Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Shadowmage

Uživatel úrovně 4

Na obojí. Epicu teď máš na mysli kde?
Jinak ty Pardubice: je to normální hala? Někdo mi totiž říkal, že se tam sedí... a to se mi moc nezdá, chci se procpat dopředu:-) Znáte někdo tu halu?

Uživatel úrovně 0

Jedte raději na Epicu. )

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

Samurai: Kdyby jsi se podíval o pár řádku níže... ;-) Pardubice, ČEZ aréna, 16.10. 2009 od 20:00. S Tarjou vystupují ještě Kings of modesty (FIN) a Furnaze (UK). Vstupenky do 31.8. za 490,- Kč. Od 1.9. bude cena 590,- Kč a v den konání 650,- Kč.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

a kdy to je vubec ten koncert? A kde vůbec? Saragone, zařid informace :)

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

Shadowmage: Když si mákneš, tak do 31.8. jsou za 490,-. Pak budou asi dražší.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Ale tak... láká mě to mno...

Ikonka uživatele Shadowmage

Uživatel úrovně 4

Já na Tarju jedu skoro kamkoliv:) Pardubice jsou skoro ideální. Už se dá koupit lístek?

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

Samurai: Nic nebude, zelenáči. :-p

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Jede někdo na ten tankový den do lešan?

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Dej pětikilo a jedu ;)

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

Chystáte se někdo 16.10. do Pardubic na Tarju?

Ikonka uživatele axel

Uživatel úrovně 0

Stůl DraDou Vodák

by KrwekrwZlotasson
id=2320

Byla zveřejněna oficiální reportáž z prvního ročníku DraDou Vodáku (2009).
Upozorňujeme, že již nyní sbíráme přihlášky na příští rok! Kdo má zájem, ať napíše poštou mě nebo KrweKrwovi, a nebo nejlépe ke stolu DraDou Vodák.

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

Pro pražáky, brigoška: (lokalita Praha - Letňany, případný svoz od metra možný)

Chlapi, bouram bytovy jadro a nicim panely. Kdybyste nahodou zitra kolem 11oo-15oo nemuseli sedet v praci, ve škole nebo u doupěte a chteli mi pomoct sundat jeden hodne tezkej panel z polohy vertikalni do polohy horizontalni, jsem pripraven vas uvitat ve svem doupeti. Je to hodne narychlo, ale ukazalo se, ze je nad me sily to zvladnout sam a vecer si pro nej prijede firma, aby ho odvezla, takze potrebuju nekolik silnych chlapiku. Ano, opravdu silnych.

Nebudu asi na netu, protoze ted jdu totalne unavenej spat a zitra zas vstavam a valim na stavbu. Jsem ale na telefenu, tak kdyby nahodou nekdo - 605 542 319. Myslím, že můžu uvolnit cca 400,- na hlavu a potřebuju tak tři hlavy.

Dobrou noc.

Uživatel úrovně 1

Magomegamix

Přežili jsme grillcon

Bono Toridas a En Taro Stierlitz.

Návrat ztraceného syna.

cpt. S(*****) a Barbar Cohen

PS: Tento příspěvek byl sepsán na památku obětí grillconu (řbitov lahví). Kdo ho zničí je totálně největší znesvětitel (mazátor, kripl) a zanikne.

--Věc

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Stůl Čajovna Lsham Garraash (Plechový kohout)

by Samurai

Plechový kohout ožívá a s ním debaty o čajovnách, čajích a čajomilech.
ID stolu: 153

Zařazen v sekci: KLANY - KLUBY - KLIKY - KOMUNITA

Plechový kohout byl oprášen a je připraven na vaše příspěvk o čajích! Nástěnka prošla (a nadále bude) procházet velkou a rozsáhlou úpravou, na jejímž konci bude databáze čajoven v ČR, encyklopedie čajů a jim příbuzných pochutin (medovina dýmky)

Nebojte se přispívat poznatky o jednotlivých řajích, můžeme tak rozšířit naší drobnou encyklopedii čajů.

Ikonka uživatele UnknowN

Uživatel úrovně 8

Stůl Hon na tiskářského šotka

...lovecká sezóna začíná...

ID stolu: 2387

Ikonka uživatele UnknowN

Uživatel úrovně 8

On bude působit tak nějak všude, i když ty nejaktuálnější díla budou k jeho výskytu pravděpodobně nejnáchylnější... (BTW: Ptáčci na střeše už si cvrlikají o tom, že TŠ už udeřil...)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

UnknowN: A co takhle kdyby působil spíše u novějších děl, aby se nováčkům dostalo pozornosti i z řad rephuntického publika?:o)

Ikonka uživatele UnknowN

Uživatel úrovně 8

Zřizuji stůl...

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

UnknowN: Sqjelí nápad.