Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Gurni: přesně...takovej pěknej dark-večerníček:) Po nějakym znamení ani vidi ani slechu...

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Zdenál: jakýho býka? mě tam hraje večerníček *udivený výraz*

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Do haj...u mysaku, ten tvuj link mi vybral dvakrat po sobe symbol byka. Je to nahoda nebo to fakt vi kdy sem se narodil? (nedelam si prdel)

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

Ano, zase budu postovat <bijte mě za to>. Na serveru www.kartinky.cz, kde se čas od času objevují různé grafické koláže na různá témata, vyšlo číslo na téma "Goth". Něco je slabší, něco je lepší ale tohle mě dostalo:
http://www.kartinki.cz/show-vecernicek-vole_pyco_nezalo wacz_nas_hlavne_ne_KIRJATA_dik.html
<za ten odkaz nemůžu o_O , btw: mezera je ve slově nezalowacz, tak si ji umažte...>

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

*Tlesk, tlesk*

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

A tento listopad se stal s rovnými deset a půl tisíci unikátními návštěvníky (a více než čtyřmi milióny page hity) doposud nejnavštěvovanějším měsícem, díky za přízeň ^_^

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Folcwine: A kde bych ho sehnal? Víš někde o nějaké konkrétní stránce? Zkusím to zadat i do vyhledávačů, ale pokud by jsi věděl, tak mi to radši sděl.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Fénixcon nám skončil. Doufám, že se vám tam líbilo, bohužel, byl poznamenán mou nepřítomností. Ale jsem rád, že zkončil. O víkednu tu bylo prázdno a pusto :'(

Ikonka uživatele Folcwine

Uživatel úrovně 5

Fenqel:
Dle rozsahu filmu. Na velikosti 5 minut a více dopuručuji
Sony Vegas 6
má nerchychlejší přepočítávání ( ale je zase krapet složitější ).

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Dělitelnost devíti je svinstvo ;-)

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

http://www.messe-ideen.de/upload/magische-zauberkugel.swf

Tak schválně... jak to jen funguje? ^_^

Uživatel úrovně 0

Zrovna movie maker jsem ti chtěla doporučit, ty videa tam, jsou docela vtipná :) ale to asi nehledáš. Teď fakt nevím, ale poptám se ;)

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Prosím vás, neznáte někdo nějaký prográmek (nějaký malý) na tvorbu filmu? Chtěl bych sestříhat pár videjek a udělat z toho takový krátký filmek.

A v Movie Makeru to moc pěkný nebylo.

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

Přispívání do Galerie
Do odvolání zastavuji přispívání do rubriky Galerie. Každý, kdo pošle od této chvíle do Galerie příspěvek, se vystavuje nebezpečí, že mu nebude posouzen.

S úctou deshi
tribun

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

(Jsem tu zas po týdnu a stále jsem doma offline, tak se mnou prosím mějte trpělivost)

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Folcwine: Celkem paráda ne? Tak napsat celý příspěvek .. *kroutí hlavou*

Uživatel úrovně 0

Čtětě, čtěte, všem na vědomost se dává, že obrázky jinde nevídané, lze spatřit na www.drdvlcismecka.estranky.cz

Kdo přijde se podívat spatří nestvůry z nočních můr, statné bojovníky i členy vlčí smečky, která stránky provozuje. Můžete vyplnit anketu, což na hráče mnohé prozrazuje.
Počíst jak to v aréně chodí, nové nápady u nás se rodí.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Samozřejmě, našli by se i tací, kteří by neváhali poukázat na duševní stav člověka, který je schopen zcela vážně se hádat o takových věcech...to už je ale věc jiná.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Jo, tak to už je trochu extrém, ne? Neříkám, že se to nemůže stát, určitě jsou i tací mezi námi, ale něco jiného je udělat tohle v afektu, a něco jiného je, když si někdo prostě sedne, něco napíše a za to s chladnou hlavou nabuší třeba šest výkřičníků/otazníků...to už o něčem svědčí.

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

BC: Čtyři řádky:-)