Sice to možná není ten zprávný způsob jak udělat reklamu a když jsem s vámi sdílel své zájmy zde tak vám nabízím sdílet mé zájmy jinde.
Chtěl bych zkušené i nezkušené hráče pozvat ke hraní starší ale velmi velmi kvalitní MMORPG Ragnarok online na serveru kde hraju. Jde o relativně nový server se snahou o rozvoj ale je tam málo lidí a proto se snažíme zvyšovat stavy abysme si mohli pěkně zahrát.
Postnu jen odkaz a zbytek musíte zvládnout sami, rád se s vámi setkám ve hře.
http://re-mortalro.net
Možná někomu příjde, že se to sem nehodí, nebo jsem přehlédl nějaké pravidlo. Mno pokud ej tomu tak, čekám na -R a omlouvám se :-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
anarion: na stupnici masakrace od 1 do 10 hodnotím tvůj příspěvek na krásných 9,5 :o)
anarion: Nebo tradicionalisti / konzervy. To víš ;)
Pche... tak pražáci si zase prosadili Velvet. Stejnak prd ví co je to dobrý pivo... taky kde by na něj v Praze narazili :D
Zítra mám bakalářskou zkoušku a tak prosím všechny, aby na mě zítra mysleli a věřili že to dám a ne přát mi štěstí, to znamená pochybovat že to dám jen tak, ale jen se štěstím ;o)
GrillCon
2210Teď už ale opravdu zpozorněte, za týden to máme tady a je to čím dál větší. A právě protože je vás hodně, nemůžu vás všechny nahánět zvlášť. Sledujte stůl, pište to, co se po vás chce, dávejte pozor a přečtěte si hlavně dnes sepsané info pro účastníky, tam je všecko důležité v kostce.
Přibylo info o GrillConu. ID 2210
Rudou pro Nathaku, rudou pro Nathaku! (a vyjímečně tím není myšlena Pavetta)
LJ: Maybe...
Dobrá zpráva všem azurovým
Od dnešního dne by všichni uživatelé už od azurového levelu měli mít možnost nahrávat a měnit ikonky. Tak do toho, čiňte server barevným a veselým!( http://nathakovo.kx.cz/ikonky.html )
Možná nám tu někdo prostě kromě nové a úspěšnější herní místnosti organizuje i nový a úspěšnější server. Nevíš o tom něco, Nathe? :-)
Protože Suk může schvalovat nováčky jen po tech dnech v Líhni, tak to opravdu znamená, že se tam nejméně tři dny nikdo neregistroval, ať v tom chceme vidět, co chceme.
(Leda by ta prázdná líheň měla co dělat s nějakými novými featůrami, žejo?)
Nathaka: Každý v tom chceme vidět asi něco jiného. ;-)
Saragon: Spíš to znamená, že se sem kolem tří dní nikdo nechtěl registrovat. Dobrá práce. :-)
Páni, kompletně schválená líheň. Dobrá práce. :-)
Vyšlo nové číslo internetového časopisu o fantasy a RPG hrách obecně Drakkar.
http://drakkar.rpgplanet.cz/vydani/srpen-2010-divocin a-21
Vítejte u prázdninového Drakkaru, který se opět vrací ze zemí příběhů s novou kořistí článků!
Nové články tohoto čísla se věnují tématu divočiny, vůní prachu cest a dobrodružství. Začtete se do stránek, které voní neprobádanými dálkami a divokými kraji!
Redaktoři a všichni přispěvatelé uvítají jakékoliv připomínky a reakce, stejně tak jsou vítáni noví přispěvatelé.
Elwin: díval jsem se (už dříve), není to úplně ono. Chybí tu automatizace vyhledávání. Také družina hledá hráče, popř. PJ(DM, GM...) hledá družinu tu můžu realizovat jen těžce.
Omlouvám se za téměř měsíční nepřítomnost, v tomhle týdnu se budu snažit napravit všechny resty co se mi nahromadily.
Fafrin: http://www.d20.cz/komunita/skupiny/list/ a tohle ti nestačí?
Nazdar lidi.
Chcete si zahrát takové pofidérně upravené DrD, které je spíš než obvyklý dračák založeno nap saní příběhu podle vaši fantazie? Jedná se o společnou tvorbu příběhu. Více informací v putyce u stolu 2462. Hrát se začalo včera, je to zatím jenom projekt, ale uvidí se.Fafrin: Hlavně nechápu jak si představuješ aby to fungovalo. Jinak neni vcelku problém najít družinu. Jednodušší a hlavně rychlejší, než vymýšlet tohle udělátko a přinutit tam všechny fantasáky z ČR přihlásit se i se svou družinou. Ale kydat s tim na fóru je super...klasika.