Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Fafrin

Uživatel úrovně 0

Marsia: Tak časy asi ne, jen případně u hrajících skupin (hodí se k vyhledání "hráč hledá skupinku".) Ale jinak si myslím, že existence takového systému má smysl.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Cohen: Tleskač si v klidu programuje ježka ,)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

A co na to Jan Tleskač?

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Fafrin: Já nevím, ale není to zbytečně moc automatizace? Stejně se s těmi lidmi budeš domlouvat na termínech, ono i ty časy hraní mi přijdou dost divný údaj - stejně se to musí řešit domluvou. Pochybuji, že si na takové seznamce bude někdo vést přesný diář - tak přesný, aby se něco dalo bez domlouvání vyklikat... Osobně bych viděla, že je velmi šikovné vědět, kdo v daném místě hraje, co hraje, případně kde hraje, další informace jsou už zbytečné (kromě kontaktu ;))) ).

Dakeyras: A je dílo schválené před měsícem novinka? Novinka neznamená, že bylo schváleno nejpozději, to vidíš i v rubrice. Novinky by měly upozorňovat na nově schválené kousky, řekla bych.

Ikonka uživatele Dakeyras

Uživatel úrovně 5

mě tak napadá, jestli se do novinek nemá přidat i ekvivalent měsíce (4 týdny), protože se stává, že je mezi novinkami rozdíl víc jak týden...

Ikonka uživatele Fafrin

Uživatel úrovně 0

A vyhledávací nástroje? (Aneb jak rychle sestavím z bezprizorních hráčů družinu?)

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

To tam je, fafrine. Ke každemu človeku výpic, co dělá, kdy dělá, kde má hernu, s kým hraje...

Ikonka uživatele Fafrin

Uživatel úrovně 0

Hm, ověřím co existuje.
Samotný seznam fantazáků není úplně ono - pořebujete i družiny, systémy a třeba časy. A v databázi pak hledat průniky.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Fafrin: Mám pocit, že je něco takového na kostce (d20.cz).

Pak jsem měl někde něco rozdělaného pro tu verzi co nikdy nebude, ale problém je, že google maps jsou úchylné a ne moc podrobné, seznam je naprd s licencí a omezeními a atlas umřel :]

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Přesně. Sniper dělal mapu ČR. A když se najelo na město, šup, vyskočili přítomní fantazácai.

Ikonka uživatele Fafrin

Uživatel úrovně 0

Nejde mi o seznámení lidí, jde mi o systém umožňující najít hráče/PJ(GM...)/skupinu/prostory ke hře.
Ideálně reálné. Něco, kam zadáte umím hrát tohle a tohle, jsem odsud, hledám družinu a nechci vést hru. (A dozvíte se, že máte smůlu, protože v horních počernicích jste jediní hráči StarWars D20 :)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Fafrin: Které komunitní stránky o RPG nefungují (primárně) jako seznamky? :-o

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Fafrin: Tak ono abarin.cz nebo andor.cz fungují také jako seznamky, řekla bych, a potom je plno RPG fór, kde se také podobně postihnutí setkávají.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

O tom klidně na Fóru. Nepletuli se, Sniper neco dělal.

Ikonka uživatele Fafrin

Uživatel úrovně 0

Zdravím.
Napadl mě takový malý soukromý projekt.
Nevíte někdo, jestli na internetu existují nějaké seznamky hráčů RPG har podobné té místní? Či nějaké sofistikovanější verze.
Stačí odkazy do pošty, děkuji.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Soutěž O Nej... nástěnku

SOUTĚŽ BYLA OPĚT VYHLÁŠENA ALE S MALOU ZMĚNOU

Už před časem jsem chtěl něco podobného uskutečnit ale v trochu jiném duchu než teď.

Pravidla a průběh soutěže v.2.0

1. Sami měšťané budou navrhovat stoly které by měly soutěžit, každý jich může navrhnout hned několik nicméně primárně budu stoly postupně nominovat sám z celé putyky bych jich rád vybral několik desítek.
2. Lze navrhnout jakýkoli stůl krom stolů ze sekce Privé
3. Ze všech nominovaných budou náhodně bez přítomnosti státního zástupce a notáře rozlosovány skupiny které mezi sebou budou soutěžit v jednotlivých anketách max po deseti. 4. Následně budou spuštěny ankety ve kterých vy sami rozhodnete které stoly postoupí do finále a které ne pokud by snad i hlasování mělo příliš nízkou až nulovou účast bude sestavena několikčlená porota která rozhodne za vás:-).
5. Hlasování v anketách bude pravděpodobně anonymní, ještě uvidím ale zatím nevidím důvod pro opak.
6.Nejsou žádná daná kritéria pro hodnocení nástěnky ale kdyby si někdo nebyl jistý tak hleďte, na přehlednost, zpracování, na to jestli obsahuje důležitá data vztahující se k danému pilotnímu tématu stolu ...... možností je nepřeberné množství.

nominace probíhají po dobu neurčitou ale nejdéle tomu dávám do konce prázdnin nebo dokud nebudu mít vybráno z celé putyky dostatečné množství stolů.

Ikonka uživatele Danixxx

Uživatel úrovně 0

Nazdar lidi, chtěl bych se zeptat, jestli by se mezi vámi nenašel někdo, kdo by byl ochoten udělat mi korekturu a tagování mého díla, směřujícího do MS a později na schválení. Jsou tam totiž tabulky, se kterými si nevím rady. Test bych zaslal na mail ve formátu .doc Prosím ozvěte se mi do pošty, budete mít můj věčný vděk.

Ikonka uživatele Laitainë

Uživatel úrovně 0

http://www.topzine.cz/reportaz-raj-fanousku-nejruznejsich-her-gam econ-2010/

:-)

Ikonka uživatele Noeh

Uživatel úrovně 5

GameCon sa vydaril a konečne som spoznal aj nových ľúdi z DraciDoupe.cz Tak zasa o rok :-)

Ikonka uživatele Laitainë

Uživatel úrovně 0

<h2>Důležité</h2>

Prosím všechny, kteří říkají, že možná přijedou na GrillCon, aby svou účast závazně potvrdili a nebo naopak vyvrátili, nejpozději do konce července (tj 31.7.2010).

Je to nutné, abychom mohli začít, řešit bliže ubytování, jídlo, popřípadě program atd:-) Díky.

ID 2210