Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Sargold

Uživatel úrovně 5

Samurai: To je záměrné testování lidí, ne omyl. Ti, kteří ztrácejí pozornost hned u prvního slova, jsou nevhodní;-)

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Tento přehled je trapný a fatální, to má z toho, že to netaguje. JE to tedy jeho vina. :-P

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Že by Krkavci?

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

A nazev skupiny?

Ikonka uživatele Sargold

Uživatel úrovně 5

Spize: Téměř geniální:-)

Ano, jedná se o Prahu a školu, kde se konalo několik ročníků Pragoconu. Pro Fafrina: Kupodivu Česká republika.

Uživatel úrovně 0

Konkrétně škola spojená s historií starých dobrých PragoConů...

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Hmm, podle jazyka to bude asi někde v Čechách.
Podle přízvuku bych to tipoval na Prahu, podle vlastních jmen v textu obsažených zřejmě Dejvice?

Ikonka uživatele Fafrin

Uživatel úrovně 0

Město? Stát?

Ikonka uživatele Sargold

Uživatel úrovně 5

Krkavci opět rozšiřují své řady.

Chceš-li okouzlit dívku nevinnou,
staň se žoldákem, staň se hrdinou!!
Přijď si nezávazně vyzkoušet historický šerm. Zažiješ trénink, který běžně absolvuje žoldnéřská jednotka. Možná zjistíš, že stojí za to učit se meč skutečně ovládat. V případně zájmu lze navázat trvalejší spolupráci. Kdo jsme:
Skupina historického šermu zaměřená na období přelomu 14. a 15. století. Pořádáme pravidelné tréninky, turnaje, soustředění, žranice a další. Najdete nás v tělocvičně ZŠ Benita Juaréze v pondělí od 19:30 a ve středu od 20:00.

S sebou na trénink si vezměte sportovní oblečení, dobrou náladu a bojovného ducha.

Přijímáme muže i ženy od 18 let věku!

Pro další info mě kontaktujte do pošty. Těšíme se na vás.

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Chtěli byste si zahrát atmosferický larp v žánru mystery detektivky a hororu?

Zakusit noc hrůzy ve starém domě?

V noci z 25. na 26. září máte tu možnost. V Brně se uskuteční repríza hry Oka nezamhouříš. Koukněte na fotky a podrobnosti na:

http://www.courtofmoravia.com/larpy/oka-nezamhouris/

Pozdrav ze Záhrobí

Zdenále, jen tak jsem STK prolítl a upřímně se zasmál nad tím, jakej sem byl blbeček. xD Díky, za připomenutí. ;)

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Dal by se nějak vyhledat žebříček děl s nejkontroverznějším hodnocením, tj. takový který mají hodně 0-1* a 4-5* hodnocení zároveň?

Jen tak ze zvědavosti by mě zajímalo jak by si v něm stál můj sakra těžký kyj.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Dneska jsem viděl na vlastní oči, tajně (!), jak se pracuje na RPGplanet! Ale zabili by mě, kdybych řekl víc!!! Už teď se musím skrývat.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

No u nás už to jeden a plný pecky od čtvrtka první úkoly první xstránkové zápisy a světe div se provní písemky:-D

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

V plnym proudu to bude až v řínu.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Škola jede v plnném proudu tak by tu zase mohlo býti trochu živo :)

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Jak jste si asi všimli, poměrně zásadním způsobem se mění podmínky pro získání modrého levelu. Přesné podmínky nebudou známy, jak je u levelsystému obvyklé, už podle statistik nových modrých ale sami zjistíte, že diskuzní level lze nyní získat i za aktivní a přínosnou diskuzi v Putyce.

(Je možné, že přesné podmínky se ještě trochu změní.)

Co od toho očekává redakce, je nabíledni. Já osobně očekávám, že (stejně jako v případě ikonek pro azurové) bude teď server dáleko barevnější! Nuž, diskutujte, ikonkujte.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Danixxx: Google tu ale funguje... třeba můžeš zadat site:dracidoupe.cz "posvěcená zbraň", to site:dracidoupe.cz by mělo hledat jen zde. Mno, a když neznáš kouzelná slovíčka, tak Google má rozšířené vyhledávání, kde si to můžeš naklikat.

Ikonka uživatele Danixxx

Uživatel úrovně 0

může mě zde někdo odkázat na posvěcení zbraní? (článek, rozšíření...) v drd s moji družinou jsme k tomu teď dospěli a já si nechci cucat pravidla z prstu, takže kdyby to tady někde bylo, tak prosím řekněte kde. Chybí mi tu vyhledávač

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

V pořádku, Aritmo.