Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Almade, jde o to, že redakce si vymyslela hloupá pravidla na kterých trvá, hloupá pravidla všechnos triktě podle Alka plánu, prostě každý se musí vodit za ručičku, nebos e po něm vše smaže a člověk co se tu dlouho pohybuje to bud (v lepším příapdně) odůvodní tak že proti tomu nepůjde prostestovat neebo bude mlčet )ostatně tak se tod ěje většinou). ;)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

smycma: Moh by někdo prosím sepsat za co Nathaka bojuje? Já z toho zatim vyčet "všechno je v prdeli pyčo je to tu vězení pyčo a já tady vůbec nemusim bejt pyčo".

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

co znamená astral vortex v překladu?

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Ve chvíli kdy budeš mít méňe reputace nže já budu spokojen:-)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

anarion: Dyť počkej, nejdřív si trochu užijeme. :-)

Zkus si to taky a uvidíš, jak je to totálně super uvolňující pocit, vyblejt na ty zelené poděly, co se ti zrovna dere na jazyk.

Tak, 194 -> 193, kam až mě dostanete, he? :-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Nathaka Warrior: Tak sem nechoď :)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Naser si, Dariane, tohle nedáš. :-) Píšu rychleji, než ty myslíš. Prostě to tady nech, ok? :-)

Takže:

Byl jsem se Sethemem v kavárně a prozřel jsem. Server je opravdu vězením a já už tu nechci být. Nechci se dívat na vaše protivné a otravné ksichty.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Tex: No já nevim jako v náchodě je toho mrtě v radvanicích( z ádru možná blíž nevim) je jeden penzion ve vesnici http://www.pensionradvanice.cz/cz/cenik/ ale nevim no....
v trutnově něco, v teplicích taky v červeném kostelci je kemp... nevim no

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

symcma: doporuč nějaké voélné ubytování a levně :D

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

Samurai: Zatím to tak vypadá. Je to taková nejlevnější varianta, kterou už praktikuji 2 roky. :-)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Něco jako vřelý lidský úsměv? Já ti nevím, nevyrostli jsme už z toho?

Uživatel úrovně 0

Pravidla, pravidla, pravidla. Zbylo tu místo i na něco jiného?

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Hmm tam kousek bydlim Radvanice je to asi 20km Adršpašské skály jsou nádherné... vřele deoporučuju...

Uživatel úrovně 0

adršpaško. .. teplice nad metují..... tam něco někde asi

Uživatel úrovně 0

kdyby náhodou člověk nešel ke stolu gameconu nebo se našel někdo kdo už tu nemá účet.... nehledá někdo spolubydlící na gamecon?... a necestuje někdo náhodou přes Prahu? :-)

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Textoris:Kde u náchoda přesně budeš na dovolené??

Uživatel úrovně 0

Hm je tam nějaké vlezné? Nikdy jsem tam nebyl, ale budu kousek na Náchodem na dovolené s přítelkyní, že bych se poprév v životě zajel podívat poslední den ?

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

A ty tam taky budeš lámat?

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

Samurai: Teoreticky by jsi to mohl zalomit u mě v autě.

Uživatel úrovně 0

Já se na GC možná, nejspíše ukážu. Krwe těš se, ráno ti bude hlava třeštit.