Stůl o ničem tady neslouží jako skládka, Dariane. Odkazuj je (nás) radši na Chat.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Tak a dosť. Myslel som, že to o tých diskotékach bude niečo normálne, vecné. Miesto toho to má - klasicky - nábeh na nekonečný príbeh a flame. Máte Stôl o ničom.
axel: Lisboa ještě celkem ujde (krom toho že je to na Vltavský) ... Kamikaze ... to je fakt jenom pro Kamikaze lidi :) Jinak k tomu birellu ... když vám chutná pivo svařený s květákem tak proč ne :)
Gonzáles: BArbare!! Hrát dračák v čajce? proč ne :) ale pánové, sednout si na pokec do čajky nad Pu Erh taky nejni k zahození :) a sice tam nemaj nic alkoholickýho, ale šíša je vždycky.
Jistě, smycmo, určitě jsi už viděl tolik diskoték, že Ti musí být úplně jasné, kdo tam chodí a kolik jim je.
axel: však já mluvím o diskotékách..... já jsem to blíže nespecifikoval a každej normál člověk pochopí že mluvím danceclubech kde jede taneční liga a podobné hlouposti kde poskakují jak bylo řečené 12-15leté na mol opilé a mnohdy i sjeté "děti"
chiccofromhell: Promiň, přes alchymistu jsem nikdy nebyl expert a sám jsem rachejtle (ty DrDčkový) nikdy nemusel použít.
Mezi hospodou a diskotékou je pro mě jasná volba - hospoda. Na druhou stranu bych si dovolil navrhnout menší rozšíření - druhou kategorii bych nenazýval diskotékami ale hudebními kluby, jelikož je mnoho rockových, skačkových atd. klubů, které fungují na stejném (nebo velmi podobném) principu jako diskotéky, ale pokud by jsi je nazval diskotékou, většina zákázníků by se zvedla a šla by ti rozbít hubu.
Ani ne. Birell je dobrej. Taky jsme měl nechuť, ale když obětuješ alkohol pohodlí cesty domů a máš chuŤ na pivo, tak je Birell správná volba. A nechodíš z toho pořád na WC a nebolí pak ráno hlava :D
HLEDÁ SE PROGRAMÁTOR
Který by byl ochoten a schopen, v případě schválění mojeho nápadu doprogramovat Linky, vzhledem ke své vytíženosti Almad souhlasil s tím, že pokud by se někdo takový našel milerád by ho přijal, protože si myslím, že by byl užitečný i jinde než jen v tomto případě, nicméně mě osobně jde jen o ty linky.... pokud se někdo takový mezi vámi najde, určitě mě kontaktuje interní poštou, potažmo přímo Almada.
Potřebuju vysvětlit střelbu rachejtlí!!Může my někdo pomoct?
Ale já se neoptám na čajovnu:-) Ptal jsem se na hospoda vs. disco čajovnu do toho netahjete, ta mi nespadá do této kategorie míst vhodných pro sešlostii, je vhodná ale ta hospoda mi přijde taková lepší ale jde o příležitost.... třeba dračák bych raději hrál v čajovně(těm kteří to nezkusili vřele dopooručuju i když takových tu asi moc nebude:-)) než v hospodě ale na prostý pokec z nudy si pujdu sednout k pěkně vychlazenému gambrinusu někam do hospy:-) diskotéku vylučuji v každém ohledu... krom toho v hospůdce nehraju forbálek ale biliard...
Samurai: A co třeba hospoda a někdy déle, když už děcka musela jít spát, jít na tu diskotéku?
Demonic: čajovna? Tam nemají nic alkoholickýho (vycházím-li z názvu) :D
Tak to už fakt radši čaj než ten Birell...
Samurai, anarion: A co takhle hoši zahrnout ještě třetí variantu co? Já hlasuju pro čajovnu ;)
Argumenty pro dnešní hospodu:
- fotbálek
- birell (řídím:-()
- přátelé a hodně holek z ekonomky :-D
to Samurai: Tak jak jde a jak kdy.
Samurai: Right...
pivo... pivo... pivo :)
sakra, mám dva volňásky na maturák v Turnově naší špéry a chtěl by jsem někoho sehnat... no kdyby to měl někdo poblíž, zavolejte... v Saladinově Vzkazníku mám kontakt .)
Hospoda : pivo, kámoši, sranda
Diskotéka: kroutící se úplně na plech ožralý/zfetovaný DĚTI (od 10 do 15) který ani nevěděj kde jim hlava soji....
Takže jdeme do hospody ... ne, ještě ne, až v 18:35 ..ted děme do školy:(
Hospoda: Pivo
Diskotéka: Kroutící se prdélky + Pivo
Príjemnejšie? Virtualita nie. Virtuálna realita nie. Avšak realizovanie vzťahu z virtuálnej reality, to môže byť fajn. Získa to hneď iný, živší rozmer a, ktovie, človek možno stretne ľudí, na ktorých sa môže spoľahnúť po celý život. Alebo nie.
Vtip je však v tom, že všetko toto sa môže stať aj mimo virtuálnej reality. Aj s ľuďmi, ktorých máte okolo seba denne, si môžete výborne rozumieť, alebo ich neznášať.
Virtuálna realita je potom len istý druh komunikácie. Teda Vám ďakujeme, že chodíte a prispievate na dracidoupe.cz. Môže sa totiž stať, že aj Vaša virtuálna prítomnosť niekoho teší a je mu oporou. A ja neviem ako Vy, ale podľa mňa to potom za to stojí, ak to Vás veľmi neobmedzuje.
NW: To je v mnoha případěch krutou realitou, někdy přemýšlím jestli vás chci poznat osobně..... jestli ta virtualita není příjenější