Vždyť ten oný tak důležitý není.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
:-( takže sa nemusím moc ponáhlať s mojimi príspevkami. Ďalšia šanca až o rok. To som si teda vybral čas pre comeback.
[To se mi líbí]
*click*
ano
Takže od teď OHZD jednou za rok .)
Výsledky OHZD vyvěšeny.
Almad: Tak to já taky akorát přečíst si knížku nestačí a a já to nemám na kom odzkoušet:-)
smycma: Mám ji na stole, proč?
Lidi měl někdo zvás už co dčinění s tou hrou Příběhy Impéria??
Samurai: To jsem byl já po tom, co jsem někde nabral +2 repky, měl jsem i -15 :-D
-13, sem někde viděl... kdysi.
Kolik je hranice reputace pro vyhození člověka ze sevreru, nevíte někdo?
ID stolu: 2433
Gratulujem výťazom OHZD.
Chtěl bych se zeptat, zda bude letos někdo dělat tabulku hlasování v OHZD, jako je dělával Legar.
Výsledky OHZD jsou zveřejněny. Gratuluji výtězům.
Pro všechny milovníky historie a diskutování o ní: http://narody.ic.cz
Přijďte diskutovat, číst, hodnotit, komentovat. Všechny vás zvu na své stránky!
anarion:
http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=575
Taky by jsem měl zcela dobrovolnou prosbu. Dodělávám prezentaci na téma zdobení barokních zbraní a zdobné techniky na chladných zbraních až po současnost, kterou by jsem snad mohl prezentovat na dalším Pragoconu. Pokud osobně máte nějaké fotky zbraní, které jsou nějak zdobené, nebo nějak řemeslně zpracované, můžete mi je poslat, nebo poradit odkazy. Momentálně na to nemám moc času, ale pomoc by se my hodila :D
Takže jenom kdyby.
Postupně začínám žít. Pokud jste po mně něco chtěli a do konce týdne to nebude, případně se aspoň neozvu..tak se připomeňte, seznam mám nějaký dlouhý.