A... našel by se u někoho free flek na noc? Na jeden den to fakt nema cenu ne?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Znáte někdo nějaký jiný fantazácký časopis vedle Pevnosti a Ikarie? Případně nějaký ne třeba vyloženě F&SF časák, kde se dají uveřejňovat povídky a tyhle věci? Dík.
Já se taky stavim :)
Já jedu rovněž. Pokud tedy cestou nezabloudím nebo tak něco.
Já budu v době Gameconu pryč. Vracím se přesně 18.7., takže se snad ukážu na DraDouconu.
No já na gamecon pojedu... tedy zatím to tak vypadá...
Aramirku, zkus to u stolu ADMIN - Návrhy anket ID: 1655. Je pravdou, že bych to tam mohla dát i já sama, ale víš co, když se tam naučíš chodit, nebudeš muset dávat takovéto filozofické otázky na Forum, kde nemáš jistotu toho, že se to dostane k očím toho správného.
O:o))
Docela by mě zajímalo, kolik lidí tady ze serveru pojede na Gamecon. Co takhle anketku?
Já už jsem se vykašlal na nějaké sebeovládání, snažil jsem se docela dlouho a byl ode mě pokoj, ale stejně se ke mně chovají všichni furt stejně (a jak, to ví každý sám), bez ohledu na změny v mém chování. Takže kvákám všude, kde se mi zrovna chce. Už prostě není kde.
Nathaka Warrior: No dost času spíše chodím od kouta ke koutu a přemýšlím jestli něco kváknu, nebo ne. Ale obecně... připadám si takový řidký. Jako když se málo másla namaže na moc velká krajíc :D
Nathaka: No, vono se tu stejně vcelku zas toli neděje, že jo. Já ti věřim. Tohle.
anarion: Na to že se ho snažíš omezovat tu trávíš v tom případě ale víc času než já. (Já dělám to samé, ale rychleji, takže když zrovna nesedím nad delším příspěvkem, de facto jsem tady pár minut denně.)
Nevěříte? Věřte.
Samurai: Server se snažím omezovat: (přijdu, zkouknu poštu, zkouknu putyku, zkouknu Galerii... mrknu na forum, vidím že se plká a jdu) tak hodinu deně... že u mě je to spíše to druhé :D
Také si při prohlížení nominovaných děl nevybavuje, že jste je někdy četli? :)
Já teď musel polovinu dostudovat :D ...nebo spíš, nehlasovat?
A mě je to jedno, ale sem překvapen, kolik mých děl se dostalo do OHZD. A ještě více by mě překvapilo, dkyby alespon ejdno stouplo na tu pomyslnou "bednu":)
alcator: A co když ty životy suplují neco jiného? Na prvním levlu 6 životů znamená hodně, u toho meče třeba. Ale na 20 je to prd, třeba právě proto ,že "stihl uhnout" a dostal jen škrávanec.
Shadowmage: To já na vyhlášení čekám už dva týdny. Období je prosinec - květen. :-)
Čím to, že kdykoliv se vyhlásí OHZD, překvapí mě, že UŽ? .-)
Nikdy si asi nezapamatuju, jak jsou ty dva "semestry"...
Alcator: To, co někdo může považovat za problémy či nedostatky, může druhý brát jako více prostoru pro imaginaci a selfmejdy, ne každý potřebuje vše nalinkované.
OHZD 1/2009 je spuštěna ... nebuďte potichu, vyjadřete svůj názor, tvořte výsledky.
Ona zaměnitelnost fungovat bude, někdy rád předvedu.