ad anketa: KDO MĚ CHCE SAKRA SNÍST?! grrrrr abych nesnědl já toho dotyčného:-P
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Chtěla bych upozornit na novou odlehčující
Anketu
po týdnu bude následovat pokračování...
Prosím, nijak na níže uvedený dotazník nereagujte zde na foru, kdo má co říci, ať mi pošle e-mail, budu vděčný
(vím, že je to neohrabané, ale nejsem lepší) Pokud se zde rozjede debata ohledně toho dotazníku, prosím všechny redaktory, ať to hned maží.D O T A Z N Í K:
Níže uvedené otázky jsou směřovány na aktivní nebo bývalé hráče on-line počítačových her.
Pokud nemáte s těmito aktivitami žádné zkušenosti, zdržte se prosím jakýchkoliv odpovědí.
Dotazník slouží pouze pro informační účely o hráčích on-line her. Výsledky budou použity pro závěrečnou práci na téma: On-line počítačové hry a závislost na nich.
Dotazník je naprosto anonymní.
Respondentům nebude po vyplnění dotazníku chodit na e-mail žádná nežádoucí pošta (spam, reklama).
Pro zjednodušení jsou všechny otázky pokládány v přítomném čase, v 3. osobě, rodu mužského.
Otázky budou položeny hráčům on-line počítačových her jako je: Travian, World of Warcraft, Second life a další
========================================================== ======================
Své odpovědi prosím zasílejte na email: on-line-dotaznik@centrum.cz ve tvaru: 1a, 2b, 3a, 4d ...
============================================================ ====================
Odpovědi posílejte prosím pouze do konce měsíce března 2009
1) Hrajete aktivně nějakou on-line počítačovou hru?
a) ano
b) ne, ale dříve jsem hrával
c) ne, nikdy jsem se o on-line hry nezajímal
*pokud jste na otázku číslo 1 odpověděli možností c), dále prosím neodpovídejte
2) Jaké je vaše pohlaví?
a) muž
b) žena
3) Kolik vám je let?
a) 12 a méně
b) 13 - 15
c) 16 - 19
d) 20 - 23
e) 24 - 28
f) 29 - 35
g) 36 - 45
h) 46 a více
4) Jakým způsobem jste se dostal k on-line počítačovým hrám?
a) přes známé
b) náhodné nalezení na internetu
c) reklama / recenze v časopise / televizi / rádiu
d) přímo v obchodu s PC hrami
e) jiné, doplňte: ............................................................
5) Jak dlouho hrajete on-line počítačové hry?
a) méně, než-li 1 rok
b) 1 - 2 roky
c) 3 - 5 let
d) 6 - 9 let
e) 10 let a více
6) Kolik různých on-line her jste vyzkoušel?
a) 1
b) 2
c) 3-4
d) 5-7
e) více než-li 7
7) Myslíte si, že je možné, aby se na on-line počítačových hrách vytvořila závislost?
a) ano
b) ne
c) nevím
8) Myslíte si, že jste se stal na hraní on-line počítačových her závislý a hra je pro vás jakousi specifickou drogou?
*Závislost je, zvyknete-li si na drogu, duševně i tělěsně tak, že ji musíte brát, jen abyste mohli normálně fungovat, a nemůžete přestat, aniž byste trpěli nepříjemnými abstinenčními příznaky
a) ne
b) ano, duševně i tělesně
c) ano, ale jen duševně
d) ano, ale jen tělesně
e) ano, ale nikdy jsem nepocítil nic jako abstinenční příznaky
9) Kolik hodin týdně průměrně trávíte u on-line počítačových her?
a) méně, než-li 3 hodiny
b) 4 - 7 hodin (ani ne hodinu denně)
c) 8 - 14 hodin (1 - 2 hodiny denně)
d) 15 - 21 hodin (2 - 3 hodiny denně)
e) 22 - 28 hodin (3 - 4 hodiny denně)
f) 29 - 35 hodin (4 - 5 hodin denně)
g) 36 - 49 hodin (5 - 7 hodin denně) h) 50 - 63 hodin (7 - 9 hodin denně)
i) 64 hodin a více (více, než-li 9 hodin denně)
10) Zanedbáváte někdy kvůli hraní počítačových her např. práci, školu, rodinu... ?
