Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Jako zlatej řez, co? ;-)

Ikonka uživatele Tinwen

Uživatel úrovně 0

šedý poutník: jako třeba "fí" :)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

poutník: Ale prdlajs, matika je jenom nástroj. Nic víc.

Uživatel úrovně 0

No,matika je občas nezajímavá,ale může v ní být postata všeho.

Uživatel úrovně 0

Stoupa: ty fakt rád vandruješ co ? =)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Sára: spíš naopak ne? Když teď víš, že je to jenom trapná matika, tak to už neni ono...

Uživatel úrovně 0

Alcator:Děkuji.Je mi teď mnohem líp..

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Sára: Alcator [pošta] smazat 19:10:25 13.12.2006
Barbar: Máš si vybrat libovolné číslo a odečíst od něj ciferný součet; podívat se, jaký symbol je u výsledku. Pak klikneš na baňku - a světe div se, objeví se tam stejný symbol (jinak neumíš počítat).

X*10 + Y - X - Y = 9*X; tzn. výsledek toho rozdílu musí být číslo dělitelné devíti (případně nula). A světe div se, na všech pozicích dělitelných devíti je stejný symbol :-)

Uživatel úrovně 0

Znám ten odkaz.Ehm,přemýšlela jsem nad tím docela dlouho - jak to funguje,ale za boha na to nemohu přijít.Napadá někoho nějaké moudré vysvětlení?

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

dovolete mi udělat malou reklamu, jelikoš nemohu hlasovat v soutěži o hlavu zlatého draka snad se mi podaří zaujmout ty kteří mohou:
Kouzla - Stůla je naprosto skvělí článek vým, že je to vaše věc ale doporučuju vam tento článekj je naprosto skvělí a já jako kouzelník ho miluji...

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Zdenál: Tzn. "Pythágorova věta nefunguje, protože když jsem si nakreslil čtverec, tak neplatila." :-)

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Alcator: jenže já nic nepočital, to je už dávno profláklý. Prostě sem klikl.

Uživatel úrovně 0

Aha, tak já to dělal tak, že jsem si spočetl, kliknul na kouli a pak se podíval, jestli to opravdu bylo to číslo ;-) Aneb jak obelstít systém...ale jo, už mi to funguje.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

No ale je to hustý

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Barbar: Máš si vybrat libovolné číslo a odečíst od něj ciferný součet; podívat se, jaký symbol je u výsledku. Pak klikneš na baňku - a světe div se, objeví se tam stejný symbol (jinak neumíš počítat).

X*10 + Y - X - Y = 9*X; tzn. výsledek toho rozdílu musí být číslo dělitelné devíti (případně nula). A světe div se, na všech pozicích dělitelných devíti je stejný symbol :-)

Uživatel úrovně 0

Hmm, mě to nefunguje ;-( Pokud jsem teda v té němčině správně pochopil, že v té křišťálové krychli je obrázek, kterej patří k výslednýmu číslu. Jestli jo, tak mi to nefunguje...

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Krev: sem na to přišel hned jak sem se zeptal:)
Nejdřív se ptát a pak až přemýšlet, nikdy ne naopak.

Uživatel úrovně 0

Trochu se zamyslete, než se budete ptát jak to funguje.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

BC: nojo
A kua...Ono to fakt funguje. Hej to nechápu...
Crazy: jak ta Magische Kristallkugel funguje??:)

Uživatel úrovně 0

Možná myslí ten předchozí odkaz.