Vždycky jsem o tomhle problému věděl a vždycky jsem ho tak nějak ignoroval, protože MS šla mimo mě a protože se o něm málo křičelo. Občas jsem se jukl, ale nikdy mi to nevydrželo. Měl jsem to z ruky, jak doopravdy, tak pocitově.
Byť u Samuraie je to trochu tím, že píše samé finty a válečnická díla, kterým houby rozumím (a nebudu sám). Trochu nechápu, co bych mu měl na těch číslech opravovat, tak jsem vždycky věřil, že na to se najdou jinačí. Asi nám válečníků ubývá.
No ale když tady prudím s větší aktivitou, tak je asi načase začít právě tady. Takže až se v listopadu vrátím z Anglie, MS se má nač těšit.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Samurai: finty koukám furt 0 ... a u zatlačování mě (tě) v RSS taky ještě nikdo nepodpořil ... uvidíme ono je to možná taky trochu daný krizí - spousta lidí mělo na tyto věci nejvíce času v práci a vzhldem k tomu, že všichni zaměstnavatelé tohoto vyvolaného zmatku rádi využívaj, tak likvidujou všechno, čím si člověk mohl trošku rozrazit nudnou pracovní šeď... Rád bych díky tomu navázal a udám pár důvodů, proč já osobně v MS moc neřádím:
1) dílo je dlouhé - to je bohužel základní věc, která mne odratí (navíc o titěrné písmo)...
2) dílo je tak ubohé, že nevím, co tím vlastně chtěl autor říci...
3) dílo je na tak vysoké úrovni, že na to nestačí má mozková kapacita a svým příspěvkem bych se mohl zařadit mezi blby :o) 4) jsou to věci, které já při hře nepoužívám (jako jsou třebas různý bojový finty - sorry Same :o) )
No, a co mám říkat Bru já, komu do MS chodí lidi jen na pozvání? Mé finty, systemy souboje/fint, a mnoho dalších děl prochází plně bez povšimnutí.
A docela dost lidi slibi "jo, juknu se, a ted se mi podivej na tohle". Já se jim na to mrku a oni? ticho po pěšince.
Brubeaker: Ano, nedávno jsem to kritizoval u jednoho svého díla, ale to bylo ještě trochu jinak - dokud bylo dílo v MS, konstruktivně se k němu vyjádřilo pár lidí (tuším, že doslova pár) a mnoho dalších mi k tomu řeklo "jo, takhle to může být." Samozřejmě, že největší kritiku u samotného díla, plnou komentářů co a jak mělo být, jsem dostal právě od těchto lidí. Stalo se...
anarion: Celkem přesné, jen obvykle jdu dříve na fórum, než do Psí Smečky a Novinek;-) Jinak jsem někde mezi A a C.
Volím variantu D - s tím rozdílem, že většinou u počítače pracuju ... :o) ... mimochodem myslíte si, že lidé vědí, že v MS lze k jednotlivým vláknům dávat svoje názory?? Jsem teď sice trošku pokrytec, páč se tam taky nepředřu u jiných děl, ale fascinuje mne, že mám (například) v MS dva měsíce dílo, u kterého se vzjádří 2 až 5 lidí (když se zadaří) a pak tečka. jakmile je ovšem dílo odesláno a schváleno, najde se hafo těch, kteří si přijdou "kopnout"... Nestěžuju si z důvodu, že by mi tím bylo ublíženo, ale jen že jsem si tho takhle okolo všiml ... a aby to fórum taky k něčemu bylo... ;o)
Ne, ale vážně. Zajimalo by mě, kolik procent lidí hodí do putiky (aspon tam, dkyž ne do rubrik) nějakej rozumnej komentář.
Ovšem, třeba do popisku. Nebo do kolonek Nick a Heslo. To dělám prakticky denně.
No hele, ale někdo tu třeba občas i píše. Někam.
Toulají se tu... zkouknou poštu, potom putyku, kouknou na Smečku, potom na novinky. Ještě projednou fórum.
Poštu mají, odpoví (chvilka), putyku projedou a buď v ní nic není, nebo napíšou (chvilka), ve smečce něco je... napíšou (další), novinky zkouknou... ale spíš nic nenapíšou (další).
Varianta B je že to vše zkouknou, ale k ničemu nenapíšou a jenom si počtou.
Varianta C je že udělají to samé plus kouknou na fórum, ale nevědí co napsat tak to nechají plavat.
A oblíbená varianta D = Dracidoupe.cz mají na liště, koukají na iserialy, youtube, hrajou hry, chatujou jinde apod... a jednou za hoďku to tu aktualizují, zkouknou že nikde nic a zase blbnou jinde :D
Jen si vybat :o)
Taky by tě zajímalo, co tady ti lidi dělají, když od nich nikdy nevidíš nic napsaného?
... 40 lidí online... kde jste?
Odchádzam z redakcie. Hlavným dôvodom je nedostatok času. Prosím všetkých, ktorí na mňa majú ešte ako na redaktora nejaké požiadavky, nech sa mi do týždňa s nimi prihlásia.
S ľútosťou Vám však musím oznámiť, že žiadosti o schválenie diela v súčasnej dobe nemám čas splniť.
On se krmí sám, respektive po někom vždycky dojí nákej ten drobek, nezbeda.
Nekrmte trolly?
Už nemám čo povedať. Jedol som len jogurt.
Brubeakere, smůla ten kámoš už několik let aktivně nehraje a stejně to měl jen v angličtině(nechápu k čemu když aglicky neumí) ale prý měl někde i českou knížečku tak, že se po ní podívá.Ještě ti dám info jak to dopadlo
Díky :o)
Pokud stolní Warhammer odpovídá těm hrám s figurkama, tak zkus třeba deshiho.
Brubeakere, jeden můj kámoš tuším hrával kdysi dávno stolního warhammera, zkusím se ho zeptat jestli to měl v češtině. A vzhledem k tomu, že nevládne cizím jazykem by to mohl mít
A není to fuck? ... Hrál jste někdo stolní Warhammer? Dají se někde sehnat pravidla v češtině?