Gurni?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Zdenál?
Chuck?
Lischai?:)
Víte někdo kdo s tím *jediným a nejlepším* roleplayem přišel první?
Mě strašně baví meta-gaming. Sniper může potvrdit, jsem meta mistr. Nikdy neodolám, sklouznu do toho, a dokonale se bavím. Nevšímám si potom už tolik hry role, která tak zákonitě trpí. To ale neznamená, že kdybych nechtěl, nedokázal bych ji zahrát. Přiznám se bez mučení, už jsem zapoměl, co jsem chtěl na začátku říct. Tak alespoń...jsem teda dobrý, nebo špatný "hráč RPG"?
grimsladea: Jo, ale on je spatny jenom pro tebe a z tveho pohledu. Jinde na nej naopak muze byt nahlizeno, jako na velmi dobreho hrace. A na tebe ti ostani mohou zirat jako na blazna.
Ve skutecnosti to znamena, ze ti pouze nevyhovuje jeho styl hrani a ze je spatny pro tebe. Ne ze je vseobecne spatny hrac RPG, ale presto to tak mnozi berou.
Sniper: To si trochu pleteš a zobecňuješ. Mě baví hrát roli a vyžaduji to i od ostatních. Tím pádem hráč, který tuto podmínku nebude splňovat, je velice špatný. Čistě subjektivně řečeno.
Každý, ať si hraje tak, jak ho to baví...o tom to je..jen o zábavě...
šedý poutník: Ale o drahém kamení to přece není... ony umolousané křemínky tak vykřešou oheň líp než ten diamant...
Samozřejmě na hráčích záleží. Většinou ale, hlavně v začátcích dělají neustálé srandičky a hru akorát zdržují. Ovšem, člověk musí být trpělivý a doufat, že se z umolousaného kamínku pustupným broušením vybrousí diamant.
grimáč: Sniper to jakž takž řekl. tam asi jde ale i o to, jaká je celková úroveň hry. Pobavit se můžeš s kámoši i u DrD, kdy nic neumíš a oni taky, stejně na tom je PJ. tady se můžeš pobavit stejně jako když máš super PJe a ty si Super Hráč ...
grimsladea: je to blud a vzniká přesně tím, co jsi napsal. Kdo říká, že všechny baví hraní role. Pokud se sejdou hráči, co celou hru berou na lehkou váhu, tak se mohou pobavit a jsou vzájemně dobří hráči. To, že někdo ke hře přistoupí jinak než ty rozhodně neznamená, že je špatný. Znamená to jen, že je špatný pro tvůj styl. Nic víc.
6. Existují RPG která mohou vyhovět všem hráčům.
Tohle nemůže nikdo vědět. Třeba ti hráči, kteří jsou neschopní a " debilní " když to musím říci takhle, tak těm snad nevyhoví nic..
16. Pokud hráč nechce hrát svou roli procítěně, je to špatný hráč RPG.
Né vše mi přijde jako bludy, mě například, pokud bych hrál drd a spoluhráče se nesnažil zahrát svou roli dobře, tak by mi to hru kazilo a určitě bych ho za špatného hráče považoval.
Almad: No však jo, PG to sem dává jako bludy...
PG: Ad 9): To je jako říct, že znalost literárních stylů ti nijak nepomůže a zkazí ti zážitek ze čtení...
Stůl RuneScape ID: 1991
Zvu Vás ke stolu, probírané téma:
Jaká je Vaše příšera?
Pokud je bod 20. aplikován na předchozí... :-)
Heh, kdyby byl metagaming zlo, tak jsem Temný lord ze Sithu.