Tex: to je náhododu škoda chtěl jsem aby bylo každý písmeno ak velký že by se dvě na řádek nevešky:-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Tomu říkám nevtíravá reklama:)
Textoris: Pomož nám s Novým skinem (ID stolu: 2410) a slibuji, že tam budou nadpisy menší, mě tohle taky irituje :-)
ještě že je max H1
!!! PragoCon 2010 !!!
Pojedete na tuto akci, nepojedete, nevíte??
Pak hlasujte v celoserverové Anketě která se právě rozjíždí
Máte nějkaý nápad na přednášku, nebo by jste chtěli prezentovat něco nového??
Pak navštivte stůl
Program DradouConu na PragoConu 2010! </h2>
ID stolu: 1972
Bližší informace jako je termín konání atp. snad na nástěnce výše uvedeného stolu.:-)
Samurai: Nestíhám, nestíhám, nestíhám nic :D
Pomaloučku se nám blíží PGC a také OHZD. Co vy?
Daruji níže uvedené knížky zájemci (zájemcům):
Jonathan Strange a pan Norell (Susanna Clarková), Strážci plamene (Neil McIntosh), Valnirova zhouba (Nathan Long), Rytíři cti (warhammer sbírka - mnoho autorů), Zabíječ orků, Zabíječ lidí (Nathan Long), Plémě stínů, válečný břit (David Ferring).
Zájemci nechť se mi ozvou do pošty. Plánuji, že bych ty knížky dal patrně na nejbližší srazu. Příp. si kvůli tomu udělal výlet do Prahy a šel do čajky, to je fuk už... :)
Tady si to Sethem nejspíš nepřečte, nechávejte mu vzkazy na blogu. Je tam i diskuze. :-)
Zdůrazňuji: Neříkám to proto, že to na Fórum nepatří. Říkám to proto, že chci, aby si Sethem vaše vzkazy přečetl. :-)
Tak jsem začal psát blog.
Poslední článek by místní komunitu mohl celkem zajímat - je tam psáno i o Vás;-).
Čekujte hutar.blog.respekt.cz
Chtěli byste na serveru
Nový skin?
Rozhodl jsem se, že trochu pohnu vodami tohodle zatuchlého města a trochu ho zmodernizuji. Jsem webdesignér, HTML&CSS pro mě není problém, ale na grafiku celého webu si netroufám.
- umíte počítačovou grafiku?
- umíte malovat či kreslit?
- máte cit pro barvy?
- chtěli byste nám poradit jakožto běžní uživatelé? - nebo prostě chcete být u zrodu opravdového fantasy designu?
Pokud jste na jednu jedinou otázku odpověděli ano, připojte se k nám u stolu Nový skin (ID stolu: 2410)
Myslíme to upřímně :-)
Stůl Strach
by smycma
Ve všech formách.
ID stolu: 2411
Uchází se o členství v sekci: Starobylé sklepení
Vážení a drazí fanouškové ikonek!
hlasujte prosím v soutěži O nejhezší ikonku
Dejte hlas své oblíbené ikonce, v prvním kole druhého ročníku této soutěže.
Stůl O nejhezčí Ikonku
by Samurai
ID stolu: 2308
Jo pak ho tribun smaže, protože tu není místo pro stůl, kde se lidi hádají. No a za chvíli z toho bude takovej místní folklór, něco jako prosincové kradení stromečků z lesa...
Někdo si tu hodil bobek do bot a nechce si to přiznat, aspoň tak mi to tak připadá.
anarion: Něco jako místo, kde by se všichni mohli hádat a emotivněji diskutovat o ničem? Skvělý nápad! Mohlo by se to jmenovat třeba Aréna, nebbo Kolbiště, ať to je takový víc RP!
No fakt je že jeden privé-stůl na problémy by se v putyce hodil. A nemusel by být ani privé. Ale pokud jsou mezi váma tací, kteří prostě musí nadávat a řešit pindy, budiž. Třeba z toho vyrostete. No budeme si muset počkat, ale už teď lituju toho, který by měl tyhlety kraviny na starosti :D
Tak mi jméno toho nejmenovaného díla napiš sem nebo do pošty, ať mohu posoudit, Salmare. Pravděpodobně půjde o tvé dílo. Ovšem tu nenáhodnost... nevím, spíš bych řekl, že jen několik ukřivděných eg. Ale ano, chápu to. Komentáře nepíšu vždycky, vždycky nehodnotím... Každopádně obecně bych ti poradil se na hvězdičky vykašlat. Pokud ti na nich záleží, řeš to v přes redaktora, který zlobivému Tobšovi domluví.
Tobša: Ony ty zkušenosti s tebou nejsou vesměs až tak náhodné. Anebo se pletu a fakt, že jedno další (nejmenované) dílo jsi také podhodnotil a pak se několik měsíců vykrucoval z komentáře, je čistě paranoidní a nemá s tebou nic společného.
Přísně vzato, Mele, já z tý diskuze neutíkal, neměl jsem ani v úmyslu k ní něco psát, tvoje dílo se mi prostě nelíbilo. Díla nepodhodnocuji, alespoň ze svého osobního hlediska. Jestli máš ten pocit, užij nějaké cesty přes redaktory (což stejně neuděláš) a vynuť si nápravu. Argument, že neumím psát, přijímám, je veskrze pravdivý.
Psal jsem - a klidně to zopakuji, protože se to váže ke Cohenově otázce (a navíc je to fakt) -, že Tobša si dílo nepochybně přečte, ale pokud nejsi jeho kamarád, podhodnotí ho a (což je mnohem horší a zbabělejší) uteče z diskuze bez jakékoliv kritiky.
Také jsem psal - a také to zopakuji -, že přesně tak se chovají lidé, kteří neumí psát.
Žádná vulgarita, věcnost, stručnost. Takový příspěvek může smazat snad jen velmi kvalitní správce fóra (za tento titul dosazujte různá slova dle libosti, já si nad tím myji ručky).