Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Ne když je to pokaždé od jiného uživatele a čím víc uživatelů onen post přidá, tím víc je zřejmé, že se Alcator mýlí. Já vím, že je to hrubý způsob, jak mu ukázat, že mě lid zná (a nikoho jsem nežádal, aby to sem psal, potěšili mě z vlastní iniciativy, hoši a dívky), ale má to něco do sebe, ne? Aspoň vtip? Ne?

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Deset postů, které obsahovaly to samé se tradične považují za spam, to snad chápeš.

Příště tyto debaty ke stolu Fórum.

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Ok, tak jinak, Same:
Pokud je debata o mém odkazu dostatečně in-topic, jsem jedině rád. Pokud jsou Almadovy reakce dostatečně in-topic (a není to jen tak, že velkému vůdci se bojíš mazat příspěvky), tak taky jedině dobře, jsem rád, že nás jednou nevyháníš. A pokud je Alkýho připomínka in-topic, tak jsem taky rád, koneckonců je to relevantní. Pak mi ovšem vrtá hlavou jedna věc: Proč jsou off-topic připomínky jiných lidí, kteří stručně vzkazují, že můj obličej znají, a tím zcela logicky a správně vyvracejí Alkýho netrefnou připomínku?

Je to háček, tenhle server.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Revoluce pokračuje!

Trička opět k mání!

Vizte stůl Trička: revolutions pro více informací!

Uživatel úrovně 0

http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf

Ikonka uživatele Fafrin

Uživatel úrovně 0

U těch tří, kde ještě nebyl můj rozbor byl doplněn. Teď vlastní kouzla.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Předměty - Kouzelné předměty - Panenka Voodoo v3
-- Brubeaker

kozelnická kouzla Apporte-linge 4.0
-- morolidin

Bestiář - Magický tvor - Bubák (alfaverze)
-- UnknowN

Alchymista-Předměty - Výbušniny - Pišťka
-- gugílek

Kouzelnická kouzla - Síť (verze 2)
-- Fenqel

Válečník - nový systém fint - vz2
-- Samurai

Válečník – Zatlačení -- Samurai Byla vybrána ta díla, která mají málo příspvků diskuterů. Rozvoj drd - alternativni pravidla - novy soubojový systém - Samurai

Ikonka uživatele Fafrin

Uživatel úrovně 0

Samurai: Kde mám pomoci? (Nechce se mi dělat bakalarka)

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Moudrá sova je plná, pomožte nám tam, ať se to co nejdříve dotáhne a ať se to může dát sem:)

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

... a novinky prázdné..

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Dvě nové Ankety!

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Alcator: "Alespoň někdo"? :-)

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Hulahova tvář je poměrně známá... i když si ji třeba někteří hned s tím jménem nespojí.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

HM: Zřejmě by to bylo úspěšnější, kdyby alespoň někdo na serveru věděl, jak vlastně vypadáš...

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Každá hvězda jednou zajde...

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

To je zamýšlená pointa, mně stačilo, že jsem hrdina!

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Hulahu: No a ta pointa toho je, že jsi hrdina protože platíš televizní poplatky a tim televizi umožňuješ její nezávislost, ne?

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Že si tam tu fotku nahráváš sám. Popravdě, konec jsem ani nesledoval, kochal jsem se tím, jak se moje fotka výjimá nad švédskými občany.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Hulahu: Pak jsem to nepochopil. O co? ,)

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Almad: Je to švédský video, takže neplatí, tam jde snad úplně o něco jinýho. :-)

Bohužel už to Švédi zavřeli všem návštěvníkům z mimošvédského internetu. Snad jste se stihli pokochat.