Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Kupurama: Když vidim jeho jméno, musim se tlemit... .P

Uživatel úrovně 0

Jinak je to Schullin Koule, ne Šulin Koule.Nikdy by mě tahle přezdívka nenapadla.Tedy napadla, ale asi bych si pod ní neregistroval...

Uživatel úrovně 0

Edax:Dradol si chce zajistit navštěvovanost...

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Lišaj od inkvizitorů...

Uživatel úrovně 0

Paglor: Šaman od vikingskejch - Šulin Koule tam byl.

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

Palgor: Docela dost lidí z tohoto serveru (například skoro všichni arabové).

Talíb Kedrigern Noam Sinna ibn Musa - nejvyšší vykladač víry v Al-líha

Uživatel úrovně 0

Ahoj, nebyl jste někdo náhoudou na larpu ve zlenicích??? A nechystáte se tam znova???

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

Ahojte, chystám sa na koncert Korpiklaani v zlíne koncom októbra.
( http://www.ticketportal.sk/search2.asp?ID=11564&ID_Objekt=100262 )
je tu niekto zo Zlína u koho by som po koncerte mohol zložiť hlavu na pár hodín spánku? :o)

Uživatel úrovně 0

Krteček:Jen tak, že už na něj dlouho nic nikdo nedal...

Uživatel úrovně 0

Nazdar dobrodruzi... Jsem tu nový. Chtěl bych poděkovat za přijetí. A doufám že vám budu k užitku.

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Aktuální téma stolu v putice Bestiář 1890

Co si myslíte o bestiáři v pravidlech DRD?
Je dostačující?
Má nějaké mouchy?
Co se vám líbí a co ne?
Měly byste nějaké nápady, jak ho vylepšit?
A cokoli co vás k tomuto tématu napadne...
Přijďte si popovídat nejen o bestiáři v pravidlech na stůl bestiář. Těšíme se na vás...

Uživatel úrovně 0

To se neboj...čekám na konec okurkové sezony. Mohl bych takticky čekat těsně před OHYZDU, ále...jsem netrpělivý.

Uživatel úrovně 0

V okurkové sezóně bych do MS ani do rubriky nedal nic... nikdo by to nečet. Počkejte si na konec prázdnin, bo něco napiště sami (druhá varianta je lepší).

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Andros: Já neříkám, že mu to schvaluji...

Ikonka uživatele Andros

Uživatel úrovně 0

Dradol: Nič nie je ani u kúzelníka (schopnosti), u hraničiara (vôbec), tak sa mám teraz každý deň na inom mieste pýtať, či tam niekto niečo chystá?

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Krtecek: On to říká, protože v čekajících dílech není pro válečníka skoro nic...

Ikonka uživatele Krtecek

Uživatel úrovně 5

Kupurama:

Yes, něco takového se mi momentálně líhne v počítači. Proč se ptáš?

Uživatel úrovně 0

Já zatím nic...

Uživatel úrovně 0

Hmm...takže asi C.
Jinak, neplánujete někdo něco do dílny na téma válečník?

Uživatel úrovně 0

Rádo se stalo. Prosim.