"29 přihlášených uživatelů." Ve tři čtvrtě na pět ráno?! Školu na vás, závisláci!
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
"A kopijníci budou ve předu, ať je pěkně vidět jejich práce, klidně zaklekněte at je sranda a vidět rozvrstvení. A královští, hlavně bacha na probíhačku jasný? A Kopijnici, vy to moc nehroťte, chvíli držte, pak ustupte.“
Říkávám to něco? Připomíná vám to řeč koordinátora před bitvou? Máte pravdu!
Šermířská akademie otvírá nové téma – Kopijníci na bitvách
Přijďte se pobavit, pohovořit a sdělit ostatním své zážitky z bitev, jak se vám to líbí, jak se vám proti kopijníkům bojuje, jak se kopijnímům bojuje proti nám pěším.
Vítáni jsou i diváci.
Šermířská akademie – stůl s ID 192
Mám prosbu na čtenáře s chutí pomáhat: v MS je momentálně povídka zvaná Seveřan, relativně čerstvá a vcelku aktuální. Zatím jsem nezaznamenal žádné komentáře, tudíž budu potěšen, jestliže se kdokoli vyjádří.
Mužů mít takový nevinný dotaz?
Kdo z vás jede na FF Speciál. Nikoho tady ještě neznám osobně (a pokud ano, tak o tom nevím) a myslím, že je tady spousta fajn lidí, s kterýma bych si pokecal docela rád.
Díky,
Tuor
Kdo by si mě chtěl koupit jako myčku na nádobí?
Ukázka v praxi - http://www.stream.cz/video/8/153129-arrtel-umyva-nadobi
AD: CMM vydalo noveho krola a zlodejku: http://www.custommademinis.com/en/home/#news
Neboj, Tvého povýšení jsem si tak všiml ;-)
Skorpion: Ano, Galerie má nového redaktora... snad si povede stále lépe :)
Mno... když si tak projíždim po dloooouhé době Redakci... to koukám, jaký lidi se nám zazelenili. :-)
No.men.omen: Ohledně poslání mailu s novým heslem se vyskytly ještě problémy jiného než technického rázu... Věc je v jednání, poprosil bych o chvilku strpení.
No.men.omen: Omlouvám se, ale na serveru v současné době není funkční posílání mailů. Mrknu se do databáze a heslo ti pošlu ze svého mailu.
Nejspíše tu došlo k menšímu nedorozumnění, protože na můj e-mail nedošlel e-mail s přihlašovacími údaji, registrovaný nick je Omen. Děkuji za případnou nápravu či reakci.
nechť se naším kouzelným číslem stane 89- 64- 92 XD
Vážení pánové senátoři, vážené paní senátorky,
je mým potěšením vám oznámit, že v naší velké městské putyce byl přistaven nový stůl s názvem "Válečnictví v průběhu věků". Prosím tedy všechny, kdo se zajímají o historii válek, bitev a slavné vojevůdce, nechť se dostaví a přidají se do diskuze.
Stůl má ID "MMCCIC" (pro barbary "2299" :-)) a prozatím se nachází v předsíni "nálevny". Přijďte se podívat, určitě nebudete zklamáni.
Domluvil jsem,
Tuor
Gurni: To víš, když už tu není Nathaka :-D.
to už všichni zapoměli na naše malé miniměstečko? Zrovna nám shořelo 10 hektarů lesa...pomozte prosím...
http://dracidoupe.cz.myminicity.com/env
119. Najdete-li v pozůstalosti po pradědečkovi nebo při vyklízení cizího bytu minci starou 80 let, můžete ji bez jakýchkoliv problémů použít pro platbu v každém obchodě - stačí, když bude mít stejný nominál jako současná platidla.
120. Zaměstnání získate tak, že si na sebe oblečete oblečení, jaké nosí ostatní lidé vykonávající ono zaměstnání, a dostavíte se do recepce - okamžitě vám někdo zadá práci, není potřeba dokládat kvalifikaci nebo komukoliv říkat a dokládat Kdo jste, Odkud jste nebo Zda máte čistý trestní rejstřík.
Almad: Buď lidi nalákala rychlejší odezva serveru (nejen) v Putyce. Nebo je na novém stroji špatně nastavený timeout na automatické odhlašování /*úsměv*/.
Co s teď stalo, že je tu skoro nejvíc lidí touhle dobou? o_O
118. Jste-li vysocí kolem jednoho metru, můžete obouručák o délce půl druhého metru používat stejně snadno, jako dvoumetrový mlátič.