a) ne, nikdy
b) ano, ale jen velmi zřídka (1 - 2 v životě)
c) ano, občas se to stane (maximálně 1x za 3 měsíce)
d) ano, stává se to (1x za měsíc)
e) ano, docela často (1x týdně)
f) ano, pravidelně (1x za 2-3 dny)
g) ano, každý den
11) Změnilo vaše hraní on-line počítačových her váš přístup k okolnímu světu? a) ano, od té doby co hraji se stýkám s přáteli (mimo internet) méně
b) ano, od té doby co hraji se nestýkám s přáteli (mimo internet) skoro vůbec
c) ne
12) Jste si vědomi existence specifického herního slangu, který se na internetu užívá? (do tohoto slangu spadají slova jako: lol, omg, afaik...)
a) ano
b) ne
13) Změnilo vaše hraní on-line počítačových her váš způsob komunikace (a to i s okolním světem) tak, že nyní užíváte herní slang naprosto přirozeně v běžném hovoru? a) ano
b) ne
c) nevím
14) Zpracování dotazníku vám přišlo?
a) vpořádku, rozumněl jsem všem otázkám a vždy jsem našel v nabídce vhodnou odpověď
b) slabé, otázkám jsem rozuměnl, ale ne vždy jsem našel v nabídce vhodnou odpověď
c) slabé, některým otázkám jsem nerozumněl
d) velmi slabé, otázky nebo odpovědi byly naprosto špatně položeny
e) katastrofální - všechno špatně
Nemáte, prosím, někdo zkušenosti s psychologií obecnou, resp. vývojovou, a knihou Psychologie inteligence? Potřeboval bych malou konzultaci o významu pojmů apod. Prosím o odezvu poštou.
(Omluvám se za nestihnutí termínu k Odeonské diskuzi, ale byl to poměrně náročný týden + jsem se vlastně vůbec nestřetnul s Corwinem, ale úvodní příspěvek napadající obecně přisuzovanou hodnotu Velikonoc přidám během dneška nebo zítřka.)
HD: Rozjíždíš se pěkně, na to, že tu máš za 10 měsíců sotva 40 příspěvků... :-) Ne že bys neměl pravdu, ale pokud bys tu byl často (a ne jednou za 14 dní), věděl bys, že stejně nic nezměníš, takže přidáváš jenom další plk, byť o trochu delší a s nějakou výpovědní hodnotou.
O několik příspěvků níže, pod Warriorem, vizte reakci Darianovu, a poté, až vám dojde smysl těch pár vět, se naučte zpytovat svědomí - byť jen to, kterým vás obdařil tento server jakožto herní svět; vás, jeho postavy. Nehodlám se tu s vámi všemi vybavovat, pouze toužím, abyste zhlédli moji reflexi. Tohle není zlatavý plácek, kde vystavují vzácné či překrásné exempláře, nýbrž prostý zverimex. Jako byste snad žádali "Bordel, my chceme bordel!". Jako divé publikum v koloseu, jaké toužebně a krvelačně hledí na cirk před sebou (pod sebou). A své plky, jež ani nedokážete řádně formulovat, množíte tak svižně, jako se množí potkani ve stokách. (Nemám na mysli dva předešlé příspěvky pánů Skorpiona a Smycmy).
Stůl OCHK - Ptejte se i Vy ( ID stolu: 2305 )
- jestli na mě máte jakýkoliv dotaz, ptejte se...
Stůl O nejhezčí Ikonku
by anarion
[stará dobrá soutěž se vrací...] ID stolu: 2308
Zařazen v sekci: KLANY - KLUBY - KLIKY - KOMUNITA
Hlasujte s námi o nejhezčí ikonku
Samurai: Nedráždit? Vždiť ono se to snaží dráždit nás ^.^
zombie: a?? asi by tě nepochválil nemýlím-li se:-)
smycma: už jsem se ptal Suka ...
Je to tady jako v ZOO :) - už jen ty nápisy - nehladit, nekrmit,nefotit,nedraždit...
Já mám dojem, žejich tui je daleko více
anarion: :) však oranžovej jsem až od dneška, byl to pro mě docela šok xD ale jinak dík za pochvalu, ale větší je hezčí, škoda té malé povolené velikosti..
smycma: tři? já měl dojem že jich je tam šest?? xD
v jednu chvíli jsem přemýšlel že bych je vzal všechna tři...:-)
Demonic: Hej.. ahoj, dobrá ikonka... nějak tě registruju až teď :D
Tak to by mě taky zajímalo :) no já to nebudu, za ty nervy mi to nestojí xD
Schválně, kdo bude mít dost odvahy vzít je pod patronát?:-D
Koukněte do líhně:-) nějak se nám tu množí snorchvé a alfíci:-)