Krwekrw: Otázka spíš je, zda to neni důvod, proč sem pár dní nikdo nic nenapsal (áka předchozí spam je odradil od čtení ,))
Což mi připomíná, měli bysme se začít chystat na PragoCon...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Fórum nám nějak odumřelo... člověk skoro lituje, že tu není snorč a jemu podobní, aby tu spamovali kecy XD
třeba takové, co sem právě přidávám XD
Pozor
U stolu Metal a příbuzné žánry probíhá </b>anketa</b> a je potřeba aby hlasovalo co nejvíce lidí. Jedná se o hodnocení popisků v rámci soutěže u tohoto stolu.
Prosím všechny, kdo si to přečtou, aby hlasovali, prptože je to nic nestojí a potřeba, aby výsledky byly objektivní.
Děkuji. PinHead
Maris: Jestli ono nejde jenom o vycpávané neživé vzorky. Ale zkusit to mohu. Tobša: Děkuji.
Indil stůl:
Stůl Kresby, obrázky, umění..
ID: 1736
Má nové téma. Pokouším se oživit diskusi a budu rád pokud přispějete... nebojte. Téma je obecné a nemusíte být odborník, aby jste se mohli přidat :) Uvítáme kohokoliv..
takže brzy naviděnou anari
Ahoj všichní!
Pokud má někdo odvahu ať se koukne do Rozvoje DrD, přečte si Specializace jednotlivých povolání - válečník a přihodí nějakou tu kritiku!
Budu všem vděčen
Gonzáles
hdlF: já našla tenhle inzerát: Kožešinová zvířata mám na prodej Havrana, kačera, lysku, tetřívka, ondatru a další hlavně ptáky. Cena 1 000 Kč. Tel.: 775 147 664.
Sice mě zarazilo, že jsou to kožešinová zvířata... ale co já vím, co vlastně chceš, že... .-)
hrabě: Zkus kontaktovat Svaz ornitologů (nebo jak si to teď říkají). Tam ti řeknou kde a u koho by bylo možné si ptáka zakoupit, co to obnáší atd. atd.
Nejvtipnější na tom je, že ten dotaz je míněn vážně. Takže zřejmě žádného takového ptáčníka neznáte, což?
hm... no jo... už mi to taky došlo...
To Cohen: taky v to doufám:-)
Koukám, že milý hrabě používá i Francouský Humor. Hahaha. Zábava k popukání.
Měl bych takový "špíčkovitý" dotaz drazí, nevíte zdali by se někde nedala ke koupi, případně chovu sehnat vrána či havran? Předem děkuji za odpověd.
Zdravím,
rád bych upozornil všechny kolemjdoucí, kteří mají zrovna "chvilku sluchu", aby mě dobře poslechli. Nedaleko odsud v Putyce pána Sethema u stolu Krásná literatura - ID 2297 brzy počkám na všechny řečníky, co něco vědí o literatuře, chtějí o ní diskutovat, chtějí mluvit o autorech, jejich dílech et cetera, et cetera. Znáte to. V nejbližší době je naším cílem italský romanopisec Umberto Eco.
Já... já nastupuju na vejšku... ale až 22hýho :-).
Pro ty, co vědí, oč tu kručí: chci opět oživit diskusi u stolu Stroj času , takže se u stolu, prosím, vyjádřete k tématu.
Všechno nejmetalovější k narozeninám, Hamstře.
Nečekal jsem že takováhle primitivnost se musí vysvětlovat...ale Krwe pro tebe cokoliv. Ne, tu školu jsem nedodělal...:-)
No jo, Krwe, neboj. Jsem si jistej, že ty na své nové škole nebudeš mít žádné problémy.
hmh....
to nechápu... mozek odmítá poslušnost...
KrwekrwZlotasson : mozna bych pouzil vyraz byl a to mozna zodpovi i tajemnost teto skoly...