Sukem.

Ikonka uživatele zerafel

Uživatel úrovně 5

HD: Jsi vedle.

Mancato!

abbé

Any: Ano, ono těžko se zachází s blokovaným nickem. Multinick Michelangela jsem si zakládal v době, když byl můj účet abbé Faria blokován kvůli aféře "Snorčkon". Pověz mi drahý anarione, jak bys ty zacházel s nickem s nímž zacházet nemůžeš?

Uživatel úrovně 0

Nikdo po Tobě nechce vyjádření, Suku. Konverzace se obejde i bez tribuna, jestliže jej nevoláme. Oznámení typu tvého posledního příspěvku je pro poddané naprosto nepřínosné, nezajímavé a nesmyslné. Nebojím se, že nás snad nečteš; to je čistě tvá věc. A pakliže jsi teď zjistil, že je se mnou obtížné vést dialog, můžeš zavítat do interní pošty a napsat mně osobě, za zády ostatních. Milerád si s Tebou popovídám, neboť se zajímám o spoustu funkčností na tomto serveru.

Tribunovi praskly nervy při pohledu na příspěvky některých individuí u stolu Redaktoři. Nervozita nebo právě zmiňované prasknutí nervů se nemusí projevovat jen štěkavými výkřiky a osočováním. Dalšimi, ne podobnými příznaky může být lhostejnost, ignorace, nebo prohlášení ve stylu "Ano, děkuji, vaše debata je však naprosto nesmyslná". Tyto výjevy jsem několikrát zaznamenal u již řečeného stolu v Putyce.

Ve skutečnosti jsem proti anarchii a chaosu; stojím na druhé straně. Ale ani řád mne nepřesvědčí, že existují pouze dvě strany, naopak. Vždy se seskupí větší počet diskutérů a spiklenců, to mi věřte. Mým posláním jest provolávat názory, rozhodně nic černého a temného neulpívá na mé duši.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

abbé: inu dobrá... avšak já jen upozorňoval že už jen samotný multinick, je znakem toho, že s původním nickem nejspíše jeho uživatel neuměl zacházet tak jak by se mělo... že si musel zakládat nový :)

abbé

Ano víme drahý Salmare, jinak bych svou kauzu řádně provláčel Moudrou Sovou, jakožto jest mým zvykem, není-liž? Pouze upozornuji na to, že mne anarion "nařknul" z takzvaného začínání nanovo, přičemž, když jsem přišel do místnosti(na chatu, mimo chat jsem s Michelangelem nepůsobil, kdo nevěří, necht zhlédne statistiky), tak jsem vzornácky upozornil, že ano já jsem abbé(multáska jsem užíval pro přítomnost ve více místnostech nežli je jedna, protože jak všichni dobře víme, jsou tu 2 stálé místnosti bez přístupu hostům.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Ježiš, von je zas zelenej...copak se tu nikdo neumí poučit z minulosti? Ten kluk myslí jen na světovej mír, dýmající prasata a mrtvý básníky...svěřit mu nějakou zodpovědnost není moudré.
:-)

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

To možná není, ale všechny jsou zakázané, víme?

abbé

Ano, stejně, jako jsem ti řekl, kdo jsem, že? :-)) Ono Any, není multinick jako multinick, víme?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

já to vím... sám jsi mi to říkal... avšak co to mění na situaci?

abbé

Any: Ne, nepromine :-P Nehledě k tomu, že abbé Faria je postavou z romantického románu Hrabě Monte Christo. Avšak omlouvám tvou nevědomost.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Inu mě se Hrabě líbí.... je to dlouhá doba, kdy tady mohl člověk otevřeně *jak se říká otevřít hubu* bez nařčení že buď trpí rektálním alpinismem k těm zeleným, nebo že se snaží spříznit s nimi, udělat si dobré jméno či co. Draculovo seznam níže není pouhou pochvalou a sdebezviditelňováním. To že se jeho celý článek line v duchu optimismu u každého redaktora přičítám zatím jeho krátké aktivitě zde. Každý z nás má své mouchy, každý se s nimi zde nějak musí poprat. Časem na ně člověk narazí a udělá si svůj obrázek... čímš nechci říci že i pak by se nemohl níže uvedený příspěvek linout v téže optimistické notě.

Vlastně jsem čekal podobné názory. Avšak s melancholií sobě vlastní občas vzpomenu na časy kdy multinick byl skandál a boom na dlouhou dobu a opravdu se tu vedli jednotné identity. Je to i zajímavější.... něco lidově *poserete*a teď se z toho zase dlouho vyhrabávejte... když těch pár písmenek vašeho nicku mluví za vás :) V tom je to kouzlo.... né v tom že si půjčím jméno nějakého renesančního velikána... kdo já vím, napadá mě Michelangello Buonarotti a začnu s tímto nickem nanovo *abbé promine*

Ikonka uživatele Gandalv

Uživatel úrovně 0

Nepamatuji si, že by se redakce nazývala šlechtou. To za ni dělají jiní....

Uživatel úrovně 0

Jak kdo...Protože pokud je tu možnost nečíst, znamená to, že to potvrzuje existenci možnosti čtení...ach ouvej

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

My se nebojíme že nás nečteš ale že nás čteš:-)

Ikonka uživatele Suk

Uživatel úrovně 5

Čtu vás, nebojte, jen nevidím nic, k čemu by bylo třeba se vyjádřit. :)

Uživatel úrovně 0

Demokracie je jeden z nejméně produktivních druhů vlády. Navíc absolutní demokracie nemůže být nikdy dosažena, jelikož dosažený kompromis nikdy nemůže být definitivní (ani v Americe, či v Novém Zélandu:)). Tudíž bych styl vlády serveru DrD.cz shledal podobným levicovému imperialismu.

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Jaká to byla místa, kde tribunovi s lehkou mírou praskly nervy?

Uživatel úrovně 0

Ano, a pokud někdo zaneřádí interiér, bude za to dostatečně pykat. Otázkou je, zda Vy berete za protestaci manýr, při kterém vypíšu své názory týkající se redaktorů. O vyloženém utlačování nebyla řeč, a tak kdo si myslí, že z mé strany padla taková slova, ať se naučí lépe číst; dle mého pocitu vídám pana Suka v poněkud jemu nesedícím prostředí a postu, anebo jsem prostě zavítal do míst, kde čirou náhodou tribunovi s lehkou mírou praskly nervy. Jde spíše o to, že jsem pokaždé v jeho přítomnosti narazil na jisté komplikace typu protestací poddaných a tak podobně.