Almad: Bohužel nevím vůbec o ničem. Na estetické měřítko podniku jsem již také rezignoval, ale beztak mi nikdo žádný tip nedal... Obávám se, že takový podnik asi není.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Ale houby, chtělo by to víc žluťáků...
I ti nejtvrdší zastánci žlutý teď konvertovali k azuritu a to je pro naši barvu pohroma!
Náraz byl neuvěřitelně krutý, vyrazil mu dech a zlámal několik kostí a přesto přežil. Ztěžka oddychoval a uvažoval, zda se takhle cítí Padlí, ale nakonec toho raději nechal, protože nechtěl přivolávat neštěstí i na sebe. Pomalu vstal. Kolem něj vířil roj peří, které mu náraz vyrval z křídel.
„Tak.. takhle jsem si to úplně nepředstavoval,“ zaskuhral, když se ujistil, že poselství je, na rozdíl od něj, celé…
Stůl Andělé, nebe, peklo a vše okolo
Máte ve své hře zakomponované anděly? Využíváte je? Ví o nich hráči? Komu slouží a jak? Jsou to poslové, bojovníci či ti, co musí oddřít záchranu největších průserů světa (a to ji způsobených družinkou)?
Přijďte se, prosím, podělit, mohlo by nám to pomoci ve snaze udělat nějaký zajímavý svět, dovymyslet artefakty atd. atp.
ID stolu: 1893
Zařazen v sekci: Dveře mnoha světů
Dilvishovi: Co chceš? Aby lidi řešili problémy, které na sebe nijak neupozorňují?:-)
-Sethem
konopaslik: Kdyžtak řekni i kdyby byl méně hezký, o ničem rozumném nevím.
Možno by to chcelo viac odtieňov azúrovej, potom by to bolo krásne farebné =)
Dilva: Ano, ano.... taky po měsíci koukám, co se to tu děje :-)
Pomalu končí ukázka v Technice hraní – herní část a my budeme potřebovat další hráče ochotné si zahrát v následující ukázce, která opět vypadá na temný obřad. Pojďte, vyzkoušejte a zapojte se.
Technika hraní – diskuzní část
Zde se můžete přihlásit jako potenciální hráči.
ID stolu: 2104
Zařazen v sekci: Doupě kostkáře Krátkoručky
Inu, po čase nám zas ubylo barevných uživatelů. Je třeba po čase znovu rozdat hvězdičky :o)
(Ale alespoň budou diskuze poutavější pro oko.)
Přátelé, poraďte, prosím. Víte o nějaké restauraci, sklípku či putyce v Praze, kde mají větší výběr medoviny a je to tam aspoň trošku hezký?
A kdyby tu někdo facebůčkoval (abysme měli skupiny úplně všude :P), tak http://www.facebook.com/pages/DraciDoupecz/47586881642 ;)
Alcator: Tak to je opravdu smutné... my se v paté už učili písemně dělit... grr...
Alcator: Zajímavé přirovnání. Zde ale nejde o to, že by to bylo moc těžké (podmínky se zmírňovaly v rámci jejich sjednocování, aby nikdo nebyl škodný, ne samoúčelně). Jde o to, že zde na serveru nejsou jen matematici, kteří mají zájem o desetinná čísla, ale i historici, umělci, diskutéři, lidi s velkým talentem, ale menší pílí, ti, co tvoří jak do galerie tak do ostatních rubrik a v neposlední řadě ti, kteří kdysi přispěli spoustou děl a dnes již tak nečiní (jako Tristan de la Tour). Těm všem by měl nový levelsystém vyjít vstříc. Je to spíš jako se zrušením povinné maturity z matematiky (s povinností výběru jiného předmětu, pokud se mi matematika nelíbí) než rušení výuky některých oborů.
Jestli to bude fungovat, to opravdu uvidíme.
ááá už jsem ji pochopil. To je ale od tebe pesimistické, stáváš se mnou :)
Alcatore, ty žiješ? Už jsem se bál, že jsem přišel o svého úhlavního odpůrce :-) Sice nechápu tu alegorii s učitelem, ale to nevadí.
Tristane, Slovenský ministr školství zrušil výuku desetinných čísel v páté třídě, prý je to moc těžké...
Možná jako lidstvo hloupneme a lenivíme, a tak "ti nahoře" postupně slevují ze svých požadavků. Nakolik je to pro budoucnost dobrá cesta nevím, uvidíme.
To je divný. Když jsem sem chodil 6x denně, přidával přispěvky, kritozval jiném, společensky žil - srazili mě během levlové reformy z fialového levlu na žlutý.
Teď, když jsem příjdu jednou za měsíc prověřit poštu a akualizovat účet, dostanu level oranžový. Pozoruhodné.
To mi nikdy nešlo, já raději vytvořím aliance a uzavřu dohody o neútočení. Říkejte si tomu třeba pasivní přístup, ale co má takový malý pěšáček dělat jiného.
Na reputační války je třeba především nasyslit HP.
Na reputační války je třeba se vyspat...