Zdá se, že zdejší redakci pomalu docházejí nápady.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Spize: Ne, to říkám já.
Skorpion: Nathaka řekl rozumnou věc, kdykoliv se mu zachtělo. Ale jemu se moc nechtělo. :-)
Morter: Pravda pravdoucí! Nic nového pod sluncem. Ale co... kdyby to každý bral takhle, tak by nikdy nevzniklo nic nového :o) a co je hlavní, je to fórum mýho kámoše! :o)
I Nathaka občas říkal rozumně věci...
Hulahu: To řikal Nathaka?
Není to spíš o tom, co oni nemají a vy (bohužel) ano?
Řečnická otázka. ;-)
Koukal jsem na to fórum, ale nevím co tam mají, co my tu nemáme :o)
Dám vám sem jeden odkaz - kámoš si založil fantasy fórum a tak se trošku snažím, aby se o něm vědělo... tak se kdyžtak koukněte :o)
http://fantasy.forumczech.com
Krwekrw: Měl si jít někam k nám :-)
Zdravotnictví? Tak to jistě ženský doktór :)
no dovol... 3 LF UK v praze obor veřejné zdravitnictví
V Praze.
Špajzi, to je rasismus...
Já bych tipnul, že rozhodně ne VŠCHT:-P
Krw: Co pěkného jdeš studovat? Podle toho, jak vypadáš, bych tipnul počítače?
až za měsíc a těším se hodně:-)
Škola je mýtus!
Krw: Ani moc ne. Jak ty?
No když jsme u toho: Jak se těšíte do školy? hm?
Shadowmage: V Praze 23.10. nebo ve Zlíně (o jeden den dříve nebo později).