A nejšla by třeba jen rozdělit na určité složky ? Jako např: Kresby tužkou , nebo: zátiší, ... Hmm ? Jako to jen takovej návrh ..
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Přátelé,
už delší dobu mi dělá potíž Obrazárna. Je plná vláken, některých zamrzlých, leč stále aktuálních, některých momentálně bujících, některých dávno zbytečných. Tak jsem jí prolezl a skoro ke každému příspěvku napsal to, jak to vidím já. Nejedná se o žádné eseje. Budu rád, když je navštívíte a napíšete svůj názor a hlavně tímto chci vyzvat kohokoliv, kdo má v Obrazárně nějaké vlákno, aby se zamyslel, jestlipak je aktuální a co s ním hodlá dál dělat. Chtěl by jsem obecně Obrazárnu nějak zpřehlednit, teď je v ní docela zmatek. A proto prosím, pokud máte vlákno, a já vám napsal jestli neuvažujete o smazání, neberte to jako buzeraci, nebo povinnost. Prostě nevím co s ním dále, vypadá třeba neaktuální a tak se vás ptám. Uvítám vás tedy tam a snad se nám podaří Obrazárnu po delší době opět aktualizovat :D
anarion
Máme nového mopistu! Po zatuchnutých uličkách Mesta sa táto správa smradom z kanála, kde vraj prebývajú tie neslávne zelené príšery, niesla už dlho, jej význam narastal s parou nad hrncami z veľkej vývarovne. Ľud na chodníku, z číro existenciálnej neistoty, žiadal, nástojil, trval na svojom. Šuškalo sa dokonca o pochode na námestie. Je potrebné si uhájiť svoje právo na diktát nespravodlivej moci. Bez nej sa predsa nemôže dosť dobre rozvíjať slobodná duša jednotlivca.
Liberté! Egali... no veď Vy toto viete... Prajem Salmarovi veľa zábavy, entuziazmu a dobrej vôle. Vianoce máte už v novembri, hou-hou... Pekný večer.
Amfi: Závada u e-mailových adres. Pro bližší informace navštiv stůl Tribun, hlas lidu. ID stolu: 7.
Hele co je pořád s Dračí Líhní ?? To je ještě pořád bloklá ? Prosím kdo o tom něco ví, tak řekněte !! Mám v tom seznamu kámošku ..
Tak třeba diskuse, která právě proběhla u Ringu, měla smysl, měla spád, mohla obohatit. Tedy moment: mám na mysli výměnu názorů mezi mnou a Sethemem a Nathakovy příspěvky. Nad Ebuem krčím rameny - většinou jej nečtu.
I spory vedou k zamyšlení a zapojujeme u nich mozek. K čemu je mně, matematikovému laikovi, matematika? Zhola k ničemu, jen to rozvíjí mozek. A přesně k tomu slouží i naše diskuse. I když účelů je více.
Nasereš sebe a ostatní => lidé začnou přemýšlet a je to o něčem.
Pokuď bude obsah tohoto příspěvku opravdu závadný smažte. Pokud bude závadný, prosím.
Být podmnožinou Snorče mi plně vyhovuje. Má to své výhody.
A ještětě se zastanu Salmára, i když on se mě většinou nezastává (:-) ), protože většinou píšu věci dle svého názoru. Je to jako když jdeš naštvaný někam kam se běžně chodíš bavit (Hospoda se nepočítá). Jediného, čeho dosáhneš je:
a) Nasereš se ještě víc.
b) Nasereš ostatní.
c) Nasereš ostatní a sebe ještě víc.
Občas to vede k tomu, že si zlepšíš náladu, ale Na to bych nevsázel (viz Falhir :) )
Jestli chceš něco vysvětlit, zavolej, někdy po osmé to už budu doma.
Simple Dark
Tvé prsty laskají klávesnici,
tu zvláštní lacinou nešťastnici,
klik sun klik myší,
na to ony slyší.
Pohlédni na naše slova,
každou chvíli jiná, nová.
Co na tom, že stejná jsou,
když myšlenky nám ponesou?
Další hádka,
klik, klik, klik,
další spory
klik, klik,
další věc.
Klik,
Mladí, staří, všichni si tu píšem,
„ty, kdos bez viny, první hoď kamenem!“
každý nechť je slyšen,
když z rukou padají oblázky vzpoury…
Nikdo nemá právo házet první?!
