Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Vazba na virtuální lidi z doupěte, s kterými si lidi jako Ty a já rozumí víc než s těmi, co je prudí doma a ve škole.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

NW: Heh.... jen tak mimochodem co vzniká já jsem asi natvrdlej ale nějak jsem to nepochňáp:-)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Nebav se s těmi magory. Pojď, povídej si s námi... (A takhle to vzniká.)

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Dnes jsem byl označen za ma**ra když jsem v rámci vášnivé debaty prohlásil že kdybych si měl vybrat mezi supr diskotékou a hospodou tak raděj pujdu do hospody... jsem vážně to za co mě považujou???:"-(

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

Něco fotila Vanai...

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Zatraceně... No tak to mě mrzí hned 2x že sem tam nebyl...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Krwekr: Žádné nejsou... co vím :) muhehe

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Když jsme u toho, nemohly by se objevit na internetu nějaké fotky z DraDou Conu??

Ikonka uživatele Tinwen

Uživatel úrovně 0

amen

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Přesto propagace pokračuje. PPP.

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

Textoris: Pokud se trochu vyznáš v komiksech, fyzice a obecné geekovitosti a nerdovitosti tak se ti to bude určitě líbit.

Uživatel úrovně 0

Hodně jsem si rozmýšlela, jak reagovat na tu hromadu příspěvků, které se týkají mé osoby. Nemám v sobě prostor pro hněv nebo jiné negativní pocity, protože narozdíl od některých přítomných, kteří projevili spíše nesouhlas a nelibost vůči tzv. Soucítění. , znám osobně téměř všechny, kteří se projevili. Pravda, nedala jsem pokyn k tomu, aby se o mém zdravotním stavu rokovalo v Foru a moc dobře si pamatuju, že jsem tento návrh, předložený asi dva dny zpátky, potlačila s tím, že chci jen, aby to bylo řečeno, těm, se kterými se stýkám předevšim v rámci chatu. Nemohu zazlívat to, že tohle považujete za formu nějaké mojí propagace. Nikdy to nebyl zájem a věřte mi, že tam jsem nad něčím takovým ani nepřemýšlela.Jen se prostě zkuste ponořit do prostinké myšlenky, že člověka upotaného na lůžku moc zahřeje u srdce vědomí, že na něj lidi myslí. Je to tak jednoduché, ne? A přece Stoupo, ač prostá žena, nebo dívka, podle tebe zřejmě mdlého rozumu, dokáži odlišit falešnou lístost a přátelskou podporu. A všichni ti, kteří se zde projevili, i když se to zrovna na foru nehodí a věřím, že už se to opakovat nebude, jsou moji přátelé, ať jsou 200 km daleko a vídám je jen dvakrát za rok. Věnovali mi víc myšlenek a povzbudivých slov než lidé, které znám i deset let a vídám, co týden. Považuji si tohoto gesta, o jehož kladných záměrech nemám pochyby. Čili můj status je jasný. Nedala jsem pokyn ani motiv něco filtrovat na foru, ale přesto věnuju upřímné díky všem, kteří na mě mysleli a stále mě podporují.

Kulhavý Bourák Marátka

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

nikdy jsme to neviděl.

kámoš mi to dal na DVD s nějakým filmem, ale nedíval jsem se...

Asi to nestojí za to, že?:-)

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

anarion: asi před půl hodinou mi ho Locky donutil pustit... Poočku sleduju první díl a hodnotím zatím kladně.

Ikonka uživatele axel

Uživatel úrovně 0

anarion: The Big Bang Theory? Budu typovat, kolik kladných odpovědí dostaneš - 10 (ostatní buď nesledují fórum nebo se jim nechce to tu zaspamovat;-)).

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Alcator: Jé... tebe mít při flirtu za zadkem.... mám na každým prstě deset holek :) *smích*

pardon... nahrál jsi mi na smeč. Byl to sarkasmus a byl myšlen v dobrém, nic proti :)
all: Zná někdo z vás seriál: The Big Bang Theory? Začal jsem to sledovat :D

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Stoupo, ženy (v průměru) fungují jinak než muži (v průměru). Pro ženy (v průměru) je sdílení jejich utrpení způsobem, jak se cítit součástí společnosti. Nech to být.

Ikonka uživatele axel

Uživatel úrovně 0

Stoupa: A co když mi Marátka psala, abych vám poslalílal vzkazy od ní? Co když mi psala, že jde na tu operaci, abych vám to vyřídil a poprosil vás, ať držíte palce, aby to dobře dopadlo? Pokud se o svůj zdravotní stav nechceš veřejně dělit s komunitou serveru, chápu to a respektuju to, já to taky nedělám. Pokud se ale někomu stane něco vážného a chce, aby se o tom komunita tohoto serveru dozvěděla, mohl bys to také respektovat (tohle není jen na tebe, těch negativistů se tu objevilo více).

P.S.: Opět pozdravuje a vzkazuje, že kolem deváté večer by se měla ukázat na serverovém chatu.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Prosimvás, až budu ležet v nemocnici a čistě náhodou nějakýho "dobrodince" napadne, že bude kdesi na fóru kdejakýho pučmidráta, (kterýho ani neznam) informovat o tom, kam mi zrovna strkaj hadičku a co se mi zrovna chystaj odříznout, prosim ho aby to nedělal. Díky. Za prvý nechápu, co je komu do toho a za druhý to budí vlnu falešnýho soucitu, což nesnášim eště víc, než růžičkovou kapustu.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

axel: určitě budu držet palce(znám jí jen z chatu ale je to obyvatelka města takže) Atra esterní ono thelduin Maraeta-elda

PS: Pochybuji o vhodnosti toho smajlíka na konci.