Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Lord John

Uživatel úrovně 0

Shadowmage: Hmmm, do Česka se v nejbližší době nechystá? To bych si zaručeně nenechal ujít. Ale Slovensko... nic proti našim drahým bratřím, zkrátka jen nerad cestuju tak daleko na kratší dobu. :-)

Ikonka uživatele Shadowmage

Uživatel úrovně 4

Slováci opět před námi: 24.6 vystoupí ve městě Žiar n. Hronom (jak je to asi velká obec?:-)) Tarja Turunen
Je tu ještě někdo, kdo by zauvažoval o výletu na Slovensko?.-)

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

faktzem je, že toto, co se kultury týče, je zapadlá díra a město jako zřizovatel si vždy přihodí částku k lístku.

Ve vedlejším městě lístek na Cimrmany kolem stovky. Zde? 360...

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

Pavetta: Do těhle tří chodím, avšak zbylá divadla nemají již tak moc příznivé ceny...
Zvláště pak ty muzikály :)

Pokusím se někdy něco sepsat.

Samurai: Protože národní (+ zbylá 2) jsou zcela mimo trh. Češi do ND chodí, protože je národní, cizinci také. To znamená, že rozdíl mezi nejlevnějším lístkem (měl jsem i za 30) a nejdražším může být v řádu stokorun... Najdou se skupiny, které si koupí oba extrémy.

Třeba v Divadle v Dlouhé by toto jistě neprošlo. Res. asi by se tam nikomu nechtělo kupovat lístky za 1400 (pravda to je opera n ND) a pro ty za 30 by se rvali ruce...

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Samurai - mě se neptej, možná je to tím, že sazba pro studenty je dražší všude jinde krom těhle tří divadel. Je pech, že u vás není národní divadlo. Zlevněné lístky jsou do galerií, které jsou vysoko a dál, ale vidět je

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Jakto ,že u nás je nejnižší sazba 100 ?

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Doba filmu a knih je silnou dobou, ale co divadlo?
Studenti v Praze mají lístek za 50-60,- (Stavovské, Národní, Kolovrat) tak proč to trochu nevzkřísit? A co muzikály?
Možná je to ode mě jen naivní, ale třeba se to ujme.

Divadelní recenze
ID: 2360

Uživatel úrovně 0

prokletý Dilvish: Můžeš uvést příklad konkrétní ankety? Rád se pokochám.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Je zábavné pozorovat na anketách, kolik uživatelů má problémy s barvami a vlastním pohlavím.

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

Ah, pardon, psal jsem ten inzerát na různý inzertní bydlící servery a sem jsem dal trošku jinou verzi kvůli tomu dračáku. Pokoj má cca 25-30, neměřil jsem to, ale zhruba tak to bude. čtvercovej 5*5 - 6*6 odhadem. S vlastním vstupem do koupelny - pokud to někdo považuje za bonus. .o)

Každopádně bych rád dotazy od lidí, pro které je to relevantní, kteří uvažují o tom, že se přistěhují... Zvolil jsem inzerci na doupěti proto, že bydlet s někým drd pozitivním, kdo bude nejen tolerovat, ale třeba i podporovat a účastnit se dračákových nedělí by mohlo být fain, ale nepsal jsem to proto, aby celý server věděl, kde a jak bydlím. Tedy upravuji poslední větu inzerátu na to, že žádný dotaz není hloupý a ptejte se na co chcete, ale JEN do pošty a JEN ti, kteří uvažují o případném nastěhování (byť zatím nezávazně). Děkuji.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Pak by bylo dobré říci, kolik metrů má pokoj :)

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

konopaslik: aha, a mě to bylo divný ale trochu mi to nedošlo

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Nebyla - ovšem i pokud nějaká bude úplně první, pořád bude nová. Second post - go away!

Ikonka uživatele Shadowmage

Uživatel úrovně 4

Ona byla nějaká stará hymna fóra, že se teď hledá nová? (ptám se teď vážně) Protože bych tomu už snad i byl schopen věřit... epic Pwnage ftw

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Co takhle contest na novou hymnu fóra, já začnu:

http://www.youtube.com/watch?v=_QyYaPWasos

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

Ano, k pronájmu je pokoj, celý byt nás samozřejmě stojí výrazně víc.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Vždyť k pronájmu je pokoj, né byt ne?

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

To by asi nebylo za 8000 ale spíš za 80 000

Uživatel úrovně 0

konopaslik: Nemáš to náhodou pronájem někde na Pražským hradě, že ne? :-D

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Docela velkej byt za ty prachy v Praze. pez vnitřních příček by to mohla bejt tělocvična 16x10m nebo 8x20m a při roše bizardnosti 5x32m:-)