V putyce u stolu dají se nejlépe hrát, co uděláš, když 8 5 padne na kostkách?
Abych vám ulehčila dohady, tak je to taková malá hádanka. V té větě se skrývá odpověď a není to slovo.
Tak nevím jestli to vlastně pomohlo, ale ten komu je určeno, to pochopí, i když to může být kdokoli.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Stůl SilvestrCon, ID stolu: 1957.
Přijďte s námi oslavit silvestr!
Poprosil by som autora diela "Dinoidé" momentálne čakajpceho v beštiari aby sa mi ozval do pošty, ďakujem.
My normálně po první pětce znovu neházíme, to bychom bývali toho draka dali.
Copak se vám nikdy nestalo že by padlo 8 pětek za sebou? Vždyť je to naprosto normální! :)
Za předpokladu že se Dracona nevyjadřuje jako M. Yoda tedy: ... na kostkách osmiček pět když padne.
... když 8 5 [osm pětek] padne na kostkách...
To sice nemam, ale předpokládam, že kdyby drakona mluvila o nějakym neobvyklym počtu, tak by se o tom zmínila.;)
Stoupa: proč ne?....máš snad určeno kolika kostkama házíš?
ee...cože? Neudělam nic, páč 85 nepadne;)
Hazardem se dá přijít k penězům nebo se rychle dostat na ulici. Větší štěstí má ten, s esem v rukávu. Však nezahraji si karty, ba o kostkách bude řeč:
V putyce u stolu dají se nejlépe hrát, co uděláš, když 8 5 padne na kostkách?
no tak at každý čte co chce ne????je to jeho věc já to třeba přeskakuju
pozrite sa na
http://www.sme.sk/c/3054747/Spolocenske-hry-zabava-pre-deti-i -d ospelych.html%3Cimg
a ak sa páči, podporte na
http://vybrali.sme.sk/submit.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sme.sk% 2Fc%2F3054747%2FSpolocenske-hry-zabava-pre-deti-i-dospelych.html
lide.wz.cz opět funguje
(Další informace obdrželi příslušní jedincové do pošty.)
Alfiku, děkuji. Myslel jsi to dobře.
Lord Alfik: neber to špatně, ale vadí ti ty nepodstatné "kraviny", a přitom je tu i ty sám přidáváš. viz 07:56:06 19.12.2006
Lord Alfik : nevim co delas ty, ale ja ctu forum.
Pokuď ty čteš všechny ty kraviny co se tu píšou, je to tvoje věc, já je mám ve zvyku přeskakovat, proč bych se jimi měl zabývat?
Lord Alfik : mno tak myslim, ze jsi prvnim adeptem na vtip roku "Ctu casto, ale preskocim az na konec", asi si kazdy pod pojmem cist predstavuje neco jineho.
Já Forum čtu a často přeskočím až ke konci...
Lord Alfik : dulezita zprava staci jednou, proste bud si clovek cte forum, nebo ne.
Zakladatel lide.wz.cz je Kulbar, jestli je i nadale majitelem je vec druha.