Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Poprosil bych všechny výtvarně pozitivní, kteří jsou ochotni pomoci nechť nahlédnou do MS- Obrazárna, vlákno Souhvězdí...děkuji

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Stůl : Nástěnky
ID : 2266

Čtěte hlavně poslední příspěvek každý koho se to týká bude velice hodný když na něj zareaguje:-)

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

Kopie z www.taria.unas.cz - diskuse o spáru

Bouchi - 12.09.2009
Omlouvam se vsem, ale uz cca dva mesice se potykam s dost neprijemnym onemocnenim (zhorsenym po rodinnem stehovani a malovani na zacatku cervence), ktere mi silne komplikuje pisemnou komunikaci (kvuli omezene pohyblivosti prstu). Takze stezi stiham zvladat aspon urgentni pracovni zalezitosti ... a ty mene urgentni musim odkladat a odkladat. :-(((

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Nevíte jestli se ještě koná soutěž: O spár Zlatého draka? Nějak se mi nepodařilo najít aktuální informace. Díky

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Huh, já už tu metaforu zapoměl.

Ikonka uživatele Den poté

Uživatel úrovně 0

Cohen ze svého pytlíku zase rozhazuje sladkosti.

Uživatel úrovně 0

Tak to asi není tvůj případ :-) Já třeba vím že jsem někde hlasoval, ale kde a jak...

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Cohen: Občas se stane, že lidé, kteří v té soutěži hlasují, jsou zvědaví, zda jejich hlas byl klíčový či zda se jejich favoritům opravdu zadařilo.

Uživatel úrovně 0

Ne každej je do sebe nechutně zahleděnej, jako ty nebo já. :-)

Uživatel úrovně 0

Che, to je dobrý...proč by tě zajímaly výsledky někoho jinýho?

Ikonka uživatele Noeh

Uživatel úrovně 5

Ja tam nemám nič, iba ma zaujíma ako to dopadlo.

Uživatel úrovně 0

Máš želízko v ohni, co? Taky by mě to celkem zajímalo, ale trendem dd.cz je pomalé vyřizování čehokoliv...

Ikonka uživatele Noeh

Uživatel úrovně 5

ako dopadlo OHZD?

Ikonka uživatele Skewer

Uživatel úrovně 0

Behold !

RPGforum vyhlašuje další ročník soutěže RPG kuchyně. Cílem je vytvořit během 14ti dnů RPG podle zadaných kriterií. Ta budou zveřejněna 15.února, soutěž končí 28. Moar info here: http://rpgforum.cz/clanky/uvarte-vlastni-hru-v-rpg-kuchyni-2010

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

u stolu Sraz Pražáků se objevila snaha o znovuzavedení pravidelných Dra Dou srazů, Jsi z Prahy a jsi doupák? Pojď ke stolu ID stolu: 256 a zapoj se do diskuze!

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Tedy, piš, ať máš co číst.

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

ČTI SE!
Je to lepší než číst ostatní!

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

ČT!SE!

Je to tak, potil jsem se dlouho a těžce.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Good news, everyone!

Na kenshinovi odešly tři disky (najednou, pochopitelně). Pokud tedy posílátě něco někomu na mail @dracidoupe.cz, vemte prosím na vědomí, že to nějakou dobu nedojde.

Resuscitační tým je v akci.

Ikonka uživatele Den poté

Uživatel úrovně 0

A že Ti dalo práci tohle vypotit, že? Není nad dada z musu.