Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Je to borec. To se ale už tak netýkalo úplně jeho, ale měl v tom taky prsty, ten jeden....

Když už jsem u těch borců tak bysme si měli dávat pozor, my co chceme něčim přispět, kam hodlá psát Suk, aby s náma zase "nevyjebal". I když, aspoň bude zábava, bude výběr. Ale vězte, že mu to nebudu dělat jednoduché. Snad to nebude jako s komunistama. Taky jsou volby, ale výsledek jasný.

Ikonka uživatele Laitainë

Uživatel úrovně 0

Ale no tak pánové, chvíli to možná byla legrace, ale všechno má svou míru, tak to zase nepřehánějte. Už je toho vážně moc. Schullin je skvělej a tohle si nezaslouží.

Uživatel úrovně 0

škola se blíží, sešity se kupují. Především ty čtverečkované. A máma se divý kolik jich je potřeba ;)

Uživatel úrovně 0

Berte život s humrem ;) Od teď bude nová serverová hláška: Berte život s koulema

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

// prosím, zklidněte se. Zahrejte si Dračáka, dejte pusu svýmu klukovi nebo holce, napište básničku nebo vykřičte svůj hněv na svět v nové alegorické povídce, ale nebuďte na sebe hnusní. Ono to ty druhé lidi docela bolí, víte, když jste na ně hnusní.

Uživatel úrovně 0

A jaké z toho, Patricku, plyne ponaučení?

Dávej si majzla na trmvajové zastávky v čajovně!

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Patricku, ber život s humorem. Jsme na serveru, kam se lidé chodí bavit. Existuje několik základních typů humoru - je humor založený na realitě a humor založený na fikci. A toto je ta fiktivní verze - dělají si z tebe prču.

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Vlastně koule ztratili Šulina. Nechali ho kdesi na trmvajové zastávce v čajovně.

Uživatel úrovně 0

Salmar: A kde v čajovně, vysvětli mi o co tu de prosím...

Uživatel úrovně 0

Snorch:
Tak tohle jsem si o tobě nemyslel !

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Patrick: Jde o to, že Snorch je naprosto bezohledný. Moc dobře ví, že Šulin své koule ztratil kdesi v čajovně a teď si z něho dělá srandu. Mrzák.

Uživatel úrovně 0

Patrick : Nene, on to myslí smrtelně vážně.. Jestli o tom chceš vědět víc, zeptej se Šulina, ale raději ne. Je to pro něj ještě bolestivé téma..

Uživatel úrovně 0

Snorch:
Jen k tomu: Šulinekde máš koule...
Myslíš to doufám ze srandy ?

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Opět prosím o kritiku Moudrá sova - Dílna - Dobrodružství - Města verze 1,1 děkuji moc

Uživatel úrovně 0

Mě třeba přijde mnohem "vtipnější" třeba toto: "Osud řídí vaše kroky". Sranda je v tom, že jistý uživatel to tu má. Myslel jsem si, že tři slova v nicku je vrchol, jak vidím tak ne (muhehe)

Uživatel úrovně 0

Šuline, kde máš koule?

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

Írime: Jen je hloupé, že v poslední době se směju až moc a už mě to netěší :D...

Uživatel úrovně 0

Já se většinou nesměju nicku(teď mluvím obecně), ale jeho majiteli..:-D

Uživatel úrovně 0

Zaara: Nic ve zlém, ale já sám jsem se poprvé z toho nicku taky rozesmál a většina mých přátel taky :-)) A nemýlím-li se, je to i účelem..

Uživatel úrovně 0

Schullin má hezký nick, je nápaditý a nikoho nekopíruje. Nemá žádnou rádoby drsnou část jména jako jiní, tak nevim, co je ti k smíchu. Neřeknu ti, co je mně k smíchu, stejně by to nemělo cenu...