Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

myslím krwe, že se mílíš.

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Ne, že by to náš milý starý známý Snorch potřeboval, on tu má účet... jen redakce neví jaký;-)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

To jo, taky bych chtěl otazník místo hvězdy a hranatý závorky kolem nicku, Snorchi.

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Ten level je opravdu roztomilý, jak je stejné barvy jako označení "Nováček", nádherně ladí, jen je blbý, že si to spojuji s těmi nováčky... muhehe!

NW, jsi roztomilý nováček pikachu! :oP
Reputační války? Hm, to zní opravdu zajímavě, jen... asi budu muset máknout rubrikově, abych si taky mohlo hrát :oP

Uživatel úrovně 0

Textoris: Dnes ano, ale ne tak úplně na konci týdne. Mělo by to být v neděli někdy po půlnoci (pokud se nepletu), což znamená, že další dávka bude až za týden (bez několika hodin).

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Legar: a přepočítává se se to na konci týdne což je dnes?:-)

Uživatel úrovně 1

Cohen: Jo, na tom kurzu začínajících pisálků jsme s Írime celou dobu jen juchali a juchali. :-)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Juchů? Ty vole, už mluvíš jako Írime :-)

Uživatel úrovně 1

Falhir: Ano, domnívám se, že máš pravdu! :-) Tudíž veselá zpráva pro všechny: Nathaka je trochu narcis, trochu moc mu záleží na číslech, má trochu velké ambice, ale není egoista, není sobecký a ani bezohledný. Juchů! :-)
Tex: Ty jsi vážně mimoň :-D

Uživatel úrovně 0

Njn, v moderní válce se musej dodržovat určitý konvence...

Uživatel úrovně 0

Textoris: Jenom nezapomeň, že jde o týdenní zásobník a ne o denní jako tomu bylo dříve. Ve výsledku je to vlastně pro fialové týdně o 10 bodů k rozdělení méně.

Uživatel úrovně 0

nathaka jaký byl rekord v max a minus reputaci?:-D

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Nathaka Warrior: Spíše můžeš mít ambice jako kráva a možná si v lecčems dost věříš (to nemusí být pravda, jen odhaduji - je to obecné), ale zas takové ego mít nemusíš. Ego znamená v latině JÁ, tudíž jsi šíleně zahleděný do sebe. Ale tobě jsou přeci pojmy jako "sobectví" či "bezohlednost" cizí, ne? :-) Nemyslím, že bys měl takové ego.

Uživatel úrovně 1

Tex: Reputační války? :-P
Sethem: To teda žádný PWNT. :-| Já mám ego jako kráva a arogantní jsem jen ve výjimečných případech, zatímco TY!
A nebo je to jak říkáš a v takovém případě nemám velké ego. ;)

Uživatel úrovně 0

už jsem se koukl.....a co s tím mám ted dělat?:D

Ikonka uživatele Sethem Tartir

Uživatel úrovně 0

Nathaka: Míra arogance je míra velikosti ega.
PWNT.

Tex: Jukni k adminímu stolu LVLsystém. Více tam.

Uživatel úrovně 0

Eh mohu se jen zeptat, dlouho jsme tu nebyl, přijdu zde a mám 93 neprectene posty..... ale pošta už je ze starších dob, mimo jiné mám dlaší lvl, ačkoliv jsme nepřispěl nijak.... a také mám možnost udělit 25 bodů reputace... WTF???

Uživatel úrovně 1

Díky, Setheme. :-)
Ale pamatuj, nejde o to, jak je ego velké, ale jak je ego arogantní.

Ikonka uživatele Sethem Tartir

Uživatel úrovně 0

Jéžda.
3 a půl dne nám vydrželo ticho na Föru, nejsou ty Vánoce prostě úžasné?:)

Prolomím kýčovitou vánoční sajlenc, abych poblahopřál Nathakovi k jeho novému projektu, který nejspíš překonal kritické období vysoké úmrtí novorozeňat mezi sektářskými privéčky a poukazuje k dobré budoucnosti serveru.

Nadělal spoustu kravin, jeho ego je hnusně kynuté, ale pekelníci, Technika hraní a tohle se mu in maj hambl opýňon dost zdařilo.

Uživatel úrovně 0

Líza: "Vypadá to, že indiáni uctívali zvířata, brouky, stromy a tak."
Bart: "Ty jo! Ještě že my jsme chytřejší a uctíváme syna tesaře co umřel před dvěma tisíci lety."