Simple Evolved Dark
Na černém pozadí
každý den pohladí
nová hádka.
Novinky prázdné jsou,
nezbývá než si svůj
vztek vybít zde.
Teenageři zle nesou,
když pravdu nevidí
tam, kde to jde.
Tak se jen prozradí,
komu víc smrdí hnůj.
Prázdná řádka.
Já zvu do Ringu Falhira kvůli jeho příspěvku z 18:36:20 10.11.2008.
Skutečně se mi na jeho řeči mnohé nezdá, považuji ji skoro až za nebezpečnou.
Máš samozřejmě pravdu. Omlouvám se ti. :-)
A omlouvám se i všem ostatním. Jsem si naprosto vážně vědom toho, že umím být nesnesitelný. Jsem si vědom toho, že některý můj humor není zrovna dle vašeho (veřejného) gusta. Ale prosím vás o to, abyste si uvědomili, že většinou jsou mé výlevy dočasné - to nejlepší, co můžete udělat, je kopnout do mě, většinou se pak nad sebou zamyslím a nepatřičný humor mě přejde. Taky bych byl rád, kdybyste si uvědomili, že opravdu nemám žádné špatné úmysly.
A abbé, s tebou se uvidím v RINGu, jak doufám.
Bože lidi, tahle diskuse už postrádá smysl a je osobní, řešte to poštou. Vznik téhle diskuse, byl okolo rozcestníku a Nathakovou nespokojeností s neucelením reklam. Pak do toho přišel Salmar a ostatní a už se diskuse stočila někam úplně mimo. Tohle nikam nevede, chci říci že pro nezaujaté lidi, kteří přijdou na fórum, vidí pouze hádku bez cíle. Klidně si to řešte poštou, nebo na Ringu, ale tyhle dlouhé slohy jsou bezesporu zbytečnější, než Nathakovy plány s fórem a jeho myšlenky, protože tohle je debata o ničem.
Nathaka je zde aktivní, někdo to přivítá, jiný ne, tohle ale není diskuse na fórum. Pište Nathakovy poštu, běžte někam do putyky, ale né sem prosím.
Bez Nathaky se tady nic neděje, protože Nathaka je všude, je to naše hyperaktivní myška... K Falhirovi, prosím oháníš se starou aférou, navíc co dělal snorč a spol krom toho, že spamovali? Což technicky vzato dělá i Nathaka. Kvantita nerovná se kvalita. Nezapomen, že právo měnit a jakkoliv manipulovat s podstatou nebo jakkýmikoliv částmi serveru má výhradně vymezena redakce a vlastník serveru, čili Almad. Stále a pořád se snažíš to nějak změnit. Nezměníš to ani aktivitou, kdy budeš domnělým "hybatelem" serveru, což prakticky nejsi. Jsi jenom teoreticky, protože tu trávíš mnoho času, což není nám všem dopřáno. Snažíš se nám vsugerovávat svou pravdu, viz ne mnoho starý příspěvek o foru. Mám pro tebe návrh Nathako, registruj se na jiný server, kde budou tvou individualitu a genialitu vznášet na božský piedestal, jistě se ti tam bude líbit více, přirozeně. Hybatelem tohoto serveru není Nathaka, ale vy. Vy všichni, kdo tyto stupidní plky a spam fora čtete. Navratte foru jeho normální smysl a mluvte o něčem neohranném a hlavně smyslu plném. Už žádné hádky o domnělé tyranii ze strany redakce, tribuna, či vlastníka serveru. Ne. Toto je server a má svého vlastníka, ten má určité pravomoci, jako má v našem státě prezident, ten prezident má svou vládu s premíerem a ministry, tuto funkci tu má redakce(v případě premiéra Tribun). Prezident má právo veta, stejně tak tady Almad. Jestli se ti nelíbí stanovisko redakce Nathako napiš Almadovi a přestan už konečně zahlcovat forum.
Poradí někdo z vás chytrých lidí hloupému barbarovi? Neexistuje nějaké krásné, stručné, trefné pořekadlo, které by zhruba říkalo, jak se ta historie neustále opakuje? Potom nějakou agrometaforu ve stylu mlácení prázdné slámy, Einsteinovské přirovnání poukazující na nestvůrnou velikost lidské hlouposti...
