podle mě světlo neexistuje.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Před vším apřed všemi tu byl jen a pouze krteček.....nechť ten je pravým pastýřema spasitelem:D
to se nám tady ty náboženství ale rozmáhaj co?
Někde třeba i římští :o)
Před Slovany tu možná byli Keltové, Ti také měli své bohy - nebo jim podobné.
Prázdné místo ve tvaru Boha, čekající na vyplnění.
Myslíš před křesťanským bohem? Dost možná tu před ním byli slovanští bohové.
Chtěl bych také něco uctívat, co bylo před světlem a tmou? Bůh? To je také ohrané. Co tu bylo před bohem?
Uctívejte velké Nic!
Ale pozor, duše nevedomé, alebo zvídavé atď...
Na začiatku bol tma a svetlo, bolo iba čierno-bielo.
Veď, čierno-bielo stale akolo nas jest. Veď iba ono aj teraz tvorí svet. Veď čo by bol svet baz základov? Čo by boli základy, keby nemali byť z čoho? Čierno-bielo. To je základ. Ono sveta bytie tvorí.
O, počujte ľudia, počujte duše, čierno-bielo tu a vždy prebíva. Aj keď už farebný šat na seba oblieka. Bo základy sveta sú tady, až na nich je vybudovaný svet.
Bo čierno-biela je tu, až na nej su vybudvaná farby.
Vzdávajte preto úctu bohovi Barvínkovi, akožto všemohúcemu bohovi ale uctievajte aj Černobílka, akožto jeho prvotného ja, akožto jeho predchodcu, otca a stvoriteľa.
Bo nemohol by jestvovať Barvínek bez Černobílka a nebavilo Černobílka jestvovať bez Barvínka. :)
Dradole mne se libi ale jsem radsi pro psovite a drsne selmi, ale jinak se milibi moc.
Rada pro vsechny yacinajci PJ nedavejte vzdy super akcni dobrodrustvi protoze potom po vas bude hrac chtit nemozne.
Jsou zde osoby zbloudilé, co v Barvy nevěří, a těch možné je litovat. Však jsou zde i pokrytečtí farizejové, co Bílou zimu a Černou noc pro ostatné hlásají, však roucha jejich barvama hýří! Nevěřte těm, kteří bezbarevnou vodu kážou, sami v mocích šlechetných ikonky vyvedené své mají, jako Alanil i daší zde, moudře popatřete na neúpřimnost jejich!
Maris, Matka cti hodná.
Tak nerýpaj
Já nechci rejpat, ale mám vzkaz pro redaktory Hřbitova.... nechci urazit, ale maká se? Díky moc a neberte si to osobně, jen se ptám ;) tak ahojahojahoj
Nové téma stůl bestiář 1890
Draci
- Jak se vám líbí draci v pravidlech
- Jaké máte s draky zkušenosti
- Máte nějaké vlastní draky? Jaké? Podělte se s námi…
- Vymírají ve vašem světě draci?
- Za kolik se dá prodat dračí šupina?
- Skolili jste draka?
- Kolik je ve vašem světě zlatých draků a drakodlaků?
- A vše na toto téma…
Těšíme se na vás…
Slyšte, slyšte! Máte již jen poslední víkend na jakoukoliv lež o Sargodldovi! Neváhejte této skvělé nabídky využít a přijďte to probrat do naší živé putyky. A příští týden bude vystaven a kritizován jeden z redaktorů. Udělejte si čas a přijďte se podívat a přihodit své k diskusi o Sniperovi.
- Stůl Obdivujeme, chválíme a kritizujeme, ID stolu: 1629
Salám: Buď Čapek, nebo Werich - nejmenovl jsem, jelikož si nejsem jist který.
Saladin: Pokud se nemýlím, byl to Čapek :)))
prokletý...: Máš pravdu, ale tu hlášku si zapamatuju je to super.
Athos: Existují situace, kdy musím dát za pravdu tomu dobrákovi, který poprvé prohlásil, že "Kritizovat znamená: tvrdit, jak bych to udělal já, kdybych to uměl."...
Teda, řeknu vám... 2 redaktoři v rubrice, mají tam 2 příspěvky a trvá jim to :-))) neva, radši pomalu, ale jistě... ;-))
Ahoj :) někdy v červenci vznikly www stránky s tématem dračího doupěte. Stále jsou plně ve výstavbě, ale už se začíná něco rýsovat. Odkazuji na moc dobré obrázky, kterých je tam poměrně dost a nemůžete je vidět nikde jinde. Přibudou i typy pro drd (věci, povolání, rasy, hádanky, atd.). Vím to, protože se aktivně účastním jejich provozu. Pokud má někdo čas a hlavně chuť se podívat, tak adresa je www.drdvlcismecka.estranky.cz
PS: jsou to stránky jedné rdr družiny, nemáme v úmyslu konkurovat těmto stránkám (to ani nejde :)