U ID 2329 se dějou věci!
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Já jsem se na silvestra konečně pořádně vyspal...
Živák ze zkušební místnosti v baráku jednoho kámoše ze sousední vesnice...z minulýho roku.
Ve společnosti kamarádů, Singstar, Guitar Hero, vinného sklípku a Pilsner Urquell. Ráno jsem se probudil v posteli s cizím psem... Nikde nebyly žádný schody.
BC: A byla to studiová verze, nebo živák z Japonska z roku 72?
Diskuzí o racionalitě, pitím a posloucháním skupiny děcek hrajících smoke on the water v nekonečné smyčce pořád dokola. Člověk by řekl, že nám historie nadělila i jiné fláky.
Koniec roka som oslávil pekným posedením s kamarátmi zo strednej školy, ktoré sa už, dúfam, zabehlo ako tradícia. Bolo to fajn: veľa jedla, hier a dobrej nálady. No a konečne som videl Deväť a pol týždňa so zvukom.
Klasicky jako každý rok. U psacího stolu s počítačem a hudbou.
Jak jste si užili silvestra??
Vitajte, ludia, v novom roku =P
Dík, už jsem to chtěl říct sám. Věc je v tom, že tento mobil žil život v hříchu - sorry, ale s tím já nic nenadělám.
No jistě, Cohen je moc drsnej, než aby jakákoliv věc, co s ním přišla do styku, šla do nebe.
Pekla?
Mě esemesky nechoděj, můj mobil odešel do křemíkového pekla.
Jak jste si užili vánoce?? Já celkem fajn přišla i vánoční SMS tohoto znění:
Přišel k nám ježíšek daroval mi smůlu, měl jí prej hormady, dal mi jí fůru, a já jsem mu řekl "A dáš mi štěstí??", podíval se do seznamu a pak mi dal pěstí.
Zrovna som sa chcel spýtať, či je čeština až tak odlišná od slovenčiny, že píše čiarky na tak divných miestach :)
Píše sa to bez čiarky, tá konštrukcia s neurčitkom. ;-)
Morter: Mýliti se , je lidské
Ha, je to Samurai! Upalte ho, bratří!
Mýliti se je lidské .)