To jsou věci, když dvoučlenná skupina má svá programová prohlášení. Možná bych měl také něco usmažit.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Hnutí za krátké a kvalitní příspěvky zveřejnilo své programové prohlášení!
Lidé - čtěte!
2423
O fotogalerii se nějak pokusíme, jen se ještě rozhodujeme co a jak do ní umístit, co ne... kdo bude redaktor... No, ochota by byla, uvidíme jak to dopadne s vůlí.
Spize: Fakt? To som netušil. Idem si to hneď vypnúť. Strašne ma to odhlasovanie štve.
Almad: Za to může možnost vypnout si automatický odhlašování, řekl bych.
pD: Možnost volby je důležitá!
(Jinak, server se vrací k normálu. 15 lidí touhle dobou, tak to má být.)
Anketa 1197 mě docela pobavila.
Imho docela jednoznačné, 21 pro, 3 proti...
Prosím všechny, aby vzali na vědomí novou anketu o nové rubrice fotografie.
Ithildur, Fafrin Vok atd.: Samozřejmě mě to napadlo, ale pro to abych to mohl poslat do rubriky s čistým svědomím, by chělo ještě nějaké úpravy. Nebyl jsem si jist a tak jsem chtěl nabídnout dokument alespoň touto formou. Ale napadlo mě toto: Kdo bude mít zájem dílko upravit a poslat do downloadů, tomu dávám své svolení, že může jídelní lístek publikovat.
Súhlasím, pošli ho do rubriky, tuto tvoja ponuka zachvíľu zapadne. Mohlo by to byť užitočné dielko.
to Aramir: a nestálo by za to ho rovnou poslat do rubriky Downloady?
Vytvořil jsem pro hru jídelní lístek jedné hospody. Zájemcům ho mohu zaslat. Jedná se o třístránkový dokument psaný ve wordu. Jistě poslouží pro zpestření hry... Kdo má zájem nechť se ozve. +A-
Jo, to by štimovalo.
Spizeho si nesplete nikdo. Veř mi.
Na stejnou katedru, máš jiný obor, myslím. Tedy pokud studuješ v HK finanční matematiku, tak je můj předpoklad správný. :)
Tobša: Hu?! Vysvětlení, prosím? Jako do školy, jako "na stejnou školu" nebo dokonce "do stejný třídy"?
Ha! Konečně vim, jak ten Špajz vypadá. Já věděl, že jsi to ty, kdo se mnou chodí do školy. Ha!
Demonic: Nikto to ale nevnucuje. Preto som ďalej v MS nepokračoval, každý si môže vybrať, ktoré z rád ostatných použije. Potom sa to ale môže prejaviť na hodnotení, minimálne od tých, ktorých rady neboli vypočuté. Tým znova nehovorím, že sa človek musí riadiť radami v MS, ani že sa chystám dať tej helme zlé hodnotenie. Len to treba brať do úvahy.
Noeh: Alebo chcú niečo, čo môžu použiť bez dlhého premýšľania a ladenia. Hodnotenia, ktoré spomínaš, samozrejme úbohé sú, ale o takých teraz nikto nehovorí. Nejde o svet, ale pravidlá, systém. DrD je postavený na démonoch, čím bohužial dosť diktuje aj svetu. Keď uvidím príspevok, ktorý sa mi do sveta nehodí (a takých je tu väčšina), ale pravidlovo je v poriadku, je to prinajmenšom menšia škoda, než keď vidím ideálneho kandidáta na použitie, ale mechanizmy nejde nasadiť na zvyšok. Teraz samozrejme zveličujem, "nejde nasadiť" obvykle znamená, že to musím viac či menej upravovať.
Asi by sme ale naozaj nemuseli zaplniť fórum touto diskusiou, existuje nejaký vhodný stôl? Prípadne chcete o tom pri nejakom novom diskutovať? Keď tak vytvorte a dajte sem id.
S úctou
Ith
Samurai: Asi největší problém tvého soubojového systému je v tom, že by se musely znovu řešit charakteristiky celého bestiáře...