A vůbec nějak hrozně chytře zhodnotit, co tu ti lidé zase povídají, jak se chovají a k čemu to vlastně všechno je? Nešlo by to? Aby se to dalo archivovat a potom na to jen odkázat. To by bylo príma.
Correct. Jsou mnohem horší věci než být občas (zdůrazňuji občas) naoko (zdůrazňuji naoko) narcistickým dítětem. Například být despotickým a všechen-rozum-sežral Salmarem a srovnávat Nathaku v aktivitě se Snorchem a spol. (Alfika by mrzelo, že se stal podmnožinou Snorche.)
Seš si, Salmare, jistý, že má vize se OPRAVDU podobá té jejich?
Salmar: Proč se do něj navážíš? Neumíš tolerovat jeho individualitu? Nathaka je velice aktivní, ale nikomu tím neškodí - jako to dělali "Snorch a spol." Je to zajímavá osobnost, už jen kvůli tomu, s jakým nadhledem dovede odolávat vašim poučkám. O tom, jak se chová dětinsky a že jeho pokusy o recesi jsou marné. Kolikrát se stalo, že mně něčím pustil do žil, ale nikdy jsem neměl tendenci na Fórum psát, jak mě strašně deptají jeho názory.
Nathaka bude ještě aktivnější a pro vás nesnesitelnější, budete-li mu neustále předkládat ty vaše nekonečné poučky. "Nathako, nebuď takový..." a "Nathako, takhle si respekt nezískáš!", či "Nathako, jsi jako malé dítě." To je hloupé jednání, jaké bych čekal od zcela jiných lidí. Někdy, až se s Nathakou setkáte třeba na PgC, si s ním v klidu popovídejte a proveďte výměnu názorů. On se s vámi rád sejde i na jiných akcí, protože je přeci aktivista. A co jej znám z čajoven a tak, můžu říci, že on dokáže člověka vyslechnout a vést rozumné diskuze. Jenomže co získáte těmito příspěvky na Fóru? Jedno je jasné: žádný pokrok... A Nathaka si dost možná bude ještě více stěžovat na nudu a vaše suché výstupy, které postrádají smysl pro humor a abstrakci.
Snorch a spol. jsou v podstatě také aktivisté. Teroristi a radikálové jsou v podstatě také aktivisté. Je rozdíl mezi aktivistou a pracivitým člověkem, který má nějakou rozumně přijatelnou vizi. Ty a Snorchova celá banda si jste vlastně hodně podobní, ačkoli se tomu vzájemně horlivě bráníte.
Začíná mi připadat opravdu hloupé a laciné, jak po celém serveru vystupuješ jako malé narcistické dítě. Myslíš si, že jsi recesista, nebo to myslíš vážně? Jako recese je to ubohé a jako vážný přístup je to naivně nedospělé. Za takové situace se nediv, že k tobě lidi nemluví s úctou a respektem, který si nezasloužíš.
PS: Zase tolik lidí si tady na nudu nestěžuje. Pořiď si alespoň pomalejší připojení na net, když nedokážeš zpomalit svou vlastní unáhlenost a zbrklost. (A nepiš mi zase tři interní pošty v intervalu dvaceti minut a desítky zpráv na icq, prosím. Nestojím o to.)
A fungovalo by to všechno daleko lépe, kdyby neexistovala na serveru tři různá místa, kde se dají sledovat reklamy a kde člověk zjišťuje, kde se co děje, že?
S tím, kolik lidí si stěžuje na nudu, kolik lidí prohlašuje, že server umírá, člověk by čekal, že označení aktivista bude pronášeno s úctou a respektem. Že chuť něco dělat bude oceňována. Ale abbého oslovení jako pocta neznělo. :))
Vieš, Nathaka, obávam sa, že na Teba sa ani nedá vymyslieť výstižnejšia konotácia, než je aktivista. Možno ešte s prívlastkom patologický. Na tom až tak nezáleží, pokiaľ si Ty sám z týchto reakcií niečo zmysluplné nevezmeš. Ale stôl v Putyke s naznačeným cieľom je dobrý nápad. Pokiaľ sa budete snažiť obmedzovať interpretáciu javov, o ktorých mienite referovať, na únosnej miere, mohlo by to fungovať.