Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Nojo, Praha. Počkej třeba na GameCon.

Ikonka uživatele Dakeyras

Uživatel úrovně 5

Tak do prahy se nedostanu :(

Ikonka uživatele Den poté

Uživatel úrovně 0

Nezapomeň na ten kód! Je životně důležitý!

"Co je na výběru zdejší tvorby tak příšerné, že by nic z ní nemělo být oceněno?" Záleží na tom, jak definuješ "ocenění" a jeho význam.

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Tož, vyhlašování je teď lajv na PragoFFestu, ale diplom ti můžou schovat a poslat či předat později, nebo můžeš pověřit jeho převzetím někoho jiného, kdo tam jede, a ten ti ho pak vezme.

Uživatel úrovně 5

jak je to s vyhlašováním OHZD? to se vyhlašuje někde live? Došlel mi mail, že jsem nominován a že jestli chci někam přijít tak se mám prokázat zaslaným kódem.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Staňte se novou tváří česko-slovenské fantastiky (s mezerou v odkazu u slova literární, nejde mi to vložit jinak)
http://www.fantasyplanet.cz/clanek/mezinarodni-liter arni-soutez-fantasticka-povidka-2011-zahajena

Ikonka uživatele Fafrin

Uživatel úrovně 0

Pravidlová díla jsem procházel všechny a všechny rubriky hodnotil. Je pravda, že jsou tam díla, která by určitě hlavu dostat neměla, na druhou stranu rozhodně lze mezi díly vybírat ta "lepší" a "horší".
Co je na výběru zdejší tvorby tak příšerné, že by nic z ní nemělo být oceněno?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

ale Cohene. Máš druhé vánoce??

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Mně se na tom co řekl líbí to s tím jasným vítězem.

Uživatel úrovně 5

Navíc, jde dát černý drak jen jednou na hlasovací rubriku...

Ikonka uživatele Morter

Uživatel úrovně 5

Všem dílům dát černého draka snad nejde...

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Den poté: Klidně to udělej. Jestli dáš černého draka opravdu všem, tak se ve výsledku nestane totiž vůbec nic.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

No dovol, takový jazykovec je skvělý:)

Ikonka uživatele Den poté

Uživatel úrovně 0

Přemýšlím, jestli by se dalo považovat za "amorální", kdybych dal Černého draka všem dílům, protože je považuji za špatná... Podle mě na tom není ani špetka amorálního pepře.

<Pro cucfleky: Neudělal jsem to, hlasoval jsem jen na Hřbitově, kde byl vítěz jasný.>

Uživatel úrovně 0

Skewer: To nemá chybu :-D

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Posledni moznost hlasovat - hlasovani bude uzavreno behem zitrka.

Ikonka uživatele Gabriel_reaper

Uživatel úrovně 5

Almad: a jedna z reakci je dokonala:

"If Dungeons & Dragons is outlawed. Only outlaws will have Dungeons & Dragons."

Ikonka uživatele Gabriel_reaper

Uživatel úrovně 5

Almad: spis me pobavilo srovnani Dungeon Mastera a Gang Leadera ;)

Ikonka uživatele Skewer

Uživatel úrovně 0

A: "Ach, co jsem to udělal... zbytek života strávím v depresivním prostředí věznice, zbaven svobody a jakékoliv naděje na šťastný život... Ale situace není tak zlá, ještě stále se mohu uchýlit do fiktivních světů své fantazie. Alespoň to mi nikdo nemůže vzít".

B: "... Challenge accepted".

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

"cooperative games can mimic the organization of gangs and lead to the actual development thereof." Sranda ;)

http://fxn.ws/dTspIK