Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

AlmadOff

Jsou to sice jiné výpadky neľ o kterých jsem v?d?l a jsou neplánované...ale ano, honíme apa?e. Momentáln? v?ąím zodpov?dné osoby, po upálení na hranici bych se m?l dostat k oprav?.

grimsladea

M?sto p?epadené vraľdícími zombíky je vľdy zábavn?jąí neľ prostý výpadek elektrického proudu.

Tony-Z

Skorpion:
Jak uz tu nekdo psal, je to zabava...

Skorpion

Jestli n?co funguje, si vyzkouąej...

A tohle neni útok, ale prost? spadl server, ALMAD TU PSAL, ®E O VÝPADCÍCH VÍ! Pro? proboha vąichni musí ąílet??

Tony-Z

PS: Funguje vubec neco krome fora?

Tony-Z

Jestli se n?kdo mstí, tak Ostravak. Na Kokra mi to moc nesedi. Na druhou stranu pochybyju, ze by ten ubozak byl schopnej takhle naborit server...

Skorpion

O?i plíľivé: hláąka "Warning: on line 865" je chyba na ?ádku (anglicky line) 865 (v PHP scriptu), ne ľe tu bylo 865 lidí online ;-)
Almad ?íkal, ľe to padá, tak po?káme, t?eba to zítra nasko?í.

Rotrigo

Ach jo, prosím co nejrychleji nahodit. Mám abs?ák na server :)))

Astrální oko

Víte, kdo za to m?ľe? Astrál... aneb

T?este se, ubozí smtelníci!

<i>Jeho Astrálnost

Textoris

Já an to p?iąel...

V redaktorech jsme vedli dikuzi o tom, ľe to tu stojí, tak tohle je výstraha, ľe a? se podiváme, jak nám to bdue chyb?t, tak máme být rádi aspo? za to, co máme :D

Oci plíľivé

V chatu: Warning: on line 865

Tolikhle lidí server nepamatuje

o

Výpadek nastal poté, co se do chatu narvalo 70 host?. Asi se n?kdo mstí. Kdo to asi bude? ostravak?? Kokr??

Gandalv

ąedý: ehm, nikomu se nejde p?ihlásit.

ąedý poutník

Nevíte náhodou, kdy to n?kdo opraví?

ąedý poutník

Prosím vás, podíval by se n?kdo na nekkrology vyhnanc?? Mám totiľ dojem, ľe m? bu? smazali, nebo mi n?jaký idiot zm?nil heslo. P?edem d?kuji.

Dradol

Tak ted jsem také na vlastní k?ľi zaľil jeden z jiľ zmi?ovaných výpadk? :)...

Shadowmage

Consumatum est...

Oci Plíľivé

Aľ na to ľe je léto a odpoledne bylo 25 Celsia

Gandalv

Víte, p?ipomíná mi to takové ty pozdní horské ve?ery za sn?hové bou?e kdy si jen n?kolik málo lidí povídá u krbu protoľe nekde elekt?ina a ven se vykro?it nedá....

O?i Plíľivé

A tak to dopadá, kdyľ se do chatu nasyme 50 host? :-(