Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

//OT

Je to pravda! Alký je program!

http://www.alkyproject.com/

(Ba co víc, je open-source, budu muset prostdovat zdrojáky)

:-DDD

Uživatel úrovně 0

Kedý, nebuď na něj zlej, určitě víš, že mu nic jinýho nezbejvá..:-)

Ikonka uživatele Keydža

Uživatel úrovně 0

Tato debilní osoba to píše proto, že prohrála, pro všechny ostatní, bezvýznamnou sázku. Tento "podpis" nikdo nemusí číst, poněvadž je bezvýznamný a nenese žádnou vážnost. U aktualit je to opačné.

LG je mistr v kulečníku!

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Občas mám pocit, že ideálem by pro některé bylo, kdyby nikdo nic nikdy nenapsal :-)

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

Že to řiká osoba, co jako debil všude píše "LG je mistr v kulečníku!", není to nováčkům taky nesrozumitelné?

Ikonka uživatele Keydža

Uživatel úrovně 0

Docela by mně zajímaly výsledky v anketě, která by byla zaměřena na tohle téma, jestli nesrozumitelná/srozumitelná aktualita.

LG je mistr v kulečníku!

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Stůj si za čím chceš. Precedenty (viz Almad) jsou na mé straně.

Ikonka uživatele Keydža

Uživatel úrovně 0

Alcator: Já si stojím za svým názorem, že jakákoliv oznámení (zde aktuality) by měla být srozumitelná a pochopitelná pro každého, kdo si je chce přečíst. Manuály k programovacím jazykům je trochu jiné kafe než jsou tyto serverové aktuality, nemyslíš?

Uživatel úrovně 0

Já též, jsem rád, že to není pořád stejné: "Redaktorem downloadů se stal Sniper, děkujeme Alcatorovi za jeho práci." :-)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Souhlasím s Alkým.

Ostatně, když byly v aktualitách moje pseudopovídky, příliš lidí si nestěžovalo.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Keydža: Podle mě ne. Stejně jako každému nemusí být jasné manuály k programovacím jazykům, právnické předpisy atd.

Každý, kdo si tu aktualitu pořádně přečetl, a ví, že jsem byl redaktorem Downloadů, by z ní měl být schopen pochopit, že novým redaktorem se stává Sniper. Kdo některý z předpokladů nesplňuje, ten to pochopit nepotřebuje, protože pro něj prostě bude redaktorem Sniper a hotovo.

Ikonka uživatele Keydža

Uživatel úrovně 0

Zaara: Podle mně by měly být aktuality jasné každému.

LG je mistr v kulečníku!

Uživatel úrovně 0

Kdo vy dva ?

Uživatel úrovně 0

Jistěže ano, ale myslím, že vy dva tu zrovna nejste noví.
Ale Kurhul já pravdu, nováčkům to může být jedno :-)

Uživatel úrovně 0

Myslím že poslední aktualita říká že Sniper se stal redaktorem ne ?

Ikonka uživatele Keydža

Uživatel úrovně 0

Poslední aktualitu jsem skoro nepochopil ani já :-D

LG je mistr v kulečníku!

Uživatel úrovně 0

Za hodinu odcházím na náš sraz Severočechů. Budou-li tam aspoň 4 lidé, považuji to za úspěch. Myslim, že tam budou ale spíš jen ti které znám, nicméně se moc těším...

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Zaara: Otázkou budiž, zda-li potřebují aktualitu pochopit a zda-li se jejich život nějak v důsledku zveřejnění aktuality a věcí, které se udály a jsou popsané v aktualitě, mění.

Mým skromným názorem budiž, že nikoli.

Uživatel úrovně 0

Když se koukám na nejnovější aktualitu (zase tak nová neni), tak si říkám, kolik nováčku tuší, co zhruba oznamuje :-)

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Snorch: Ale no tak :-) Myslíš, že uživatelé nechají vyhrát znova někoho, kdo slízl v minulém kole všechnu smetanu? :-))) Muhehe...

(Nenechají, oni se totiž nechají vyhecovat a napíšou tunu mnohem, mnohem, mnohem lepších příspěvků :-))