152, když nepočítám dva balkony
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
No pokud to fakt má 160m2, tak navrhuju na chodbě udělat bowlingovou dráhu a v obýváku uličku z pneumatik na ty mini formule...
Nabídka spolubydlení - Praha
Čau lidi, od července sháním spolubydlícího do uvolnivšího se celkem velkýho pokoje v Praze - Holešovicích. Nájem 8.000,- vč. UPC, pokoj prázdnej, zbytek bytu zařízenej. Byt cca 160m2, Případně možno i dva lidi, pokud se tam nějak naskládáte a rozdělíte si náklady.
Pravidelné drd každou neděli večer v obýváku included, jinak je tu celkem klídek (ale být nemusí, přizpůsobíme se).
Nároky na spolubydlícího: Vesměs žádné, pokud to nebude úplný tele a budu se moct spolehnout, že každej měsíc bez problémů pošle co má kam má.
Mrknout se sem je možno, dohodnem se v poště. Jo a pište kvůli každý blbosti, i pokud byste jen o někom věděli, všem odpovím, žádný dotaz není hloupý. :)
Hoďte se do klidu a nepropadejte panice. V databázi je stejně jak kdo hlasoval uloženo a jediné, co Almad musí udělat, je přepnout v databázi jeden příznak z "nezobrazovat" na "zobrazovat" -- a rázem uvidíte, jak kdo hlasoval, aniž by kdokoliv musel připisovat "Takhle jsem hlasoval já..."
asi tak... nepopírám že 90% anket v dané rubrice má odpodstatněný důvod anonymního hlasování, ale zrovna u tohoto typu anket by jmenovité hlasování vůbec neuškodilo.
Vraždááááááááááááá!
Zabili jste Ji.
Marsia: Na druhou stranu, tohle jsou jen ankety pro odlehčení, kde může deset lidí dát stejnou možnost a každý volit někoho úplně jiného. Zdá se mi to spíše jako výzkum, kdo je nejoblíbenější a proč. Přecijen, kdybych tam někde zahlédl své jméno např. s důvodem "Je to zábavný, inteligentní a pohledný mladík," jistě bych na to nebral ohled, pokud bych nevěděl, kdo to vlastně napsal.
Maglor: Forum se ve své podstatě liší od hospody pouze tím, že přítomní si mohou popíjet pouze vlastní nápoje a provoz funguje na bázi samoobsluhy. :-D
Gurni: to by byla opravdu real družna neznámých dobrodruhů, akorát že by se nepotkala v hospodě, ale na fóru :-D
anarion: Ankety jsou od toho, aby byly anonymní ... má rozhodnout statistický počet hlasů, jména jsou nepodstatná, u zdejších anket převážně překážející (když si chci rychle prohlédnout komentáře, tak není zajímavé číst si jen hromadu podpisů, je nuda je odrolovávat a mnohdy to zpomaluje rychlé vyhodnocení "kouknu a vidím"...) U aknety by mělo být jedno KDO, ale je důležité CO. Smyslem ankety ohledně opuštěných ostrovů by mělo být vyhodnocení, kolik trosečníků by si vybralo za společníka anariona, ne že Franta by si vzal toho, Ferda zase toho... Pokud záleží na tom KDO, je lepší založit diskuzi, nemyslíš?
no krásný, tak už jste na to hraní 3:-)...tak uděláte vlastní skupinu ne?:-)
Rovněž bych se chtěl připojit s žádostí o skupinu na turnajové hraní na gameconu. Takže zájemci, šup s tím do pošty.
anarion: Že tě to napadlo až teď, když jste pod "palbou" i vy...zajímá, zajímá. Zvědavec. Jo, občas si ani nevšimnu jestli anketa je jmenovitá, nebo není. Ale pokud to lidi už ví, tak je to přece na nich, nechtějí-li se podepsat. Nebo podepíší-li se za někoho uplně jiného, hehe.
Pokud se tady vyskytuje někdo, kdo bude v říjnu/září nastupovat na MU v Brně, bude tam bydlet na koleji a nemá nikoho k sobě, ozvěte se mi na mail. Jsem volnej.
Shadowmage ano turnajové hraní 16.-19.7 (vím je ještě čas, ale pracující lid musí plánovat :-)
http://www.gamecon.cz/mistrovstvi-v-drd/dobrodruzstvi-2009
Kdy se to koná a kolikačlenné jsou skupiny (předpokládám jde o turnajové hraní)? Možná bych měl taky zájem se zapojit někam. Takže taky pošta případně:)
Čau, našla by se nějaká skupinka, která se chystá na Gamecon a přijala by jednoho hráče? (kdyby měl někdo zájem hoďte mi pls info do pošty).
Hele lidi.. technická, je vyvěšená nová anketa s pustými ostrovy... chtěl by jsem jenom říci, že by bylo fajn napsat kdo vlastně na anketu odpovídá. Serverové ankety jsou totiž bez možnosti vidět jak kdo hlasoval a myslím že nejenom mě zajímá, kdo má nás tak v lásce :D
Jo no, říkejte si co chcete, ale stejně bych tohle vylepšení ještě trošku vylepšil, aby, chápete, aby se bylo vůbec o čem bavit.
all: jistě... být vámi, soustředil by jsem se v prvé řadě na bugy typu:
nemohu přidat komentář off-line uživateli
u off-line uživatele i když jsem mu přidal komentář a on ho ještě neschválil, nelze vidět
komentáře nejdou zviditelnit...
dle mého podstatnější body