Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Dradol: Vezmi si však nejdřív do ruky knížku: "Gramatika česká" a pořádně si ji prostuduj. OK?

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Stůl Bestiář
ID stolu: 1890

U stolu bestiář už delší dobu máme téma nemrtví a vše kolem nich, na nástěnce najdete dosti rozsáhlé nápady na diskzkusi, slušne probýráme nekromanty a jejich nemrtvé...
Myslím si, že je to tém, které vás zajíma zkoro všehcny (ti které to nezajíma nemusíte mi odepisovat) a proto vás zvu na můj stůl...

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

anebo:
Nehlasujte:-D

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

já mám lepší nápad:
Hlaujte :D

Ikonka uživatele Folcwine

Uživatel úrovně 5

Já bych to ještě zjednodušil:

Hlavně hlasujte!

Uživatel úrovně 0

Kdo řekne "Hlasujte hlavně v pátek"?

Ikonka uživatele Alanil

Uživatel úrovně 0

Hlasujte hlavně pro sebe :))

Ikonka uživatele LG

Uživatel úrovně 0

Hlasujte hlavně podle sebe! :)

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Hlasujte pro kaskiho.

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Almad: Řekni, že za čas strávený v německu si takovéto věci zapoměl a neměl čas je zopakovat...

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Snorch: To vím taky... :D
(opět hlasem): Ale jak teda?... :D

Uživatel úrovně 0

Dradol: Takhle ne.

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Barbar Cohen: Jo hlasujte pro mě... (retardovyným hlasem) Počkat já vlastně nemám ikonku... A jak ju mám získat?
:D

Uživatel úrovně 0

Hlasujte pro Aramira.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Teď jen zbývá počkat, kdy se nějaký chytrák ozve "Jo, neváhejte a hlasujte pro MĚ! ;-)"...

Uživatel úrovně 0

Upozorňuju, že dnes a zítra máte poslední možnost zůčastnit se hlasování o nejlepší ikonku. Máme finále, kde spolu soupeří kaski, LG, Aramir a Alanil.

Putyka, stůl Soutěž o nejlepší ikonku, ID 1804..

Takže neváhejte a hlasujte..:-)

Uživatel úrovně 0

Bude to na chatu!!!

Uživatel úrovně 0

Zdravím!!!! Pajzl ochlasta slaví svátek a bude slavit!!!! Bude pivko a pivko a divočák a pivko!!!

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Vymluvim se na to, že neumim česky...to je dobrá výmluva, ne? ,)

Uživatel úrovně 0

Almad ví, kde je chyba, zdůvodnění píšu lidem, kterým je gramatika neznámá... to, myslím, víš.