Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele axel

Uživatel úrovně 0

Komentáře k uživatelům atd... Proč ne? V jisté míře je to fajn, na druhou stranu - proč bychom z tohoto serveru měli dělat další facebook, tentokrát pouze pro české a slovenské fantazáky?
Dobře, sem tam nějaké komentáře k uživatelům by nemusely být špatné, ale proč ta čísla? Proč bych měl vědět, jestli náhodou někdo další nepřidal komentář k tomuto uživateli? Nechcete rovnou zavést upozornění do pošty apod.?
Musím také upozornit na to, že by u mnohých uživatelů vznikala dlouhá chatová pásma a série jedno až dvouslových komentářů, které by se brzy výrazně vzdálily tématu. Nesázejme na to, že by si každý uživatel dělal pořádek v komentářích, mnozí by naopak takovéto chatování ještě podporovali.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Lidi chtějí vylepšovat vylepšení? Že se nestydí! Pokud tomu Almad obětoval celou hodinu a půl, nemůže to být jinak než dokonalé právě tak, jak to ve své nekonečné moudrosti (a naší spokojenosti) stvořil. To si mohl rovnou Bůh prokřkupnout prsty, prodloužit si šichtu o další den a udělat nám tady třeba řeky vína nebo ozonovou vrstvu s větším human resistem...

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Lyrie: Když takhle to je pořád. Přijde vylepšení a někdo chce to vylepšení vylepšit. Už takhle s tim Almad zabil hodinu a půl, pokud by další hodinu byl ochoten a schopen věnovat serveru, jistě by se našlo dost jiných věcí na práci než to, abych u Nathaky měl číslo, který mi bude hlásit, že ho někdo další (ne)má rád... :-)

PS: Pokud to chce někdo zkusit navrhnout, tak viz odkaz "hlášení chyb", teď se tam chyby komentářů řeší.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Tak to podle mě není, jenom jich je víc. Ale tím já se zviklat nedám. :-)

Ikonka uživatele Lyrie

Uživatel úrovně 0

NW: Třetí řadu (v níž komentář náleží třetímu uživateli) s klidným srdcem přesuň dopředu, neboť tak to prostě je, lidé chtějí vědět, co si o druzích myslí ti druzí :_) Třeba by šlo požádat Alcatora či Almada, zda by se u jednotlivých uživatelů nemohlo objevovat v závorce čísílko značící počet nových komentářů. Něco jako u pošty. Taková psí smečka na uživatele. Hlavně ne ke stolům OCHK, neboť by bylo velice hrubé, kdyby se chválil například uživatel Nathaka a do toho mu naskákaly názory na Lyrii.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Vy si toho navymejšlíte...

Všude fungují komentáře k uživateli stejně, jen tady byste chtěli vědět, kde ke komu přibyl, viďte?

V první řadě slouží komentáře k uživateli tomu uživateli, který je komentován. Svůj profil určitě sledujete, že? Nu a z názorů, které vám tam přibydou, si uděláte obrázek o tom, co si o vás kdo myslí. Přesně ten obrázek, který mi tak chybí.

Pak bych to viděl tak, že v druhé řadě slouží komentář jeho autorovi. Ten chce, aby adresát komentáře věděl, co si o něm myslí, resp. chce o něm veřejně napsat komentář. (Protože o tom jako žádná, veřejný komentář a názor poslaný do pošty se budou lišit.) Tak mu ho na profil přidá.

Teprve v třetí řadě slouží komentáře třetímu uživateli, pasivnímu čumilovi. A pasivní čumilové se musí spokojit s tím, že komentáře nebudou fungovat tak, že budou chodit ke stolu a číst si, co kdo o kom napsal, protože je to nonsens. Pasivním čumilům budou komentáře platné tehdy, když si vyjedou něčí profil a budou si chtít přečíst, co o něm lidi píšou. Tak to funguje a tak to fungovat má.

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

ten kluk si totiž myslí, že by se neměl zakládat vůbec žádný nový stůl. Navíc by mě zajímalo kdo bude vytvářet vazbu mezi stolem a každým profilem zvlášť a kdo zajistí automatické přidávání příspěvků ke stolu.

Ikonka uživatele Lyrie

Uživatel úrovně 0

Laskavě mi ke stolům nic nervěte :-) Založte si na to jiný. Děkuji.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

A já myslim, že vím, co měl Gurni na mysli:

Ten kluk si totiž myslí, že by bylo lepší nezakládat další stůl a místot otho to narvat do stávajícího podobného stolu.

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

myslím, že vím, co měl Shadowmage na mysli:-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Gurni: Myslím že Shadowmage myslel komentáře k uživatelům, inovaci v profilu každého z nás... viz. tučný příspěverk níže :o)

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Obdivujeme, chválíme, kritizujeme? (ID stolu: 1629)

Ikonka uživatele Shadowmage

Uživatel úrovně 4

Dá se někde najít, komu už přibyly nějaké komentáře? Šlo by vytvořit stůl, kde by se automaticky objevovaly komentáře, které majitel profilu zveřejní? Aby lidi se zájmem o to, co si kdo o kom myslí, nemuseli neustále pročítat všechny profily?

Uživatel úrovně 1

Ou, tohle nedopadne dobře...cheché

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Tak tu máte na profilu nově možnost ke každému uživately napsat Komentář. Má to ještě pár mušek, proto klidně navštivte stůl: Bug and Wish list... ID 3

zatím

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Protože je vynalézavější než Müller.

Uživatel úrovně 1

Proč Bormann?

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Stierlitz věděl, že má doma draka, jen nevěděl, že mu ho tam nasadil Bormann.

Uživatel úrovně 1

Lerain: Zvlášť u tebe mě to děsí. Ne, já s váma budu muset někdy na pokec kluci, dlouho jsem vás neviděl a rád si poslechnu poselství Sethema-mudrce.

Ikonka uživatele Morter

Uživatel úrovně 5

Za všechno vlastně může Gillette...