Tak jsem si všimnul, že tahle stránka má cosi jako slogan: Máte doma draka?
(doteď jsem to nějak nepochopitelně přehlížel, asi jako existenci Psí smečky)
Rád bych se zeptal, kdo je autorem, jak to zhruba myslel, tu větu. Díky moc. (ptám se čistě ze zvědavosti, sám slogany taky někdy tvořím)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Nečekané? Ano! Přesto je tomu tak!
Trička: Revolutions!
Sledujte stůl!
Nejkratší cesta přes mý statistiky, ID 2379
kolemjdoucí: Teoreticky funguje, ale schvalují se tu nováčci ručně. Jsou prázdniny a tribun (člověk, který schvaluje) je asi pryč. Takže pomůže jen jediné... trpělivost.
Schvalování nových uživatelů funguje?
To bylo zas keců, že Nathaka odejde.
Jinak se nedejte rušit. Jen jsem se stavoval pro jedno číslo ke kontaktům a odjíždím do Hradiště na festival.
Komu můžu, toho se ptám na adresu do pošty, ne vždycky se mi vrátily odpovědi :)
Kdo má pocit že má u mě diplom, ozvěte se mi do pošty/mailu s adresou.
Já bych též poprosil toho, kdo má mé diplomy, aby se mi ozval na ICQ.
Touto cestou taky děkuji všem, kteří dali mým dílům hlas. Vážím si toho (a jistě mám proč).
Dal oby se říct, žeje to váš problém, že se o ně nestaráte:)
btw já taky nemám ani jeden ze svých 3 diplomů :D
Řekl bych, že v té velké složce, kde je i zbytek ,co se nerozdal (almad/suk)...
A taky sem slyšel, jak Almad sliboval, skrze ústa Sukova (a on vtipálek almad dělal, že o tom nic neví :)), že je všechny rozešle:)
OK, dávali se letos za OHZD diplomy? Pokud ano, kdo má ten můj? Suk?
Pokud vám náhodou občas během posledních dnů nejelo doupě, vězte, že jsem zapomněl znovu nainstalovat webserver. Už je zpátky a všechno by mělo být v nejlepším pořádku ^_~
Ty vole, já ho nemám, mám jenom svůj :-)
Tobša: Víc informací asi najdeš na povolaných stolech. Ani mi nejde o to udržovat tok diskuse... pokud to není totální plkárna, ale tohle téma je další foukání do ohně. Nathaka byl smazán z mnoha důvodů, byl tu na podmínku a byl několikrát varován. To že to někdo holt cítí jinak je smůla. Pravidla máme, varování taky a holt plácnout přes prsty umíme taky.
Jenom by jsem rád podotknul, že přesně od tohohle je tady tribun a s otázkama prosím k němu. Znáte to... tyhle diskuse sem pak tahají staré vyhnané, jenž mají nutkání jako anonym kořenit diskuse svými závěry :D
A mop máme vlastně taky :D
**trocha ironie ještě nikoho nezabila**
Tobša: Říkám, že to je jen malá ukázka. Co vím, někteří měli s Nathakou z mě neznámého či nepochopitelného důvodu jisté problémy už dříve.
Aha, už jsem to viděl. Ale nechápu, co vedlo k odejití - blocknutí. Zatím je imho něco dalšího, ale budiž...
Tobša: Když se u stolu "Dračí doupě.cz - redaktoři" podíváš o kousek zpět, uvidíš jen malou a stručnou ukázku toho, proč byl odejít.
Cohene, kde najdu svůj diplom za OHZD?
Get a room - najít si místnost (pokoj), kde si to vyřešíte (tedy budete to řešit někde jinde než tady, a dáte tím tak všem pokoj). Krásná fráze, zajímavě korespondující s tou naší (kde je ovšem "pokoj" ve významu "peace", a ne "room") :-)
Pavetta:
Já to myslím vážně, střílzlivým pohledem do putyky ke stolům jsem zjistil, že tam je snad ještě víc zášťi, sprosťáren apod. Ale budiž, nemá cenu, smysl atd. to řešit. Jen mě překvapilo, že NW jw pryč a stále nechápu důvoc toho, že "byl odejit"...