Hulahu: Nevím jak je to jinde, ale v kontextu ČR, kde afaik o přidělování financí ČT rozhoduje parlament...nejsem si uplně jist, zda to "platíš poplatek za televizi a tím zajišťuješ její nezávislost" tak úplně platí...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Barbare Cohene, tomu říkám prosba o pomoc ;)
Všichni by se měli podívat na toto video. Je to extrémně důležité a skrývá hlubokou pravdu.
http://www.tackfilm.se/en/?id=1259792083140RA76
Jestli to tady čtete někdo z toho švihlého uskupení, které pomáhá lidem v modré sově, pomožte prosím vás gugílkovi s jeho dílem...je to ostuda, jak ho každý ignoruje. Spousta z nás to chce vidět hotové, ale ne všichni jsme magoři přes pravidla a čísla.
Fafrin: neexistují jenom rubriky. Doporučuji ti zavítat k Uknownovým stolům N.T.R. a P.J.P., kde se toho také najde spousty.
N.T.R. (ID 2363) - je Na truc redaktorům, kam se háží zamítnutá díla
P.J.P. (ID 2286) - je Příliš krátké příspěvky, kam se háží letmé, avšak mnohdy dostačující nástřely, které se dobře a rychle čtou
Pokud chceš s něčím pomoct nebo bys rád něco konkrétnějšího, je tu stůl Díla - Nabídka/Poptávka/Zakázky/Soutěže /Originalita příspěvků a nápadů (ID 2203).
Počíst si můžeš i u stolu Klany, syndikáty, cechy, řády, sekty (ID 2267), kde se rozvíjejí myšlenky ostatních a jsou tam i ucelenější dílka.
Dalšími lákadly Putyky jsou i stoly jako Projekt pro zkvalitnění RPG nebo program DradouConu na Pragoconu. Pokud si rád něco ozkoušíš, je tu třeba i taková Technika hraní...
Putyka s Vámi!
S pozdravem Krčmářka :oP
Fafrin: najmi mi sekretářku, co za mě bude házet věci na papír, a budeš mít příspěvku v rubrikách kopu:)
lide.cz!!! Bože kam ta dnešní mládež spěje :D
Proč bychom si nepovídali. Ale k povídání si je hlavně chat, nebo také putika. Navíc, některé příspěvky se zkrátka mažou, jelikož porušují předem daná pravidla. Kupříkladu rozpoutávají nezdravé diskuze, nebo přerůstají v osočování, urážení, ponižování zdejšího uživatelstva.
Kam zmizely ty příspěvky, co tu byly předtím? Tady si jako nepovídáte? Sem myslela, že je to jak lidi.cz trochu
Promazána osobní diskuze, která se zvrhávala v osočování.
Fafrin: A není na vší té parádě (DrD) nejkrásnější tvorba vlastních pravidel a doplňků? Můžeš si vymýšlet kvanta příšer a bytostí, a přitom není potřeba sáhodlouhých textů. Mně absence nových pravidlových příspěvků rozhodně nevadí, beztak si vše s oblibou dotvářím sám.
Fafrin Vok: Upřímně? :-) Neštve, je mi to jedno... Neumim DrD, hraju podle svých pravidel, když už hraju... i když... já vlastně už teď nehraju vůbec. :-)
Taky vás štve, že se neobjevují žádné příspěvky v pravidlových sekcích? Nezajímají mě historické eseje, básně a povídky. Snažím se tu sehnat rozšiřující pravidla, nápady pro hru, inspiraci.
nevím kam s tím... stůl s fotkama... nemohu tam přispívat... ale tak podělit se chci, kdyžtak ať to příslušné orgány smažou a napíšou tam kam by to teď patřilo... či mě tam odkážou, děkuji :-)
http://charlotte-belaqua.rajce.idnes.cz/Brnenske_doupatko_ -_listopad/
Liška se pomalu vyšplhá na oblý balvan a pohodí svým rezatým ocasem. Pozorně se koukne na místní obyvatelstvo a oblízne si čenich. Poté se přikrčí a ztuhne. Čeká na tu správnou chvíli, aby mohla ukázat, co v ní je a své oběti nedat šanci…
PragoCon 2010
PragoCon je pod taktovkou nových organizátorů a skýtá více příležitostí se pořádně bavit! Ovšem, jaké si to uděláme, takové to budeme mít. Snažím se vytřískat pro nás maximum…
Zapojíš se také?
U stolu jsou nyní zveřejněny důležité informace.
Stůl Program DradouConu na PragoConu 2010!
ID: 1972
Zařazen v sekci: Server DraciDoupe.cz
Na vlastní chuť revoltovat?
Falhir: na kterou causu teď konkrétně narážíš?
.. na kopí ..
Naše politická scéna - teď ale narážím na tu komunální, která panuje v magistrátě hl. města Prahy - zavání další defenestrací. Sice po slušné odmlce, ale na tom ani tak nezáleží (pokud odhlížíme od faktu, že jsme změkli v důsledku ohromných politických změn ve dvacátém století). A proto si myslím, že důležitou roli by dnes sehrál druh defenestrace - do hnoje, na beton, nebo na mercedes?
Ono H1 je fajn a nic proti tomu nemám, jen v rukou jistých nerozvážných jedinců je to vůči přehlednost velmi nebezpečná zbraň :-)